12.Umut

16.2K 459 22
                                    

Ömer işini tamamen hallettikten sonra Badenin üstünden kalkıp banyoya gitti. Bade ise hemen üstüne örtüyü örtü. Uyumak istiyordu sadece uyumak.

Bir süre sonra ömer bornozuyla çıktı. Simdi kendini daha iyi hissediyordu. Yatakta iki büklüm olan karısına baktı. Sırtı dönük olduğu için onu göremiyordu.

"Burada uyuyabilecegini sanma kalk git."

Bade o kadar çok utaniyorduki. Şuan kalksa emindiki kasıklarındaki sızı artardı. Ve iki büklüm gitmek istemiyordu. Şuan bu adam çok kızgındı.

"Anladınmı beni hadi kalk."

Bade cızıltı gibi Cikan güçsüz sesiyle konuştu.

"Altım müsait değil.. Arkanı döner misin"

"Peki kocasindan bile utanan karım"

Bade alayla tebessüm etti acı dolu bir tebessumdu. Kocasi sadece pantolonunu cikartip isini halledip bir kenara atmisti onu.

"Hadi bade"

Bade yataktan çarşafla doğruluğunda agzindan Acı bir inleme döküldü. Ama sonrsdinda dudaklarini sıktı. Adım atmak ne kadar da zordu. Arkasında yumruklarini sıkan bir adam olduğunu bilmeden odadan çıktı.

Hilalin odasina geldiğinde.Hemen kizin biraktigi seksi iç camasirlari ve geceligi alip banyoya girdi. Banyoda agladikca agladi. Vücudunu yikarken boynunundaki cizige taklidi eli. Ah Ömer diye geçirdi içinden.

Banyodan ciktiktan sonra biraz daha iyi hissediyordu. Sadece kasıklarinda keskin bir agri vardı. Mutfağa gidip ilac bakmaya karar verdi. Mutfağa girdiğinde ömerin kırmis olduğu bardak onu karsiladi dikkatli adımlarla yere eğilip toplamaya başladı.

"Böyle evin içinde dolaşma"

Kapinin kenarina dayanmis harika vücudu olan karisina bakiyordu. Bu kadin boyle güzel olurken oma karşi koyamazdi.

Bade elindeki camlarla ayağa kalkıp hic Ömere bakmadan çöpe yöneldi.

"Başka giyebilcegim bir şey yoktu. Yarin o eve gidip mertle Benim kiyafetlerimi almam lazim"

"Sen o piçin Haram parasiyla alinan esyalari buraya sokacagimimi düşündün"

Bade bu adamin şuan yüzünü görüp konuşmak istemiyordu. Şuan kasiklari agriyordu ve o ilaç içip uyumak istiyordu.
Ömer ise karısının kusursuz fiziğinden kendini alamiyordu. Bide bu bez parcasinin içinde daha da guzeldi.

"Tamam Sonra hallederiz."

Diyip kestirmeye calisti Bade. Yine Ömere bakmadan buz dolabina yönelip ilaç sepetini cikartti. Ömer durduğu yerde gerildi. Ne ilaci ariyorduki cani cokmu yaniyordu.

Bade bulduğu agri kesici ile bi bardak su alıp mutfak kapisina yöneldi. Ömer badenin aglamaktan şişen gözlerini görmüştü.Ve yalpalayarak yürüşü kendine küfürler etmesine neden oldu. Bade hiçbirşey demeden yanindan geçip Mertin odasina girdi.

Ömer duvara yumruk atmiştı. Ne yapmaliydiki. Bu durumdalarken ne!! O kadının yüzü niye böyleydi. Sinirle Badenin girdigi odaya girdi.

"Ne bekliyordun heh ! Ne ne... Sana dedim evcilik oyunu bekleme diye. Bu işkenceye maalesef sen hamile olasiya kadar katlanicaz. Eğer her defasinda bana tecavuzcuymus gibi hissettireceksen vazgeç !"

Bade yattigi yerden hızlıca dogrulmasiyla ayağa kalktı ve agzindan tiz bi inleme cikti. Kasiklarini tutarak güçlü durmaya calisiyordu. Ömerin karsisina geçti.

"Ben sadece bana fahişeymis gibi davranmani kaldiramiyorum! ya sen işini Acımasızca halledip beni orda birakip gittin"

Bade acıyla akan gözyaslarini durdurmaya calisti.

GEÇMİŞİN ACISIWhere stories live. Discover now