jimin ile hayal et

1.6K 58 2
                                    

Sevgilin Jiminin evinin önündeydin. Çantanda olan anahtarı alıp, deliğe sokup,çevirdin ve kapı açıldı (biliyorum bunlar çok önemli bilgiler sfhwıjl3wfıuw) . Eve girdiğinde ben geldim diye bağıracaken etrafta olan kadın kokusu bağırmanı engellemişti. 

Evde jimini bulmak için hareket edecekken sehpa da ki içkiler ve bardaklar dikkatini çekmişti. Her ne kadar jiminin seni aldatmış olma olasılığını düşünmek istemesen de jiminin odasına giden yolda kadın kıyafetlerinin olması o an da ki hayal kırıklığını körüklüyordu. 

Jiminin odasına girdiğinde kanında ki sinir, hayal kırıklığı ve aldatılmışlık duygusu seni jimin ve yanında ki kadının önce boğazlayıp ondan sonra çöplüğe atmak istiyordun. Evet sen tam bir psikopatsın. Sen daha fazla bu görüntüye dayanamayıp bağırmaya başladın.

-JİİİİİMİİİİİNNNNNN. 

Jimin daha senin ilk kelimen de sıçramış ve durumun farkına varmıştı. Kendisine ve yanın da ki kadına baktı ikisi de çıplaktı. Adın a baktığın da ise harap olmuş bir şekilde onlara baktığını görmüştü.  Genç kız bağırmaya devam etmişti.

- YA SEN BUNU NASIL YAPARSIN! ONCA YAŞANMIŞLIĞIMIZ ONCA ANIMIZ NEREDE KALDI , HANİ BENDEN BAŞKA BİRİNE BAKMAZDIN. HANİ SENİN İÇİN BEN VARDIM SANA İNANAMIYORUM. BUNU BİZE NASIL YAPARSIN.

-(adın) nolur beni affet en az ben de senin kadar şaşkınım. Nolur beni affet.

-SENİ ASLA AFFETMİCEM, SENİ VE SENİNLE OLAN TÜM GEÇMİŞİMİ UNUTUCAM. ARTIK BİZ SEN VE BEN OLUCAZ. BİR DAHA GÖZÜME DAHİ GÖZÜME !!!!! 

Bu sözlerden sonra koşarak evden çıkmış ve bitmiş bir şekil de evine gidiyordun.

JİMİNİN AĞZINDAN

Ben nasıl böyle bir şey yaparım. Ben nasıl meleğimi aldatırım. Dün gece ne olduğunu düşünmeye başladım. Tek hatırladığım şeyler bana devamlı asılan eun sangın evime geldiği buralardan gideceğini söylemiş ve benimle bir kaç kadeh içmek istediğini söylemişti. Ben de bir zarar vermez diye kabul ettiğimi hatırladım. Hemen yan tarafıma dödüm ve çıplak uyuyan eun sangı gördüğüm anda şartellerim atmıştı.

-EUN SANG HEMEN KALK HEMEN diye bağırmamla hemen kalkmış ve beni gördüğünde tekrardan yatmıştı . Yüzün de o kadar iğrenç bir gülümseme vardı ki ondan ölesiye iğreniyorum.

-EUN SANG HEMEN KALK VE BANA DÜN GECE NELER OLDUĞUNU ANLAT.

-Aishh ne bağrıyosun ya ne güzel uyuyordum.

- HEY SENİN UYUMANA DA SANA DA

-Sana dün gece ne yaptığımızı mı anlatma mı istiyorsun

-EVET

- Dün gece asla unutmayacağım bir geceydi. Beni kendi isteğinle altına aldın.

-Asla ben kendi isteğimle bunu yapmış olamam. Sana asla inanmam! Kanıtın var mı

- Tabi ki de bu güzel geceyi ölümsüzleştirdim. Eun sang hemen yataktan kalktı ve çantasından CD yi aldı. Jimin hemen elinden CD yi aldı ve leptopa koydu. İzlediği görüntüler kalbini oldukça acıtıyordu. O meleğine bunu yapmış olamazdı. Eun sangı hemen kolundan tutup evden attı. Hemen üzerine bir eyler giyip meleğinin yanına gitti. Aklıma adının bana elim de kanıt olmadan inanmayacağına emin olduğum için eun sangı da yanım da götürmeye karar verdim.

YAZARDAN

ADIN evde ağlamaktan harap olmuş elin de  çikolatasıyla televizyon izliyordu. Kapının kırılırcasına çalınmasıyla koşarak bakmaya gitti. Açtığın da jimini görmesiyle kapatmaya çalışması bir olmuştu.

-JİMİİN DEFOL

-BENİ DİNLEMEDEN ASLA GİTMİCEM

-NEYİ DİNLİYİM BENİ NASIL ALDATTIĞINIMI

-ADIN nolur. Sen kıyamamış ve içeriye almıştın.

-Tamam ama sadece 5 dakkanız var.

-EUN SANG her şeyi anlat

-Neyi anlatayım jimin beni nasıl altın da inlettiğinimi. Bunnu demesiyle beraber eun sangın saçlarına dolanması bir olmuştu

- EUN SANG HER ŞEYİ DOĞRU DÜZGÜN ANLAT

-AAAAAHHHHHHH tamam her şeyi anlatıcam. Olayların hepsini anlatır. sen olanları duyduğunda kızı hemen dışarı atar ve jimine sarılırsın

- Çok özür dilerim, çok özür dilerim, ço-

- Tamam afettim bende senden özür dilerim. Onun yalanlarına inanmamalıydım. Sen cevap vermek yerine o doldun dudaklara yapışmıştın.


Ne kadar da uzun yazdım beee... Bu bölüm turkiyedilara ya ithafen


BTS ile HAYAL ETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin