21. Bölüm

17K 422 97
                                    

Ömer vurduğu an kendine lanet etti. Hemen onu sarmak istedi ama Badenin aşırı korkmasıyla yanaşamadı bile. Lanet etti. Bunu nasıl yapmıştı. Nasıl!

"Badem" diyerek yanaşınca bade yine geriledi. Ömer minik karısının titredigini gördükçe kendine lanet etti.

Bade ise Gökhanın vuruşlarını görüyordu o an. Ömer ona vurmaya devam edermiydiki.

Ömer sinirle evden çıktı. Hilal Badenin yanına geldi hemen. Badeyi yerde iki büklüm ağladigini görünce hemen yanına gitti. Yüzünü görmesiyle şoka girdi.

"Hii bu buna inanamiyorum"

Badenin dudagi patlamış ve yanagi sismisti. Hilal göz yaslarinı tutamayarak yengesine sarıldı.
Bade donuk bir şekilde bakarak ağlıyordu sadece.

Hilal yengesini konuşturamamıştı. Yengesinin üstünü değiştirerek yatağa yatirdi. Bade hemen gözlerini kapadı. Düşündükçe kafayi yicek gibi oluyordu. Hemen uyumak istiyordu.

Saat gece yarısını çoktan geçmişti. Ömer kendini affedemiyordu. Ellerini duvara vurmaktan mafetmisti.

Eve geldiğinde herkes yatmısti. Yatak odasina girecek yüzü yoktu ama çok merak ediyordu Badeyi.

Derin bir nefes alarak odaya girdi. Karısı iki büklüm yatakta yatiyordu. Yanaştı ona yüzünü tamamen görmesiyle yumruğunu sıktı. Gözleri doldu. Bu minik yüze nasıl vurmuştu.

Yavaşça ona doğru eğildi. Elleri titreye titreye yanagina götürecektiki. Bade uyandı. Gözleri korkuyla aralandı. Ama bu sefer gözlerinde kırgınlık,nefret vardı. Korku yoktu. Ne yaparsan yap der gibiydi. Ömer ellerini usulca badenin yanagini oksadi.

"Hayvanım ben" iç çekerek dile getirmişti bunu. Bade gözlerini Ömerden ayirmuyordu. gözyaslari usulca akiyordu gözlerinden.

"Hayvanın tekiyim."

"Gökhanlayken seni istiyorum diye beni döverdi."

Ömer gözlerini sinirle yumdu. Dişlerini sıkarak konuştu.

"Sus badem özür dilerim"

Göz yaşları akıyordu genç adamın.

"O bana vurduğunda sana sığınmak istedim hep ben. Dedim ömer olsa beni korur. Ama bakıyorumda sana gelince de sen ben onu istemiyorum diye bana kin nefret duyuyorsun. Bana vurdun ya o an kime sığıncağimi bilemedim. Ozaman neyi fark ettim biliyor musun Gökhan haklıymis ben tekmisim sen beni korumazmışsın. Sen sevdiğin kadına güvenemezmissin"

"Bade benide anla ben mafoldum. Her gün çocuk gibi agladim. Her yerde senin kokunu aradim ulan. Ulan ne zaman seni takip ettirsem o adamın eli elinde belinde. Ona guluyorsun. Lan ben seni kardeşimden sakınıyorum. ama sen bana ait olamadan gittin evlendinn!!! Napsaydim. Ne ne!!"

En sonlarında bagirarak konuşmuştu. Artik ikisi de gözyaşları eşliğinde içindekileri döküyorlardı.

 Artik ikisi de gözyaşları eşliğinde içindekileri döküyorlardı

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
GEÇMİŞİN ACISIOnde histórias criam vida. Descubra agora