SUGA İLE HAYAL ET (ISTEK)

1.7K 59 9
                                    

Sabah kalkmana sebep olan o boktan alarmı kapatıp yatağından doğruldun. Bugün okulun ilk günü çünkü. Yeni okuluna yazıldığın için yeni okul üniformalarını giydin. Her zamanki gibi yüzüne hafif bir makyaj yapıp saçını saldın. Annen ve baban yurt dışında olduğu için evde her zaman yalnız kalıyordun. Kahvaltını yapıp evden çıktın. Okula vardığında bayağı büyüktü. Burada umarım kaybolmazsın. Okulun içine girdiğinde direk müdürün odasına gittin. Kapıyı tıklattın ve içeri girdin. 

-merhaba efendim. Ben yeni öğrenciyim. Sınıfımı ögrenebilirmiyim?

-tabiki kızım. Sınıfın 2.kat soldan 5.sıra

-teşekkürler, diyip odadan çıktın.

Merdivenlerden çıkarken etrafta öğrenci kalmamış. Galiba zil çalmıştı. Geç kalmamak için merdivenlerden hızlı çıkmaya başladın. Tam adımını atıcakken ayağın merdivenin basamağına takıldı ve yere kapaklandın. Ouf! O ne acıdı yaa. Tamda yüz üstü.

Düştüğün yerde kendi kendine mızmızlanırken birden eteğini biri indirdi. O her kimse hem iyi biri hede sapık biri galiba. Utancından domates gibi kızardın.

Haala düştüğün yerde yatıyordun. Hemen elinle eteğini tutarak ayğı kalktın. Utancından karşındaki kişiye bakamıyorsun. Yüzün aşağiya doğru eyik bir şekilde ona teşekkür edip hemen sınıfa gittin.

Sınıfa gittiğinde tam hocayla aynıanda girdin. Sınıfta kendini tanıttıktan sonra yanı boş olan kişinin yanındaki sıraya geçtin. Yanındaki kişiye baktığında kadasını sıraya koymuş uyuyordu.

Oha! Bir insan bu kadarmı yakışıklı ve güzel olur. Çocuk senden bile güzel. Ders boyunca gözlerini hiç ondan alamadın. Ders bitene kadar onun yüzünü inceledin. Tenefüs zili çaldığında birden yanındaki çocuğun gözleri açıldı ve:

-yakışıklımıyım bari?(p*ç smile), bunu dediği an gözlerin birden utançtan açıldı ve yüzün kızardı. 

- ö-özür dilerim.

-önemli değil... yada önemli. Benim yüzüme bakan bir insan var ve beleşten bakıyor. Bana borçlusun. Bu arada iç çamaşırın güzelmiş.( p*ç smile)

utancından yerin dibine girdin. Ve birdaha çıkmak istemiyordun. Yüzünün artık kızarma seviyesi %150idi.

Onun yüzüne bakamadan hemen sınıftan çıktın.Nereye gittiğini bilmiyordun. Hatta şu an neredeydinki. Aish! Kayboldun yaa. İnsan bir çıkarken etrafına bakar dimi.

Sınıfını geri bulabilmek için gezerken bir tuvalet gördün ve içeri daldın. İçeride hiç kimse yoktu. Sende hemen rahatladın ve sırtını duvara yaslayıp yere oturdun. Dizlerini kendine doğru çektin ve kafanı dizlerinin arasın koyup ağlamaya başladın.

Kapının açılma sesiyle kafanı kaldırdın ve karşındaki kişiye şok olmuşcasına baktın. Karşındaki kişi o çocuktu.

Hemen ayağı kalkıp çıkıcakken kolundan tuttu ve gitmeni engelledi. Yüzün yine kızarmıştı. Gözlerine baktığında sana p*ç smile atıyordu.
Hemen gözlerini ondan kaçırdın ve başka yerlere baktın.

Birden seni duvara ittirmesiyle birazcık inledin. Sırtın çok acımıştı. Hala onun yüzüne bakamıyordun. Birden çenenden tutup ona bakmanı sağladı ve sana dahada yaklaşmaya başladı. Korkudan ne yapıcağını bilemiyorken birden bir elini beline sarıp kendine yaklaştırdı.

-neden benden kaçtın? Böyle yaptığın için bana olan borcun dahada artıyor yerinde olsam kaçmazdım.

Korkudan yerinden kıpıldayamıyordun. Birden ona tokat attın ve senden uzaklaşmasını sağladın. Hiç vakit kaybetmeden kapıya doğru gitmeye başladın. Kapının kolunu açtın ve tam çıkıcakken arkandan gelen sesle duraksadın. 

-bana bunu yapmıyıcaktın (adın). Adım suga. Artık bu okulda sadece bu isimden korkucaksın.

Sende korkudan ve sinirden dolayı hızlıca kapıdan dışarıya çıktın ve kapıyı çarptın.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sugayla kavga edeli 3 gün geçmişti. Ama haala arkadaşın olmamıştı. Acaba kimin yüzünden. SUGA! O pis sapık yüzünden oluyordu bunlar. Sırada dersin başlamasını bekliyordun. Öğle yemeğini yediğin için sınıfa erken gitmiştin.

Kafanı sıraya koyup vurmaya başladın. Gözlerini sıkıca kapattın ve ağlamaya başladın. Birden kafanla sıranın arasına konulan elle durdun.

- Sana demiştim dimi, bana onu yapmıyıcaktın. Özür dilersen arkadaş çevren olur. Ne dersin?

Tek yapman gereken özür dilemekti ama ağzın durmayıp:

- tabikide hayır. Bani sapık biri duvarla arasına alıp nerdeyse öpücekti, bide bunun üstüne ona baktım diye borçlu oldum. Hayhay tabi canın ben soçluyum sen suçlu değilsin. Asıl senin Özür dilemen lazım?

Devamı yakında gelicek. Uzun süreden beri yazmadığım için özür dilerim. Oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın. Bu bölümü DenizYlmaz673 adlı kullanıcı isteğiyle yazılmıştır. Sizde istediğiniz bts üyesini yazabilirsiniz. İyi okumalar.😊😊💚💚

BTS ile hayal et - ARA VERİLDİ-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin