15

16.6K 481 23
                                    

Ömerle Bade deli gibi  öpüşüyorlardi. Ömer badenin poposunu avuclayıp sıkarken bade agzina inliyordu.

Badeyi duvara yaslayarak dahada ateşli öpüyordu. Bir yandanda elbiseyi tamamen parçalara ayip üstünden atiyordu dudaklarini nefes almak için ayırmislardi.

"Sen benimsin "

Diyip tekrar dudaklarina yapıştı. Bir yandan pantolonunu cikarttı.  Badenin südyenini kopartarak cekti. Boynunu emmeye ısırmaya başlamıştı.

"Bir daha hic bir erkeğe gülme"

Bade şuan bulutların üzerindeydi. Bu adama nasıl böyle teslim olabiliyordu. Ömer badenin bacaklarindan tutup kucagina aldı. Badenin vajinasina temas eden koca penis badenin inlemesine neden.olmuştu.

Ömer badeye penisini surterken ikiside deliiyordu. Ömer badenin gögüslerini öpüp emdi ısırdı. Badenin hem canı.yanıyor hemde zevk alıyordu.

"Ahh "

Ömer yeniden dudaklarına gelip öptü. Dudaklarını cekistire çekistire öpüyordu.  Penisinin baskısı iyice artarken. Bade deliriyordu.

"Ömerrrrrrrr"

Diye yalvararak inlemisti. Ömer kucagindaki kadını yatağa bırakarak üstündeki son parçalardan kurtulup badenin üstüne uzandı.

Penisi ıslak vajinaya biraz daha sürtmesiyle bade deliriyordu. Ömerin onu koyulaşan gözleri onu utandırsada bu.şeye engel olamiyordu. Ömerin dudaği alayla kıvrılmıştı. Boğuk çıkan sesiyle konuşmaya başladı.

"Şimdi hissettinmi karıcım"

Bade ise.şuan çıldırıyordu. Tek istediği o koca şeyi içinde hissetmekti.

"Ömer lütfennnnn!

Diye inlemesiyle ömer daha çok Güldü.

"Beni anladınmı dedim. "

"Anladım lanet olası ahhhhhhh"

Ömerin aniden girmesiyle bade rahatlamıştı.

"Sen.artık sadece benimsin."

İkisi de zevki doruklarına kadar yaşadılar. Ömer bir süre badenin üstünde nefesini düzeltti. Tam kalkacakken bade onu boynundan tuttu.

"Lütfen sırtını dönme"

Ömer badenin dedigine anlamayarak bakıyordu.

"Bir kerecik sarıl bana "

Ömer bir süre güzel gözlüsüne baktı. Onun sevgi isteyen gözlerine baktı. Ama yapamazdı sonra kendine çok kızıp Badeden Acısını çıkartiyordu. Sinirle gözlerini kapatıp açtı. Yan tarafa attı kendini.

"İlk sen duşa gir"

Bade yine üşümüştü. Yine kırılmıştı. Pes etmeyerek Ömere yanaştı.  Adam düşünceli bir şekilde tavana bakıyordu. Ellerini kirli sakallarında gezdirdi.

"Lütfen Ömer bana inan artık. Ben hic değişmedim. Lütfen "

Diyip yanagina masum bir öpücük kondurup  banyoya gitti. Aynada kendisini görünce sok oldu. Boynu, göğüsleri bacak araları morarmıstı.

"Tam bir vahşi"

Diyip dusa girmişti. İyice yıkanıp mini bornozuna sarındı. Ömer koltukta oturarak  telefonuyla ugraşıyordu. Karısı banyodan çıkınca gözleri o güzel vücudunda takıldı.

Ayağa kalkip Badeye yanaştı.  Bade neden her defasında heycanlanıyorduki. Hem niye bu adam üstüne üstüne geliyordu ki.

"Benim karnım acıktı.. Karım olduğuna göre kocana hizmet edersin "

GEÇMİŞİN ACISIWhere stories live. Discover now