ÖTVEN

1.9K 118 6
                                    

~Emily Morgan~

Két hónap múlva:

 Hu, de sok minden történt az elmúlt két hónapban. Szóval elkezdődött a nyári szünet, ami nekünk addig is az volt. Mivel magántanuló lettem, nagyon sokat tanultam, mert elhanyagoltam nagyon. Napi 15 órában tanultam, hogy készüljek a vizsgákra. Senki sem zavarhatott, mikor tanultam, mert mindig rájuk ordítottam. Szegény Harry csak be hozta az ebédemet. A jó hír viszont az, hogy átmentem a vizsgákon. Vigyorogva mentem haza és mindenki ott ült a kanapén és izgatottan bámultak ki a fejükből. Érkezésemre persze egyből felkapták a fejüket, majd Niall hirtelen felpattant és megölelt. A hírnek mindenki örült, Niall meg közölte velem, hogy készüljek el, mert elvisz vacsorázni, hogy megünnepeljük. Az a nap életem egyik legszebb napja. Egy rohadt drága étterembe vitt, ahol az emberek elegánsan voltak kiöltözve, leginkább szerelmes párok. A helyiséget nyugtató zene töltötte be, néha felnevettek a vendégek. A homályos éttermet gyertya fények világítotték meg. Az ajtó körül rózsaszín rózsák díszelegtek, az egész hely romantikus volt. Imádtam azt a napot. 

A fiúknak egy hónapos turnéra kellett menniük, amin némelyiken jelen voltam. Imádtam nézni, ahogy élettel töltik be a színpadot és az egész helyiséget. Azt is nagyon szerettem nézni, ahogy beszélgetnek a rajongóikkal, hogy mennyire örülnek már annak is, hogy rájuk mosolyogtak vagy, hogy jelen lehettek. Mosolyogva fürkésztem, ahogy képeket is csinálnak. Én egyiken sem voltam rajta, mert ez a nap nem rólam szólt, de nem is a One Direction-ről. Ezek a napok a rajongókról szóltak.

Shawn eljött ide hozzánk meglátogatni és itt is töltötte a hétvégét, természetesen a kanapén. Rengeteget nevettünk, remekül szórakoztunk. Örültem, hogy Niall és Shawn jól kijönnek, mert én tényleg csak bátyusként tekintek Shawn-ra. Mikor az utolsó napját töltötte nálunk, elmentünk moziba. Mindenki, mint egy igazi csapat. Volt konfliktus, mivel nem mindenki kedvelte Shawn-t, de mindenki próbálta visszafogni magát. Ennek ellenére is remekül éreztük magunkat.

A születésnapom is remekül telt. Sose nevettem még annyit, mint aznap. Majdnem mindenki ott volt, aki számított. Shawn nem tudott eljönni, mert fellépése volt Németországban. Reménykedtem, hogy anya legalább felhív, de nem hívott. Apám küldött egy sms-t, hogy "Boldogat" és részéről el is van rendezve. Harry-től egy albumot kaptam, ami tele volt fényképekkel, amik rólunk készültek. A One Direction-ről és rólam.  Liam-től egy két személyre szóló utazást Hawaii-ra! Paul egy plüss mackót ( kis huncut.. múltkor elmeséltem neki, hogy hívom Niall-t azóta tervezgeti, hogy vesz nekem egy mackót). Louis-tól egy csomag óvszert kaptam..khm..és sok csokit. Niall-től egy arany karkötőt, amibe a neve volt belevésve, és neki is van egy ugyanolyan, csak az én nevem szerepel rajta.

Szóval ennyi volt az elmúlt két hónapban. Sok tanulás és bulizás. Holnap meg irány Hawaii Niall-el.

~Viksu1~

Messenger beszélgetések /One Direction/ ✔Where stories live. Discover now