13.Istina ili izazov?

791 56 26
                                    

Tea P.O.V

Danas je taj dan.Odlazimo u Split po još jedno zlato.Puno smo radili i očekujemo veliki uspjeh.

U turniru prvo sudjeluju muske ekipe,a zatim ženske.Iako me hvata nervoza shvaćam da mi je turnir još i najmanji problem.

Razmišljam o Borni i savjest mi govori kako bih mu mogla dati još jednu šansu.Ali isto tako mi dođe da ga ubijem.

Dolazim ispred dvorane gdje su se svi već okupili ispred autobusa s trenerom.Ulazimo u autobus i ja i Ena odmah sjednemo jedna do druge.Nakon kratkog razgovora s Enom odlučimo se za kratki spavanac.Ja sam osoba koja voli puno spavati i to većinu mojih prijatelja živcira zato što dugo spavam i ne može me ni top probuditi.

Budi me pljeskanje i zviždanje ekipe u busu koja se očito jako zabavlja.Shvatim da je i Ena budna i odlučim je pitati što se događa.

Nakon svega što mi je ispričala skužila sam da ekipa igra istina ili izazov.Prvo mi nije bilo jasno kako su to uspjeli izvesti busu,ali nekako jesu iako i dalje ne kužim kako.

"Alooo malaa smeđa slatkaaa.." čulo se sa zadnjeg sjedala u busu.

Nisam se htjela ni okrečati zato jer nisam ni slatka nit mala tako da....

Zaklopim oči pokušavajući opet zaspati ali me budi nečije tapkanje po mom ramenu..Dođe mi da tu osobu odalamim šakom što jače mogu ali se obuzdam i otvorim oči.

Kad ih otvorim ugledam Borisa...On je dio muske momčadi i bio je dio "Bornove bande".Imao je crnu kosu , svijetlo plave oči i osmijeh koji oduzima dah.Volio je zezanciju,ali je bio onaj tip momka koji ne voli veze,tj. mijenja cure kao čarape...I da ne zaboravim bio je pre zgodan.

"Cure hoćete igrati s nama?" pitao je sa šarmerskim osmijehom..

Ena je spustila ramenima a ja sam potvrdila glavom i svih troje smo otišli na drugi kraj busa gdje su svi igrali..

Ena je sjela pokraj Davida koji je također dio "Bornove bande".On je imao smedu kosu i  zelenkasto plave oči.Bio je zabavan,ali nije bio osoba koja će iskoristiti curu i ostaviti je.On je tip za veze.Koliko se zna samo je jednom bio u vezi.Tajanstven je i malo otkriva o sebi.

Pitate se kako to znam....Pa...Ena je zaljubljena u njega još od osnovne škole i još je u njega samo misli da kod njega nema šanse..Borna,David i Boris su se uvijek družili skupa i tako ih je Ena upoznala..Zaljubljena je u njega od prvog puta kad ga je vidjela ali mu se i dan danas boji prići.

Ena se malo zacrvenila i bilo joj je pomalo neugodno.David se okrenuo prema njoj, nešto joj prišapljao i ona se nasmijala i pogledala u pod..Kad je podignula pogled nasmijala sam joj se i namignula..

Ja sam sjela između Ene i Borisa.Preko puta mene je sjedio Borna i prodorno buljio u mene.Nisam se obazirala na to i okrenula sam se prema Borisu.Boris se slatko nasmiješio i kad su se napokon svi smjestili krenuli smo igrati..

Nakon par krugova boca je stala na Klaru(curu iz tima koja je dobra sa Jelenom) i Bornu.Klara mu je dala izazov da poljubi Jelenu u usta..Jelena je očito pucala od sreće,a ja sam htjela odustati od igre i pokušala se ustati ali me nečija ruka zaustavila..

Boris me povukao i ja sam se vratila na mjesto gdje sam sjedila.Smirila sam se i sjela.Borna me pogledao u oči i odjednom se samo okrenuo prema Jeleni i poljubio je.Poljubili su se kratko,a meni se srce slomilo na tisuću komadića.

Borna se vratio na svoje mjesto i pogledao me se zlim osjmehom..Pa dragi moj i dvoje mogu igrati tu igru.

Prošlo je još par krugova i boca je stala na Sandri(cura iz tima) i na meni...Nisam se puno dvoumila hoću li istinu ili izazov..

Zadala mi je da poljubim Borisa..Okrenula sam se prema njemu i on je već gledao u mene.Još sam razmišljala što da napravim kad sam osjetila njegove usne na svojima..

Usne su nam se skladno kretale zajedno i moram priznati da se čovjek zna ljubiti.Usne su mu imale okus jagoda.Nakon što smo ostali bez daha razdvojili smo se i pogledali jedno drugoga zadihano..

On mi se slatko nasmijao i stavio pramen kose iza uha...Odmah sam osjetila kako mi obrazi postaju vrući i tek sad shvaćam da nas je gledao cijeli bus..Okrenula sam se prema Borni koji me je bijesno gledao i stiskao šake.

Nasmijala sam mu se zlobno..I podignula sa svog mjesta...Vratila sam se na svoje sjedalo i ubrzo za mnom je došla Ena.

"Jesi li dobro?" pitala me pomalo zabrinuto.

"Dobro sam."rekla sam i nasmijala se iako mi se još vrte one slike njega i nje u glavi.

Razbistrim misli i okrenem se prema njoj.

"Kaj ti David prišaptao?" Rekla sam migajući joj i ona me pogodila šakom u ruku.

"Rekao mi je da sam slatka."rekla je i slatko se nasmijala.

Zagrlila sam je i smijala se njenom glupavom načinu smijeha..Nedugo zatim pridružili su nam se David i Boris..Non stop su izvaljivali neke šale kojima se nemoguće ne smijati i David se non stop upucavao Eni..

Osjetila sam da netko bulji u mene i okrenula se..Borna me gledao ljutitim pogledom..Pogledala sam ga najpraznijim pogledom na svijetu,kao da mi nije stalo do njega..

Okrenula sam se i zavalila na sjedalo..Ovih troje su već spavali i ja sam odlučila pogledati mobitel.Igrala sam flappy bird bez veze i odlučila otići spavati...
Naučila sam bar jedno...Ne vjeruj nekome koga poznaješ jako malo.

A\N:

Ljudii moji evoo nastavka napokonnn😊😊😊😘😘😘

Nadam se da uživate u ljetnim praznicima❤

Usputt

Ovo je Boris

A ovo je David


Kakvi vam se čine?😊😁

Nadam se da vam se sviđa nastavak💗❤

Votajte i komentirajte ako vam se sviđa😘😙

Lyyyyy❤💗😘🎀

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sasvim slučajno😉Where stories live. Discover now