12.Zajímavé..

3.2K 247 6
                                    

Dobelhali jsme se do Julietina pokoje.

"Tak kde kdo chce spát vy kokosové?"šeptl jsem směrem ke klukům.

"Mě je to jedno"řekl Kellin.Rozprostřel jsem deky na zem a lehnul si,vedle mě okamžitě padnul Kellin a hned bylo slyšet jeho pravidelné oddychování s chrápáním.K Jul si lehl Ash a ta se k němu hned přitulila sice nevím co to bylo ale nechal jsem to tak a zavřel oči,začal jsem stejně jako Kellin pomalu oddychovat.

*ráno*

Probudila jsem se na něčím hrudníku.Rozlepila jsem oko a uviděla tetování OUTLAW.A kurva to je Ash.Co mám teď jako dělat?Svou ruku měl přehozená přes moje ramena a spokojeně si pochrupkával.Optrně jsem sundala jeho ruku ze svých ramen a vylezla z postele.Ovšem,nevšimla jsem si že leží na zemi Kellin a Andy,šlápla jsem Kellinovi na břicho a tím pádem zavrávorala a spadla na bráchu.

"Jau kurva co je?"ozval se Kellin a Andy jednohlasně.

"Sorry kluci"řekl jsem když jsem se zvedala.

"Hezký kalhotky"řekl se smíchem Kellin.

"Proč?"zeptala jsem se než mi to došlo.

"I love you Kellin and Ash"přečetl Ash s Kellinem nápis.

"No co,to že jste kámoši mýho bráchy neznamená že vás nemůžu mít na kalhotkách a momochodem mám i s BVB a SWS"řekla jsem se smíchem a odebrala se do koupelny.V koupelně jsem se svlíkla a vlezla do sprchy.Chvilku jsem se sprchovala a najednou se rozletěli dveře.Nevěděla jsem kdo to je a tak se sprchovala dál.Jenže najednou se rozevřeli dveře od sprchového koutu a v nich stál CC.

"Kurva CC já se sprchuju"vypískla jsem na něj.

"Sorry nevěděl jsem že tu jsi"řekl se smíchem.

"A co myslíš že se tu sprchovalo?Skřítci?"řekl jsem ironicky.

"No jednorožec by byl lepší ale když jinak nedáš"řekl se smíchem a dál držel dveře od koutu.

"Hele nechci ti kazit iluze ale mohl by si prosím zavřít tu sprchu?"řekla jsem mu a on poslechl.Zajímalo by mě co se ještě stane.

-------------

Takže tenhle díl je takovej odlišnější od ostatních:D Nevím na co jsem při psaní myslela ale snad se pobavíte ;DD Go read it!

Ještě mě napadlo že bych k povídce udělala trailer:D Chtěli by jste?:DD

Wild Child [BVB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat