13. Şüphe

16.6K 575 41
                                    

Günler bir şekilde geçip gidiyordu. Ömerle fazla konuşmuyorlardı. Bi ogullariyla vakit geçirirken mutlu bir aile gibiydiler. Bir hafta gecmisti. Yeni yataklarında ömer bir şartla yan yana yatmayi kabul etmişti.Oda asla birbirlerine dokunmayacaklardi. İki kere daha birlikte olmuşlardı.Ömerle hala öpüsmemisti.Zaten adamda yeteri kadar soyunuyordu. Bu ne kadar Badeye dokunsada oğlu için birşey diyemiyordu.

Dustan çıkmıs dolaptan pijamalarini alıyordu. Ömer 3 gecedir geç saatlere kadar gelmiyordu odaya. Bade bornozunu cikartip iç camasirlarini giydi. Pijamasini eline almistiki kapı birden acildi. Bade korkarak iç çekmişti. Ömer saskinlikla badeyi süzdü. Bade hemen havluyu üstüne tuttu.

"Şey sen bu saatte gelmezsin diye"

Ömer kapıyı örttü. Yine sert haline bürünmüş donuk sesiyle konuştu.

"Sanamı sorucam. Tek basina yasamiyorsun bu odada beni görünce utanacaksan banyoda giyin"

"Seni görünce utanmamam için bir nedenim yok o yüzden ben banyoya gidiyim"

Diyip gitmişti. Arkasinda saskin bir ömer bırakarak.

"Dilini kesicem bu Kadının"

Diyip üstündekileri boxerle kalasiya kadar cikardi. Hala badenin ignelemeleri aklındaydi. Hemen banyonun kapısına ilerleyip kapıyı Açtı.

"Ohaa"

Bade saskinlikla bunu söylerken ne kadar tatli olduğunun farkindamiydi diye düşündü ömer. Badenin Kolundan tutup yatağa çekti.

"Sana utanmaman için nedenler vereceğim karıcıgım"

"En son vücuduma hakaretler yagdiriyordun kocacigim"

Ömer badenin üstünü cikartirken onu tamamen yatirip üstüne eğildi. Boynunda nefesini gezdirdi. Bade büyüsüne kapiliyordu adeta.

"Seni bu gecelik bir kadın olarak gorecegim"

Bade bu lafina kaslarini catmisti. Onu üstünden itmek istemişti.

"Sakin ol karicigim bu gece güzel bi şey yasayalim ben erkeğim ve altimda cansız bedenle sevişmekten Yoruldum"

"Bu şuana kadar senin kusurundu. "

"Ozaman simdi sus "

Diyip dudaklarina kapanmisti. O an ikisininde Aklı gitmiş gibiydi. İlk basta yavaş sonra keşfettikçe ateşlenen daha çok isteyen öpüşlerdi. İkisi de o kadar çok özlemislerdiki şuan bu anın tadini cikartiyorlardi. Bade mutluluktan göz yaslarina hakim olamiyordu. Bu adam çok baskaydi. Ömerin deliler gibi özlediği dudaklar şuan onundu. Onu hem kizginlikla hem sinirle opuyordu. Birbirlerinden nefes Almalık ayrilmislardı sonra yenide dudaklari açlıkla kavuşmuştu.

Dakikalarca öpüştüler daha öncesinde yasanan herşeyi unutup öpüştüler. Ömer boynuna doğru indi. Ve sert sert emip öptü. Üstünü yirtacasina tamamen soydu şuan hic birşey Düşünemiyordu. sadece bu kadinin her yerini öpmek istiyordu. Boynunu göğüslerini öyle bi optuki bade cildirmak uzeriydi.

"Ömerrrrrrr"

Diye inledi. Ömer tekrar dudaklarina yönelip dudaklarini çekiştire cekistire öptü. İkisi de öyle haz aliyorduki. İniltiler eşliğinde opusuyorlardi.

Ömer boxerindan kurtulup badeyide ciplak birakmisti. Her yerini opmuştu. Bacaklarini ısırıp öpmüstü. Vajinasina geldiğinde eliyle oksayip Badeyi deli gibi inletiyordu. Bade Birisi duymasin diye agzini kapatiyordu. Ama bu his bu his çok fazlaydi.

"Hadiii lutfennn"

Ne dediğini bilmeksizin konuşuyordu.

Ömer badenin içine sertçe girdi. Yatak gıcırdıyordu adeta bade iniltilwrini durduramiyordu. Ömerde öyle bir kendini kaybetmistiki Badeyi öpüp duruyor hırlıyordu. İkisi de aynı anda bosaldi.

GEÇMİŞİN ACISIWhere stories live. Discover now