JİN İLE HAYAL ET

1.3K 47 1
                                    

Çok özür dilerim. Bayağı bir zamandan beri yazamadım. Gerçekten özür dilerim. Diğer hesabımda ki kitaplarımada yazıyorum. O kitaplarıda okursanız sevinirim. J-HOPE_world diğer hesabım. Takip ederseniz sevinirim.😊😊

Sabah kalktığında veterinere yani işine gitmek için hazırlandın. Üstüne güzel bir şeyler giyince kahvaltını yapıp evden çıktın. İş yerine vardığında çoktan bir sürü müşteri kapıda bekliyordu. Hemen onlara selam verip odana gittin. Hayvanları muayene ettikten sonra sıranın bittiğini fark ettin. Saate baktığında çoktan çıkış saatin gelmişti. Üstündeki kıyafetleri değiştirdin ve iş yerlerinden çıktın.

Yürüyüş yolunda yürürken karşına çok ama çok tatlı bir köpek çıktı. Hemen onun yanına gittin ve sevmeye başladın. Ama bu tatlı köpeğin bir sahibi olmalıydı.

Köpeği kucağına alıp etrafa bakındın. Hiç kimse yoktu. Ne yapmalıydınki köpeği burda bırakamazdın. En iyisi yanımda götüriyim diye düşündün. Yolda ilerlerken omzunda bir sıcaklık hissettin. Kafanı o tarafa döndürdüğünde karşında uzun boylu , maskeli bir adam vardı.

Refleks olarak birkaç adım geriye attın. Hala adamın gözlerinin içine bakıyordun. Engel olmak istiyordun ama gözleri o kadar güzeldi ki gözlerini ondan alamıyordun.

Adam maskesini çıkarmadan elindeki tatlış köpeği almaya çalıştı. Köpeği almaması için bağırdın. Bağırdığin an adam korkmuşki senin ağzını hemen kapattı. Tabi sen böyle yapınca susarmısın. Tabiki Hayır elinden kurtularak yine bağırmaya başladın.

Bu sefer adam sinirlenmişki seni kendin doğru çekerek bir elini kucakladığın köpeğin önüne sardı. Diğer eliyle de ağzını kapattı.

Korkudan titrerken kulağıma bir sıcaklık hisettim.

Benden korkmana gerek yok küçük hanım. Sadece köpeğin sahibi olduğun için onu almak istiyorum. Ama sen böyle yaparsan etrafımıza bir sürü insan toplanır ve hiç iyi olmaz. Bu arada seni korkuttu um için özür dilerim.

Ö-önemli değil. Sadece k-köpeğin sahibi olduğunu söyleseydin bir şey olmadı.

Bu arada adın ne?

(Adın). Peki senin Adın ne?

Kim seok jin. Tanıştığımıza memnun oldum. Ha bu arada köpeğimi bulduğun için teşekkür ederim.

Önemli değil

Diyip köpüşcüğü ona verdin ve evine gittin.

Sabah olunca yine işe gitmek için hazırlandın. İş yerine vardığında dünki gibi müsteriler çoktu.

Sonunda iş çıkışı gelmişti. Üstünü değiştirip tam çıkacakken sana doğru koşarak gelen birini gördün. Adam önünde durdu ve biraz soluklandı. Tanıdık geliyor ama kimki. Adam doğrulunca sana baktı. Şaşırmışa beniyodu.

Aa! Küçük hanım?! Senin burada ne işin var.

Nee! Dünki adammısın. Yani Kim seok Jin. Oah! Asıl senin burada ne işin var.

Ben köpeğimi veterinere getirmiştim ama geç kaldım. Sen burada mı çalışıyorsun?

Evet

Şey köpeğimi muayene edermisin.

Evet, hadi içeri gel.

Dedin ve içeri girdiniz. Hemen muayene odasına gidip köpeği muayene etmeye başladın.

Onu muayene ederken Jin in sana baktığını fark ediyordun ama birşey demeden işine devam ettin. Köpeği iğne yapman gerekiyordu. Kucağına aldın ve iğne yapmaya çalıştın. Ama köpek hi durmuyurdu. Ve olucak oldu eline iğneyi batırdın. Hafiften bağırınca Jin hemen senin yanına geldi ve parmağına baktı. Kanıyordu.

Hemen parmağına pansuman yapmak için oturu ve senide yanına oturttu. Parmağına pansuman yaptıktan sonra yara bandını yapıştırmaya çalıştı. Ama sen ondan biraz uzakta otuduğun için yapamıyordu.

Biraz yaklaşır mısın.

Bir milim mi ne yaklaştın. Sana garipser bir şekilde baktı ve belinden tutup seni kendine yaklaştırdı. Bayağı yakındınız. Jin senin parmağına yara bandını yapıştırdıktan sonra sana bakmaya başladı. Ama senin başın aşağı doğru eğik olduğu için utandığın pek belli olmuyordu. Jin senin çenene elini koydu ve ona bakmanı sağladı.

Birbirinizin gözlerine bakarken Jin sana:

Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsun. Sana bakınca kendimi Tutamıyorum.

Dedi ve belinden çekerek aranızdaki mesafeyi azalttı. Korkuyla ona bakarken o senin dudaklarına bakıyordu. Gözlerini kapattın ve bu anın hemen geçmesini diledin.

Dudağında sıcaklık hissedince gözlerini açtın ve öylece kaldın. Jin karşılık vermen için hafifçe dudağını ısırdı. Sende karşılık vermeye başladın ama Jin yüzünden değil kendin istediğin için ona karşılık verdin.     

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen düşüncelerinizi yorumlara yazın. Annyeonhaseyo 안녕하세요
ㅍㅅㅍ 🙋🙋   
 

BTS ile hayal et - ARA VERİLDİ-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin