💦Část Šestá💦

234 5 2
                                    

Po chvíli jsem si vybrala...

Do tašky jsem si sbalila pár věcí

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Do tašky jsem si sbalila pár věcí. A jdu za Shannonem. "No tobě ti, ale sluší"  řekne Shannon a dá mi pusu "Děkuji"  řeknu a usměju se. Někdo zazvoní a Shannon se automaticky schová. Otevřu dveře a tam stojí Rebecca. "Chci si promluvit"  řekne a jde dovnitř "Já ale nemám čas. Spěchám"  řeknu "To mi je jedno. Vím že to s ním táhneš a taky mám důkaz"  řekne a hrabe se v kabelce "To jsem zvědavá"  řeknu a sednu si vedle ní. Vytáhne fotku kde jsem já a stojím ve dveřích ve spodním prádle a Shannon stojí ve dveřích. Pak vytáhne druhou kde ho táhnu dovnitř. Pak je fotka kde si dáváme pusu. "Tak mi to taky ukaž ať se zasměju"  řekne Shannon. Kdyby jste viděli ten Rebecci ksicht když ho viděla jít ze schodů. Podá mu fotky. Shannon hodí fotky na stůl "A co chceš dělat s tím, že máš naše fotky?"  křikne "Půjdu s tím do ředitelny a oba vás vyhodí"  řekne Rebecca "Tak jdi. Budu se těšit a teď už můžeš jít"  řeknu a jdu ke dveřím "Počkat. Tobě to je jedno?"  zeptá se Shannon "Ano. Mám proti ní to úplně samé i s důkazem"  řeknu "Počkat. Co to plácáš?  Já jsem nic s učitelem neměla"  řekne a zatváří se nervózně "Ale měla. Mám fotku jak stojíš u dveří  našeho minulého učitele a máš odhrnutý kabát. On jen kývne ať jdeš dovnitř. Potom co se s tebou vyspí ty odejdeš. Ráno ve škole jsi za ním šla do kabinetu a chtěla ses ho zeptat jestli si to můžete dnes zopakovat, ale když jsi tam přišla tak na stole seděla Elen. Začala jsi na něj křičet a on ti řekl, že v posteli nejsi dobrá a ty jsi vyletěla z jeho kabinetu se slovy "On tam je s jednou studentkou". Učitelé se tam nahrnuli a viděli je,ale aby jsi řekla, že jsi s ním něco měla i ty to ne " řeknu a užívám si její zděšený obličej" Jak jak to všechno víš? " řekne a sedne si zpět na židli" Já vím vše. Tak a teď můžeš jít za ředitelem " řeknu a založím si ruce na prsa "Uděláme kompromis. Já to neřeknu a vy to neřeknete"  řekne Rebecca "Platí"  řeknu a potřesu si s ní rukou. Ona odejde a my dva můžeme vyrazit. Nasedneme do Shannonova auta a vyrážíme směr volnost. "Ještě že mám tak chytrou přítelkyni"  řekne a pohladí mě pro stehně "Ale vydírat jí nevydrží dlouho. Dřív nebo později to řekne a bude jí jedno, že na ni něco máme"  řeknu" To se stát může, ale teď na to nemysli " řekne.

Po dlouhé cestě jsme konečně dojeli do menšího města. Shannon zaparkoval auto u menšího baráku. Vystoupila jsem a koukla jsem kolem sebe. Shannon mě Chytl za ruku a vedl mě dovnitř. Bylo to tam krásný. Žádný přepych, ale normální barák.
"Je to tu krásný!" řeknu "To je"  řekne a položí naše tašky na zem. Šla jsem se kouknout nahoru. Bylo to tu obyčejné, ale přesto krásné. Sedla jsem si na postel a nadechla se čistého vzduchu. "Jo ty ses schovala tady"  řekne Shannon a uchechtne se "Líbí se mi tady. Nemůžeme tady zůstat?" řeknu a udělám psí oči "Kéž by to šlo"  řekne Shannon a sedne si vedle mě "Co budeme dělat?" řeknu "Můžeme se jít projít"  řekne Shannon jen kývnu a jdu dolů. Shannon zamkne. Chytne mě za ruku a vyrážíme. Jdeme dlouhou cestou.

Po chvíli přijdeme do menšího parku. Sedneme si na lavičku. Opřu si hlavu o Shannononovo rameno. Musím uznat, že je to tu krásný.

Sedíme tam docela dlouho. Začne se stmívat a my jdeme zpět.

Když jsme přišli všimla jsem si, že domy jsou u sebe. Sakra u sebe.

Je 21:45 a my teď právě jíme. Když dojíme jdeme nahoru. Je celkem pozdě. Plácnu sebou do postele a zhluboka si oddechu. Shannon mi začne masírovat ramena "Jé to jsem potřebovala"  řeknu a zhluboka si oddychnu. Je to tak příjemný.

Po chvíli Shannon přestane. Otočím se a lehnu si na záda. Shannon na mě kouká "Co je?"  řeknu "A co já?"  řekne Shannon a lehne si vedle mě "Chceš taky masáž?"  řeknu se smíchem "Já chci něco jiného"  špitne a kousne mě do ucha. Neodpustím si vzdych. Najednou někdo začne mlátit na zeď. Začneme se s Shannonem smát "Hold máš smůlu"  řeknu a utřu si slzu od smíchu "Vysrat se na to"  řekne Shannon naštvaně "Ale prosím tě. Ráno ti to nestačilo?"  řeknu "To ráno mi z jednoho brzkého důvodu nepřipomínej kromě toho co bylo potom"  řekne a usměje se "Nemáš se čeho bát. Půjdu si už lehnout" řeknu a jdu převléct "A co jiného by jsme asi jako měli dělat?"  řekne Shannon  a jde se taky převléct. Po chvíli se vrátím v bílém triku a kalhotkách. Shannon přijde a zatváří se naštvaně "Co je?"  řeknu "Jak mám jít v klidu spát když vypadáš takhle?"  řekne "Tak já si vezmu kombinézu"  řeknu a zalezu do postele. Shannon už nic neřekne a jde si taky lehnout. Přitáhne si mě k sobě. Hned jsem usla.

Ráno mě probudilo něčí vzdychání. Otočím se na Shannona, ale ten ještě spí. Už vím jaký to je. Je to nechutný. Koukla jsem se na hodiny. Zděsila jsem se toho kolik je . Je 6:15 a já slyším jak si to někdo rozdává. Aspoň už vím jak Shannon trpěl.

Je 7:30 a oni už to dělají po 150-té. "Dobré ráno"  řekne Shannon rozespale "Moc dobré ne"  řeknu. Shannon se uchechtne "Jak dlouho?"  řekne Shannon "Hodinu a patnáct minut"  řeknu a oddechu si "Tpč"  řeknu "Adel Thompson nebuď te sprostá. Co jsi dáš k snídani?"  řekne Shannon a chce vstát "Ehm... Tebe"  řeknu a sednu si na něj "Já ale nejsem k jídlu"  zavtipkuje "Já ale nemám hlad"  řeknu "Máš smůlu. Nestačilo ti to včerejší ráno?"  rýpne si Shannon "Fajn"  řeknu a slezu z něho. Obleču si kalhoty a jdu do kuchyně. Dám vodu do konvice a udělám nám kávu. Položím dva hrnky na stůl. Shannon si sedne ke stolu a napije se kávy. "Moc dobrá děkuji"  řekne "Děkuji"  řeknu a sednu si ke stolu. "Co budeme dnes dělat?"  řeknu "Co takhle jen ležet a na něco koukat?"  řekne Shannon "Tenhle nápad se mi líbí. V kolik chceš jet zpátky?"  řeknu "Co takhle ve 4?" řekne Shannon jen kývnu.

Když vypiju kávu jdu nahoru. Naštěstí máme v ložnici televizi. Zalezu si do postele a pustím televizi. Zrovna dávají nějakou komedii. Slyším jak jde Shannon po schodech. Vstoupí do pokoje a lehne si vedle mě. Přitáhne si mě k sobě.

Koukáme a najednou je tam scéna kde spolu spí. Shannon mě začne líbat na krku. "Mmm.... Nech toho"  řeknu s otravou v hlase "Mě se nechce"  řekne a zasměje se "Máš blbý"  řeknu "Ty to máš blbý"  řekne Shannon a vypne televizi. Lehne si na mě a začal mě líbat......

Ale pane učiteli! Kde žijí příběhy. Začni objevovat