-3-

1.5K 76 3
                                    

"Nu ik een beetje over mij heb verteld hé, vertel is wat over jou", vraag ik. "Ik wil je wel waarschuwen mijn leven is niet zo interessant ", lacht Niall. "Dat maakt niet uit". "Nou ik heet Niall Horan ben 21 jaar, woon hier in Dublin met mijn vader en mijn jongere zusje Vivian. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 16 was, ik had het daar best moeilijk mee en ben uiteindelijk ook een keer weggelopen, dat was niet zo'n goed plan maar alles gaat nu weer goed. Ik heb een baantje in een boekenwinkel, ik weet het klinkt heel saai maar ik verdien tenminste wat, waar ik wel wat aan heb omdat mijn vader niet echt de rijkste is en ik wel is de boodschappen moet doen". Hij dompelt zijn theezakje in het hete water, hij kijkt me aan en zegt, "Is dit wat je wilde weten?, ik zei toch ik ben niet echt zo interessant", en hij bloost een beetje. "Ja hoor, en zo saai ben je helemaal niet hoor, ik vind je best leuk". Ow dat had ik niet moeten zeggen denk ik maar gelukkig, hij kijkt me niet raar aan. Een half uur later vraagt Niall of we wat te eten mogen krijgen. We bestellen allebei een sandwich en soep.

Als we het cafétje uitlopen is het al best donker het is pas 5 uur of zo. "Weetje Niall...", begin ik. "Ik ben alleen thuis vanavond en ik dacht misschien vind je het wel leuk om een film bij mij te komen kijken?", ik ben een beetje zenuwachtig want ik ben benieuwd wat hij gaat zeggen. "Ja tuurlijk dat lijkt me echt super leuk", zegt hij met een glimlach. Pfoeh, gelukkig dacht ik, ik dacht echt dadelijk zegt hij nee want dan faal ik echt.

We lopen weer naar mijn huis. Als we bijna bij mijn huis zijn heb ik pas in de gaten dat Niall mijn hand vast heeft. Ik wil hem los trekken maar doe het toch niet, het voelt niet verkeerd, het voelt best wel vertrouwt eigenlijk.

"Wil je wat drinken?", roep ik naar Niall die in de kamer is gaan zitten terwijl ik naar de keuken loop. "Ja graag, heb je iets fris?", vraagt hij. "Ja, we hebben cola, cassis en ook nog wel bier als je dat wil?". "Ehm, ik wil graag cola". "Oke, komt er aan". Een paar minuten later kom ik met twee glazen cola en een bak chips naar de kamer lopen. Niall zit op de bank te wachten tot dat ik kom. "Welke film zullen we gaan kijken?", vraagt Niall. "We hebben comedische films, romantische, horror, triller noem maar op". "Heb je The Notebook?". "Ehm, ja ik denk het wel, zullen we die kijken dan?". "Ja, is goed", en hij geeft een brede glimlach. Hij is echt gevoelens dacht ik bij mezelf, de meeste jongens zouden voor horror of triller gaan maar hij, nee hij gaat voor een heel romantische film wat me nog meer tot hem aantrekt.

Ik stop de dvd in de dvd-speler, doe de openhaard aan, de lampen uit en ga langs Niall zitten op de bank. Ik voel dat hij dichter tegen me aan gaat zitten en hij slaat een arm om me heen. "Vind je het erg?", vraagt hij en hij kijkt me met een vragende blik aan. "Nee hoor blijf maar zo zitten", ik kijk naar de film en ik zet spontaan een glimlach op mijn gezicht.

De hele film zat ik tegen hem aan en hij met zijn arm om me heen. Ik wel de hele tijd zo blijven zitten. Hij voelde warm aan en hij rook heel lekker. Het voelde fijn om zo bij hem te zitten.

In de film kwam er een heel zielig stukje en natuurlijk moest ik huilen en tot mijn verbazing zag ik bij Niall ook een traantje over zijn wang lopen. Ik vond het zo schattig. Ik had voor de zekerheid van te voren en pak zakdoekjes op de tafel neergelegd en ik pak er een voor Niall en voor mezelf. "Sorry, ik kan hier echt niet tegen het is zo zielig", zegt Niall snotterend. "Ow, dat maakt niet uit hoor ik vind het wel schattig en trouwens ik moet zelf ook huilen", zeg ik en ik kijk hem met een glimlach aan.

Als de film afgelopen is ruimen we de spullen op en gaat Niall naar huis. "Ik vond het echt heel erg leuk vandaag", zegt Niall. "Ik vond het ook heel erg leuk", zeg ik. We kijken elkaar lang aan dan zie ik Niall zijn hoofd een beetje naar voren leunen. Ik voel zijn lippen heel kort op de mijne. Ik krijg een golf van kriebels door mijn buik. Hij geeft me nog een knuffel en zegt gedag, daarna zie ik hem de straat uit lopen naar huis.

Ik kijk op de klok, het is al half 11. Ik poets mijn tanden, haal mijn make-up eraf, doe mijn pyjama en kruip in bed. Ik lig nog lang wakker, ik denk de hele tijd aan die kus van Niall. Zijn lippen waren zo zacht het was gewoon perfect. Hij is zo lief en hij lijkt me echt een beschermend persoon, gewoon iemand die er altijd voor je is als er iets is. Met die gedachten in mijn hoofd val ik in slaap.

_________________________________________________________________________________

Zo dit was weer een stukje :) Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden. Deze was iets langer en dat gaan de volgende hoofdstukken ook wel worden hoop ik:)

vote, comment, like, do wat you want it's free :p

xxx IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now