SUGA İLE HAYAL ET

2.9K 81 13
                                    

Sabah mışıl mışıl uyurken birden yastığın sallanmaya başladı ve aniden kalktın. Bi baktın telefonunun alarmı çalıyodu umursamazdan gelip uyumaya devam ettin. Bir saat uyuduktan sonra uyandın uykunu çok  iyi almıştın. Saate baktın ve bağırmanla yataktan fırlaman bir olmuştu, çünkü okulun başlayalı bir saat geçmişti. Hemen hazırlandın ve evden koşarak çıktın.
Okul üniforman:   

Okula vardığında kimse görmeden okula girmiştin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Okula vardığında kimse görmeden okula girmiştin. Ama seni biri izliyordu ve sen fark etmemiştin bile.
Tenefüstü, bundan dolayı bir sonraki derse girebilecektin. Sen sınıfa gizlice giderken birden bire senin kolunu biri sertçe tuttu. Sen aniden bağrınca ağzınıda tutmuştu, bu kim diye baktığında çok korkmuştun çünkü okulun en sert ve en katı kişisiydi. Sonra sana bakarak bağırmamanı söyledi. Sende korktuğun için birşey dememiş kafanı sallamıştın. Sana:

SUGA: Okula neden geç geldin, dedi.

(Adın): Sana neden söyliyicekmişim, dedin.
Suga sana sinirlenmişti tam sana yumruk atacakken sen gözlerini sımsıkı kapatmıştın beklerken gözlerini açtığında Suga gitmişti. Sen sınıfa ne yaşadığını korkarak düşünürken sınıfa girmiş ve sırana oturmuş bunu düşünüyordun. Bu arada en iyi arkadaşın gelip sana:

(Arkadaşının ismi): Neden geç geldin çok merak ettim seni, dedi.

(Adın): Uyuya kalmışımda, dedin.

Sonra sınıfa Suganın girdiğini gördün, ve gördüğün anda sana çok sert bakmıştı. Korkarak gözünü oradan çektin. Ders başlamıştı . Suga sana derste hep bakmıştı. Tenefüs zili çalınca herkez yemek yemeye gitmişti sen sınıfta kalmıştın ve kafanı sıraya kapatmıştın sınıfa birinin girdiğini duymuştun ama bakmadan yatmaya devam etmiştin. Birden yanına birinin geldiğini hissedince dayanamayıp kafanı kaldırdın ve çok şaşırdın çünkü tam yanında Suga oturuyordu. Biraz kenara kaydın ve korktuğunu belli etmemeye çalışarak tam konuşmaya başlayacakken Suga söze girdi:

SUGA: Benden korkuyormusun?, dedi.

(Adın): Hayır canım! Neden korkuyim,
dedin.

Suga sana gülerek baktı. Şaşırmıştın çünkü ilk defa Suga yı gülerken görüyordun. Sonra suga seni bileğinden tutup okulun arkasına götürür. Sende neden oraya geldiğinizi soracakken seni sertçe duvara dayadı. Sen hafiften bağırmıştın. Suga gözlerinin içine bakıyordu. Sen ne yapıcağını bilmiyordun. Gitmek istesen gidemiyordun çünkü çok yakışıklı ve tatlıydı. Sende onun gözlerinin içine bakıyordun. Fark etmemiştin bile. Suga sana iyice yaklaşarak kulağına "seni seviyorum" dedi ve dudağına yapıştı. Sen ne yapıcam diye düşünürken Suga sana uyum sağlaman için dudağını hafifçe ısırmıştı. Sende yavaş yavaş ona uyum sağlıyordun. Sonra Suga senin dudağından ayrıldı. Sen sugaya "bende seni seviyorum" diyerek sarılmıştın.

1 ay sonra:
Sugayla sevgiliydiniz ve onu tanıdıkça o kadar sert biri olmadığını anlıyordun ve birbirinize çok uyuyordunuz.
                            SON

BTS ile hayal et - ARA VERİLDİ-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin