JİMİN İLE HAYAL ET

3.9K 92 13
                                    

Sabah erken uyandın, işe gitmek için hazırlanmıştın ve çok güzel giyinmiştin.

Sabah erken uyandın, işe gitmek için hazırlanmıştın ve çok güzel giyinmiştin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kahvaltıyı dışarıda yapmaya karar vermiştir. Evden çıktın baya ilerledikten sonra bir tane cafe'ye girdin. Sabah olduğu için pek fazla kişi yoktu. Cam kenarına oturup kahvaltını yapıyordun.  İçeri çok yakışıklı biri girdi. Sen hemen ona bakınca oda sana baktı, utanmıştın.
Sonra o(Jimin) senin karşındaki masaya oturunca dahada utanıp yanakların kızarmıştı.  Sen kahvaltını bitirince hemen kalkıp uzaklaşmak istiyordun, çünkü sen yen yerken hep o sana bakmıştı. Sen parayı verip çıkınca iş yerine doğru yola koyulmuştun. Sen fark etmesende jimin seni arkadan takip ediyormuş. Sen iş yerine varınca yağmur hafif hafif yağmaya başlamıştı. Sen hemen ofise girip işini yapmaya başlamıştın, bu arada jimin seni kapıda bekliyordu. İşin bitince eve gitmek için dışarı çıktın. Etrafa bakınca baya fazla yağmur yağıyordu. Sen hemen çantanı başını kapatacak şekilde koyup hızlıca koşmaya başlayınca birden yağmurun sana gelmediğini hissetin. Çantanı çekip yukarı bakınca cafe'de gördüğün o yakışıklı erkek (yani Jimin) sana şemsiye tutmuştu. Sen çok şaşırıp utanmıştın. Ne yapıcağını bilmiyordun ve birbirinize çok yakındınız. Tam teşekkür edicekken senin dudağına bir buse kondurdu. Dahada heyecanlanmıştın ve kızarmıştın. Sana:

JİMİN: Seni seviyorum, dedi.
Sende birşey diyememiş öyle kalmıştın. Jimin sana gülümseyerek:

JİMİN: Birşey demicekmisin, dedi. 

(Adın): Şey teşekkür ederim, dedin.

Sonra sana ismini sordu.
Sende kekeliyerek:

(Adın): İsmim (adın), dedin.

Sonra sende ona sodun ve isminin "Jimin" olduğunu öğrendin. Sonra:

JİMİN: Seni eve bırakıyimmi ?, dedi.

Sen hemen evet dedin tabikide. Eve yürüyerek giderken hiç konuşmuyodunuz ve jimin senin gözlerinin içine bakıyordu. Yolun yarısındayken jimin dayanamayıp seni beli den tutup kendisine çekti. Sen hemen geri çekilmeye çalışınca seni kendine dahada yakınlaştırmıştı. Kalbin çok hızlı atmaya başlamıştı çünkü vücutlarınız birbirine deyiyordu. Jimin dudağına yaklaşıyoru, çekilmeye çalışsan çekilemiyordun çünkü seni çok sıkı tutuyordu. Gözlerini kapatmıştın, sonra dudağına da sıcaklık hissedince gözlerini açtın ve jimin seni öpüyordu. Biraz geçtikten sonra sende ona uyum sağlamaya başlamıştın.
                            SON 


 

BTS ile hayal et - ARA VERİLDİ-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin