~Jimin~

1.3K 68 64
                                    

Sevgilin jimin le aynı ev de yaşıyosundur. Sabah uyandığında yanında ki duvarla boş boş bakıştın.( tabiki ayrı odalarda yatıyolar)
Saate baktığın da saat daha 6 idi. Jimin'in izin günün de olduğu için uyandırmayıp her zaman ki rutin işlerini yaptın. Rutin işlerinden biri olan koşuya çıkmak için hemen hazırlanıp sahile doğru ilerledin.

Koşunu yaptıktan sonra artık yorulmuş ve banklardan birine oturmuştun. Biranda yağmurun çiselmesiyle gökyüzüne bakıp derin bir iç çektin ve evine doğru koşmaya başladın.

Jimin'den

Yağmurun sesiyle uyanmıştım. Kendime gelmek için hemen duşa girmiştim. Duştan çıktığım da (adın)'ı görememiş ve endilenmiştim. Dışarda ki yağmurun hızlanmasıyla (adın)'ı armak için dışarı çıkacakken kapının açılmasıyla derin bir nefes almıştım. Ve çatık kaşlarla ona bakmaya başlamıştım.

Sizden

Kapıyı açmamla bana çatık kaşlarla bakan bir jimin'le karşılaşmayı beklemiyordum. Hızla yanıma gelip bana sarılmasıyla ben de ona sarıldım.

- Ya sen nerdesin ha. Ne kadar endişelrndim haberin varmı? Hem bu hava da neden koşuya çıkıyosun?

- Havanın yağmurlu olduğunu bilmiyodum ki. *hapşurursun*

- Aish her yerin ıslanmış. Daha fazla böyle durma yoksa hasta olmaya başlıcaksın. Sen üstünü değiştir bende sana sıcak bişeyler getiriyim.

Başımı onaylarak odama çekilmiştim.

Yazardan

Genç kız güzel bir duştan sonra üzerine rahat bişeyler giymiş ve makyaj masasın önüne oturarak saçlarını kurulamaya havlu yardımıyla kurulamaya başlamıştı. O ara da jimin odaya girmiş ve elinde ki kahveyi masanın üzerine koyar. Kızın elinden havluyu alır ve nazikçe kızın saçlarını kurular. Ardından çekmeceden tarak çıkartır ve kızın saçlarını yavaş yavaş taramaya başlar. Bu arada genç kız kahvesini içerken aynadan jimin'e bakıp böyle bir sevgiliye sahip olduğu için oldukça şanslı olduğunu düşünür. Jimin'in işi bitince kız gülümseyerek;

- Teşekkür ederim~

- Ne demek meleğim benim için zevkti.

İkisi de gülüşürler ve jimin kızı kaldırarak yatağa yatırır. Başına küçük bir buse kondurur ve daha sıkı sarılır...

Nasılsınız?

BTS ile HAYAL ETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin