32

268 21 0
                                    

"You are pretty much the only thing that makes me want to get up in the morning"
^^^

-"Hiç hayatında , herşey olması gerektiği gibiyken bir yerlerde bir şeylerin eksik olduğunu hissettin mi? " Boğazımın bir noktasında yoğunlaştığını hissettiğim acıyı geçmesini umarak yutkunduğumda ,görüş açımın da bulanıklaştığını hissettim. " Sanki bir yerlerde olmaması gereken boşluklar var , ve deniyorum gerçekten üstünü kapatmaya çalışıyorum .... galiba beceremiyorum değil mi?" Gözlerimi daldırdığım yerden hızla çektiğimde derin bir nefes aldım ve garsonun ne zaman getirdiğini hatırlamadığım limonatamdan bir yudum içtim.
-"Onu artık sevmiyor musun Sky?" Sorduğu soruyla kendimi sıktığım için kızarmış olduğuna emin olduğum bakışlarımı ona döndürdüğümde bir kaç saniye duyduğumu sindirmek için bekledim.
-"N-ne demek şimdi bu Claire? S-sen-"
-"Ona ne kadar önem verdiğini biliyorum Ve onu severken çok yorulduğunu da görebiliyorum Skylar. " dedi omzunu yavaşça silkerken ." Belkide aşkınız sizi sonsuza kadar yaşatmayacaktır " dedi yutkunarak "veya belkide aşk buraya kadardır , bu zamana kadar duyduğumuz aptal hikayelerin hepsi yalandır. O harika ve hayatta sadece bir kişi için yaşayacağımız duygular belkide , ahh belkide öyle bir şey yoktur?" Dedi yüzünü buruşturarak.

Tek gözünden düşen bir damlayı elinin tersi ile sildikten sonra önündeki ne olduğunu bilmediğim şeyden büyük bir yudum aldı.
-"Buraya kadar mı yani? " Sesim kontrolsüz bir şekilde azalıp titrediğinde elimdeki bardağı biraz daha sıktım.
-"Sana yalanlar söyleyen o değil mi, bağırıp çağırarak hastane köşelerinde çürümeni izleyen de o, ve senin ikinci şansını mahvedende o?" Gözleri benimkine benzer bir durumda dolmuş bir durumdayken gülümsedi ve kıkırdadı. " Sana Amanda hakkında yalan söyleyen de oydu, veya Alice ne saçmalığıysa ." Elini çenesinin altına koyduktan sonra yenşden bana bakmaya başladı." "Ve asıl saçmalık ne biliyor musun? Bunu sana hala söylemedi. Sanki " dedi kurumuş dudaklarını ıslattı ve derin bir nefes aldı " Sanki Jace'i ben o zamanlar severken , beni kullanarak sana yaklaşması gibi." Dedi yeniden kahkaha atarken.
***

Evet Alice'i öğreniştim.Aslında çok da zor olmamıştı. İlk önce Cameron ile biri ile görüştüğünü öğrenmiştim sonrada onun benden uzaklaştığında bana hiç bir sorun yok dediğinde , bunun sebebinin Alice'e yaklaşması olduğunu öğrenmiştim.

Aslında bu normaldi. Benim onu Jace'in hayatımda bıraktığı iğrenç yeri kapatması için kullanmam gerekiyordu, ki bunun yerine kendimi ona kaptırmıştım. O ise beni eski kız arkadaşının asla ona vermediği sevgiyi doldurmakla kullanmıştı. Bunun da çizgiyi geçmesi sebebi kendi ismini temize çıkarmak için yaptığı aptal anlaşmanın devam etmesi için olduğunu biliyordum. En azından bunu unutmuştum .

Dönemin bitmesine son bir kaç gün kalmıştı. Ki buda okulda yanınızdan geçen her insanın aynı konuda konuşmakta olduğu gerçeğini saklamıyordu.
Mezuniyet Balosu.
Her yıl sonunda veya aralara sıkıştırdıkları dans gecelerinden daha önemli olduğunu bende biliyordum. Ama aptal bir limuzin ve gecenin sonu gelmeden sarhoş olup sabahı hatırlamamak bana pek de çekici gelmiyordu ya?
-"Hey güzellik " Kapattığım dolap kapağının arkasında Sam'i görmemle yerimde sıçrasamda yürümeye devam ettim.
-"Hey mal."
-"Hop!" Dedi önüme geçerken " Galiba yarın akşamki mezuniyet balosunun kralı olacak kişi demek istiyorsun." Dedi gülümseyerek.
-"Bu harika bir haber Sammy." Dedim ona sarılırken.
-"Peki sen?" Ondan ayrılıp yürümeye başladığımızda yavaşça bana döndü." Yani Cameron'un gelemeyeceğini biliyorum. Yeni sen ve onun."
-"Ah aslında yalnız geleceğim." Dedim hızla düşünmeyerek ve lafını keserek. Çünkü bu saklama meseleleri artık canıma tak etmişti. Ayrıca son zamanlarda neyi kimden sakladığımızı bile doğru düzgün bilmiyordum.

paint • cameron dallasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin