💦 Část Dvanáctá 💦

106 4 2
                                    

DEN VÝLETU
Ráno mě probudil budík na mém nočním stolku. Vypla jsem ho a šla do koupelny. Vlasy si učešu a nechám spadnout na ramena. Jdu zpátky do pokoje ke skříni a vytáhnu jsi..

Do tašky si dám věci do divadla a jdu do kuchyně

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Do tašky si dám věci do divadla a jdu do kuchyně. Udělám jsi lívanečky. Dám je na talíř a pak je poleji. Slyším jak jde někdo po schodech dolů už oblečený. "Dobré ráno" řeknu "Dobré" řekne Shannon a vezme mi můj talíř s jídlem "Děkuji" řekne s plnou pusou "Není zač" řeknu a na dám i sobě.
Když to sním. Vše uklidím a jdu si vyčistit zuby. Slyším jak Shannon s někým volá. Vyjdu z koupelny a jdu do pokoje, kde jsi sednu na postel. Shannon dovolá a koukne na mě. "Co je?" řeknu "Připojí se k nám škola z New Yorku. Myslel jsem, že to bude jen třídní výlet" řekne Shannon "Cože?!" křiknu "To né. Sakra!" křiknu "Co se děje?" řekne Shannon "Ta holka. Andy. Ona je v té třídě!" křiknu "To né!" řekne Shannon "Ale jo. A co teď?" řeknu "Pojedeme normálně na výlet. Nebudeme si jich všímat" řekne Shannon "Dobře. Měl by jsi jet. Jako učitel tam musíš být první" řeknu "Dobře. Uvidíme se tam" řekne Shannon. Dá mi pusu a jde pryč. Vezmu jsi věci a jdu k autu. Nasednout a jedu ke škole.
Po chvilce tam přijedu. U autobusu stojí Shannon a povídá si s nějakou hubenou blondýnou. Jdu k Mel, která stojí kousek od nich a zaujatě je pozoruje. "Ahoj" řeknu "Ahoj. Tohle bude zajímavý výlet" řekne Mel "To bude. Hlavě když je tady Andy a viděla mě s Shannon se líbat" řeknu "Cože?" křikne Mel až se na nás všichni otočí "Nekřič!" křiknu "A ona jede jako taky?" řekne Mel "Ještě jsem jí tady neviděla" řeknu a hledám jí "Tak děti. Nastupovat" řekne ta blondýna. Obě dvě s Mel nastoupíme. Sedneme si do zadní části autobusu. "Takže. Zkontrolujeme jsi jestli jsou zde všichni" řekne Shannon a začne říkat jména. "Adel Thompson" křikne Shannon "Zde" křiknu.
Když se Shannon ujistí, že jsme všichni přichází čas na paní dokonalou. Když i ona je spokojená tak vyjíždíme. A víte co je super? Nejede Andy. Tohle bude zábava. Pokud se ta blonďatá kráva bude držet daleko od mého sexy přítele.

Ale pane učiteli! Kde žijí příběhy. Začni objevovat