4.Bölüm Tolga, Tolga, Tolga

57 6 5
                                    

-Multimedya-Tolga

Sabah kalktım gözlerimi açtığımda bir kalabalık ya da ışıklarla uyanmadım güzel sesiz bir yerde yumuşak yatakta kendi pijamalarımla uyandım, hastanede ise mavi bir elbiseyle değil.

Kalktım ve odamdakı banyoma gidip ılık bir suyla duş aldım.Üstümü giyindim. Ve aşağıya inip bir anda önüme Nazife teyze geldi. 'Günaydın oğlum."dedi. Bende Nazife teyze "Günaydın Nazife teyze" dedim.
Nazife teyze dedim. "Kahvaltı hazırmı ?"  Nazife teyze bana dönüp "Evet oğlum hazır,beni takip et "dedi. Ve bende Nazife teyzeyi takip ettim.
Kahvaltımı ettikten sonra dışarı çıkacağımı söyleyecektim. Ve söyledim. Sonra Nazife teyze dedim. "Efendim oğlum"
"Nazife teyze ben kahvaltı ettikten sonra dışarı çıkıcam." dedim.
Nazife teyzede bir iki dakika durduktan sonra
"Tamam oğlum ama geç kalma" dedi. Bende "Tamam Nazife teyze. " dedim.
Sofradan kalktım, ellerimi yıkadıktan sonra telefonum çaldı arayan Tolgaydı açsammı? açmassammı ?diye aklımdan geçen baloncuklar vardı. Ve açtım. Bana

"Günaydın aga "
"Günaydın Tolga "
"Aga naber iyimisin ?"
"İyim saol aradığın için."
"Rica ederim. Bugün buluşallımmı? Lütfen beni kırma"
"Bilmem ki zaten dışarı çıkmak istiyordum."
"He iyi ya işte birlikte çıkarız ben seni evinin önünden alırım."
"Tamam Tolga görüşürüz."
"Görüşürüz aga " dedi. Ve telefonu kapattım.

Aşağıya indim ve Nazife teyze "Nazife teyze ben Tolgayla buluşucam beni merak etme. " dedim. Nazife teyzede
"Tamam oğlum kendine dikkat et" dedi. Ve ben kapıya indim. Tolga geldi ve beni çağırdı. Bende arabaya bindim.

"Eeee aga nereye gidicez?"
"Bilmem ben birşey hatırlamıyorum."
"Doğru ya dur ben seni götürcem şimdi."
Yolda giderken değişik değişik insanlar vardı. Kimi apaçi gibi giyinmiş saçlarını havaya dikmişti. Biz Tolgayla ve Sanemle çok yakındıkki bana böyle iyi davranıyo.
"Evet aga geldik ."dedi. Ve arabadan indik etrafımızda birsürü kız vardı. Yanına yanaştım ve kulağına " Burasıda neresi?" dedim.
Oda benim kulağıma "Aga sen eskide eğlenmeyi ve kafa olmayı çok severdin noldu sana böyle ya." "Tolga hatırlıyosan hafızamı kaybetmiştim."biran çok şaşırdım hiç böyle biri olduğumu bilmezdim. "Tolga beni burdan götür benim kafamı dinleyecek bir yere götür. Beni"dedim. Ve beni oradan ayırıp bir sahil kıyısındaki cafeye götürdü.
"Burası iyimi aga"
"İyi iyi " dedim. Birkaç dakika bu güzel manzarıyı ve soluduğum havayı içem alıp verdim. Tolga bana dönüp "Aga ne içersin"dedi. Bende "Sıcak çikolata Tolga"dedim. Tolga orda sipariş verirken ben etrafı izledim."Tolga burayı nerden öğrendin?" Tolgada "Aga sende burayı biliyon "dedi. Bende içimde bilmem dedim.Onada "Hıhı yapıp" sustum. Ben bir anda saate bakıp Tolgaya "Gidelimmi artık?" dedim. Tolgada" Nasıl istersen." dedi. Ve arabaya bindik. Beni evime bıraktı bende " Tolga buyur gel " dedim.Tolgada "Sen dinlen daha çok vakit var sonra  konuşuruz " dedi. Ve gitti. Bende evimin kapısını açıp içeri girdim. Nazife teyze "Mete oğlum hoşgeldin dedi ,gel senle birşey konuşacağım" dedi. Ve yanına gittim. "Oğlum ben burada bir kaçgün kalacağım bu ev herzaman ve hep senin tamammı?" dedi. Bende "Tamam Nazife teyze sen nedersen o ,ben şimdi çok yorgunum gidip biraz dinlesem uyusam olurmu?"  Nazife teyze dönüp "Tabii oğlum durduğun suç git dinlen sen" dedi. Ve koltuktan kalkıp odama gittim, üstümü soydum , pijamalarımı giydim, televizyonumu açtım ve yatağıma uzandım birkaç dakika sonra uykuya daldım.

Birdaha ki bölümde görüşmek üzere
Komik olmuş olabilir kitabı bırakmayın.

SırHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin