-6-

1.3K 69 3
                                    

"Kom, geef je jas maar", zegt Niall en hij pakt mijn jas en hangt hem op. Zijn huis is heel leuk, het is heel groot eigenlijk en heel erg open.

"Kom mee, dan zal ik je de eetkamer laten zien waar we dadelijk zitten", hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de eetkamer. Hij pakt een stoel en schuift hem een beetje naar achter, ik ga erop zitten en Niall loopt naar de keuken. Een paar seconden later komt hij terug met een fles wijn en twee wijnglazen.

"Wil je wat drinken?". "Ja graag, dankje", zeg ik met een glimlach. Hij zet het glas neer, schenkt wat wijn in en gaat dan tegenover mij zitten.

"Ik hoop dat je het lekker vind, wat ik voor je gekookt heb, ik heb er heel erg mijn best op gedaan", zegt hij en hij kijkt me heel erg lief aan. "Tuurlijk ga ik het lekker vinden ik lus bijna alles", zeg ik lachend. "Mooi, want ik heb eerst tomatensoep, daarna heb ik lasagne gemaakt en dan nog een toetje maar dat blijft een verassing", hij glimlacht en staat op. "Ik zal al vast de soep pakken. Een paar minuten later komt hij terug met twee kommen soep en zet er een bij mij neer en een bij hem zelf.

Ik was aan het zoeken naar een lepel maar ik kon er geen vinden. Ehm, Niall, ik kan die soep niet eten.", "hé, waarom niet lust je het niet?", zegt hij bezorgd. "Nee gekkie, maar ik kan niet echt soep eten zonder een lepel". Niall werd helemaal rood en pakte vlug een lepel. "Sorry", zegt hij verlegen en hij gaat weer zitten.

"Mmm, deze soep is echt heerlijk!", zeg ik. "Heb je die echt zelf gemaakt?", "Pfhoe, fijn dat je het lekker vind en ja ik heb de hele middag in de keuken gestaan", zegt hij met een brede glimlach.

Als we de soep op hebben pakt Niall de kommetjes en komt hij terug met twee borden lasagne. "Alstublieft, een lekker lasagne voor de mooie dame", lachte hij en hij zette het bord neer en gaf me een kus op mijn wang. Ik voelde mezelf een beetje rood worden. Ik nam een hap. "Omg, Niall, dit is echt verrukkelijk, dit is nog lekkerder dan die soep, jij kan echt zo goed koken". Hij keek me aan en bloosde een beetje. "Dankje, ik kan wel vaker voor je koken als je dat wil?", en hij kijkt me vragend aan. "Nee weetje wat we moeten doen, we moeten een keer samen koken". "Dat klinkt nog veel beter", en hij pakt mijn hand en knijpt er zacht in. Ik geef hem een glimlach terug.

"Maar vertel is wat is dat toetje", vraag ik nieuwsgierig. "Dat ga ik nog niet zeggen, nieuwsgierig aapje", en hij lacht naar me. "Nouhou, vertel ik wil het weten". "Oke, oke, nog heel even wachten dan, dan zet ik het klaar.", hij kijkt me lief aan en loopt dan naar de keuken. Als hij terug komt zie ik dat hij twee bakjes met ijs bij heeft met van alles er op en er aan. Hij zet de bakjes neer en gaat zitten.

"Ik wil je een tip geven, eet dit heel voorzichtig,". Ik kijk hem raar aan maar doe wat hij zegt. Hij kijkt de hele tijd naar hoe ik eet, ik had echt het idee dat er iets mis mee was tot dat ik iets raars in mijn mond proefde. Ik haalde het uit mijn mond, het was een heel klein buisje met een papiertje er in. Natuurlijk ben ik weer nieuwsgierig en ik maar het buisje open. Op het papiertje staat:

Lieve Esmee. Je bent het aller liefste, mooiste, knapste en aardigste meisje die ik ooit heb ontmoet. Daarom in mijn vraag: Wil je mijn vriendinnetje zijn?

"Oh my god, Niall dit is zo lief, tuurlijk wil ik dat", zeg ik. Ik sta op en geef hem een knuffel. "Fijn dat je dat wil, ik vind je echt heel erg leuk.

Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de bank. Ik ga langs hem zitten en leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan. "Gaan we een film kijken? Of wil je iets anders doen?", vraagt Niall. "Een film is prima, maar welke dan?". "Zullen we een horror kijken?. Want dan kun je lekker tegen me aan kruipen als je bang bent", zegt hij slaat zijn arm om me heen.

De film is zo eng da ik onderhand helemaal in zijn shirt begraven zit. Ik zijn hand vast en soms knijp ik er in als ik schrik. Niall schrikt dan ook en dat vind ik best wel schattig.

"Moet ik je weer naar huis brengen?", vraagt Niall als de film is afgelopen. "Ja graag, door die film durf ik echt niet meer alleen over straat hoor", zeg ik lachend en knuffel hem nog een keer.

We stapten weer in de auto en Niall reed me naar huis. Voor mijn voordeur bleven we nog heel even praten.

"Ik wil je nog heel erg bedanken voor het eten, het was echt heel gezellig en ik vond het heel lekker", "Ik vond het ook heel leuk", hij kijkt me aan. Zijn gezicht komt langzamer dichter bij en ik voel zijn lippen op de mijne. Deze keer was het niet zo kort. Ik voelde dat zijn tong de mijne zocht ik deed mijn mond een beetje open. Ik ging met mijn handen door zijn haar, en hield zijn armen om mijn middel.

Een paar minuten later liet hij me los, gaf me een knuffel en zei "welterusten prinsesje". Hij liep naar de auto en stapte in. Hij zwaaide nog een keer en ik liep naar binnen.

_________________________________________________________________

I know het is een beetje laat maar ja:) I hope you like it!!:) please, comment, vote, like !:)

xxxxx Renske (IrwinsBandana_)

First love.Where stories live. Discover now