9. Bölüm Dağ evi

17 2 3
                                    


Dün gece çok güzel geçmişti Gülçinin yaptığı süpriz beni çok mutlu etmişti ve bugünde dağ evine gitmeye karar verdik.

Sabah kalktım Gülçinden bir mesajdı "Canım dağ evine gidiyoruz dimi." demisti. Bende "Evt tabi." dedim.

Sonra çantama iki üç t-shirt,pantolon
Vs. Şeyler daha sonra gidip Gülçini kapılarının önünden aldım ce dağ evine gitmek için yola koyulduk.

Dağ evine vardik. Gülçine dönüp "yemek yapmayı biliyormusun canım kurt gibi açım." dedim.  "Beni yersin canım." deyip göz kırptı.

Evin kapısını açıp eve girdik çok güzel bir manzara vardı.
Ben biraz kanepeye uzanmıstim Gülçine de "Canım yemek hazırlarmısın." diye seslendim.

Gülçin gelip yanima oturdu "Hayatım daha erken." deyip benim dudaklarıma yapıştı. Ben o an şoktaydım dudaklarımı dudaklarından çekip dudaklarımı sildim. Gülçine dönüp "Gülçin daha çok erken evli değiliz ya yanlışlıka kötü şeyler olursa."dedim ve yanından uzaklaştım..

Odama çıkıp kapımı kitledim.. Gülçin birlikte olabileceğimizi nasıl diye düşünürken uyuya kalmışım....

Saat 23.00 di ve kendimi yerde buldum. Yatağın altında bir kutu vardı. Acaba içinde ne var diye düşünürken kutuyu çekip çıkardım ama kilitliydin kırasammı diye düşündüm ama ya benim değilse dedim ve acacak anahtarı arayacaktım. Gülçin bu durumu anlamayacak şekilde ama....

Daha sonra kapının kilidini açıp aşağıya indim Gülçin kanepede uyuya kalmış kıyamadım ve kucaklayıp onu misafir odasına götürdüm. Bende sabah olmasını beklerken uyuya kalmışım........

Telefon çalıyordu bir baktim Nazifez teyze saatte 03.30 "Efendim Nazife teyze."dedim."Oğlum ne zaman geliyorsunuz?"dedi. "Nazife teyze 7 8 gibi çıkıcaz." dedim.

Saat 07.30 Gülçin benim yanağıma bir öpücük kondurdu ve gözlerimi araladım. "Gülçin" dedim. "Ne oldu Mete kötü birşey mi oldu ?." dedi.
"Yok yok dedim tedirginlenme yola çıkmamız lazım." dedim.
"Tamam çıkalım." dedi. Ve eşyalarımızı topladık ve bagaja koyduk ve yola çıktık otobana çıktıktan sonra "Mete beni gerçekten seviyormusun." dedi .Gülçin. Biraz düşünüp "tabiki." dedim. "Ozman artık evlenelim." dedi. "Tamam belki sen hazır değilsin, hastaneden yeni çıktın ama ben artık senle evlenmek istiyorum." dedi. Gülçin. Şok olmuştum çünkü ben bunu hiç düşünmemiştim ama aklımda o sandık vardı. Gülçine dönüp "Tamam ama biraz daha geçsin." dedim. "Bu arada o sandığı koyduk değilmi?"
"Evet Evt koydum hayatım." dedi.

Eve gelmiştik Gülçini eve bıraktıktan sonra evime geçip dinlenmem lazımdı eve girim Nazife teyzemi öptüm bir iki lokma yemek yedikten sonra odama çıktım.

Sandığın anahtarını aramaya başladım aklımdada Nazife teyzeye sorsammı?? diye bir fikir vardı en iyisi bu anahtarı kendim bulmalıyım. Dedim.

Bu bölümde burda biter hikayemi okuyan ve oy veren herkese çok teşekkür ederim

Birdahaki bölümde nolucak Mete anahtarı bulabilecekmi? O sandığın içinde ne var? Gülçin niye hemn evlenmek istedi?????

Bakalım nolucak :) :)



SırHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin