💦Část Devátá💦

146 3 3
                                    

Skončila škola a já jedu domů.  Zaparkuji před barákem a jdu dovnitř. Hodím klíče na skříňku a skočím na gauč. Já jsem tak hrozně unavená. Udělala jsem si něco malého k jídlu a sedla jsem si k televizi. Pustila jsem jí. Samý kraviny. Vypla jsem to a talíř dala do dřezu. Vyběhla jsem nahoru do ložnice. Převlékla jsem do něčeho na doma a lehla si do postele. Zapnula jsem laptop a pustila si první film, který mi tam naběhl. Po chvíli koukání jsem stejně usnula takže jsem z toho měla prd.

Probudila jsem se v 21:00. Proč sakra proč!  Uklidila jsem počítač a lehla jsem si zpět to postele. Zavřela jsem oči a hned usnula.

Ráno mě probudila ta satanova krabička zvaná budík. Vypla jsem to a šla do koupelny. Udělala jsem si rychlý make-up. Vlasy jsem si učesala a nechala spadnout na ramena. Přešla jsem ke skříni ze, kterého jsem si vybrala...

Vzala jsem si tašku a šla do kuchyně

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Vzala jsem si tašku a šla do kuchyně. Udělala jsem si kávu a dala ji do termosky. Obuju si boty. Zamknu dveře a jdu k autu. Nasednu a jedu ke škole.

Zaparkuji na pozemku školy a vystoupím. U školy jako vždy stojí Kass. "Ahoj Kass"  řeknu a usrknu si z termosky "Ahoj Adel. Co to máš dobrého?"  řekne a zazubí se "Kávu. Jako by jsi to nevěděla"  řeknu a usměju se "To mi mohlo dojít"  řekne a uchechtne se. Přijdu ke skříňce ze, které si vyndám učení a jdu do třídy. Posadím se a připravím si na hodinu. Po chvíli zvoní a do třídy přijde učitelka. Stoupnu si a potom na její povel sednu. Tak začíná hodina nudy. Celou hodinu jsem myslela že začnu mlátit hlavou do zdi. Konečně zvoní a paní nudná odchází. "Asi umírám"  řeknu a třísknu hlavou o stůl "A já usínám"  řekne Kass a zívne. Po krátké přestávce zazvonilo. Teď máme matematiku. Do třídy vkročil pan učitel. On hned řekl, že si máme sednout. "Dneska matematika nebude. Máme teď někdy jet do divadla a já už bych měl začít vybírat peníze. Chtěl bych to dát někomu na starost, ale nevím komu. Co třeba....  Rebecce? Nevadilo by ti to?"  řekne a zvedne obočí "Ne pane učiteli nevadilo"  řekne Rebecca "Tak super"  řekne "A na co půjdeme?"  řeknu "Myslím že na nějakou operu, ale nevím název"  řekne a usměje se "To bude určitě zábavné"  řeknu a oddechu si "Pak z toho budete dělat referáty na český jazyk tedy na literaturu"  řekne. No to bude určitě zajímavé. Nenávidím školní výlety a hlavně ne někam kde je moc lidí. Naše třída se totiž chová ještě hůř jak páťáci a to je co říct." Takže pošlete limuzínu pro slušné chování a pak s ním přijďte " řekne Shannon a já si neodpustím uchechtnutí." Čemu se smeješ? " řekne Shannon a šibalsky se usmál "Protože na limuzínu nemají a tak jí pošlou nějaký plech na kolech a ona to odmítne"  řeknu a usměju se "To je možný. Takže pokud se někdo bude chovat jako debil tak ho někam přivážu"  řekne. Už vidím nějakého kluka od nás ze třídy jak je přivázaný k nějakému zábradlí. Sama pro sebe se usměju.

Ale pane učiteli! Kde žijí příběhy. Začni objevovat