Chapter 7 Prima noapte este si ultima?

4.7K 203 36
                                    

                        Heeeey!! Am revenit cu capitolul 7 :D Stiu, doar ce l-am postat pe 6 dar cand inspiratia bate la usa nu e frumos sa o lasi sa astepte ;) Ei bine, sper ca o sa va placa si acest capitol :D 

-----------------------------------------------------------------------------------------------


                        In sfarsit am primit permisiunea de la Eric pentru a-mi petrece noaptea cu el. Uraaa pentru mine!!! Acum sunt in dormitorul lui cautand ceva cu care sa ma imbrac. Pana la urma conditia a fost sa pun ceva pe mine. Am deschis sifonierul si primul lucru pe care am pus mana a fost una dintre camasile lui albe. Aaaah!! Are mirosul lui imprimata in ea. Ma innebuneste de-a dreptul. Am pus-o repede pe mine si m-am simtit de parca fusesem imbratisata de Eric.

                        Ooooo! Roxanne trezeste-te! Nu e momentul sa te lasi purtata de vise! Am iesit din camera in cautarea lui Eric, dar se pare ca nu este nici in sufragerie, nici in bucatarie. Unde poate fi? Stai un moment! Ce este sunetul asta? Bingo! Este dusul!!! Am ajuns in dreptul usii si am ciocanit usor, foarte usor. Bine, de fapt am atins usa ca si cand as fi ciocanit, dar se pune ca ciocanit, nu? Nu poate spune ca am intrat fara sa ciocan. Adica, poate i s-a facut rau si a lesinat, trebuie sa intru!

                          Am deschis usa incet si am intrat tiptil ca o pisica. Si eu care speram ca face baie, nu dus. Asa as fi putut sa sar direct in cada peste el, dar nu el trebuia sa fie in cabina de dus! Ei bine, ma multumesc si cu asta. Dar totusi este prea mult abur!!! Nu-i vad decat picioarele care ce-i drept nu-s de lepadat. Nici spatele nu-i de lepadat, abdomenul l-am vazut deja, dar mai vreau sa arunc o privire la patratelele acelea. Se pare ca nu exista alta cale.

-         Eric! Nu stiam ca esti aici, nu te-am vazut inauntru, am spus deschizand usa cabinei de dus. Expresia de pe fata lui este inedita. Este o amestecatura de mirare, rusinare dar si furie. Cred ca am incurcat-o!

-         Acum ca ma vezi, poti te rog sa pleci? Ma intreba incercand sa se calmeze cred.

-         Ammm..eu…am incercat sa scot ceva pe gura cand atentia imi fu atrasa de celalalt Eric. Ce vreti? Aburul deja s-a risipit, a trebuit sa vad!

-         La ce te uiti? Izbucni Eric.

-         La nimic! Am raspuns ridicandu-mi capu. N-am vazut absolut nimic, nici macar lungimea!

-         Iesi afara!

-         Da domnule! Am raspuns iesind afara.

                           Aproape ca m-a socat. Barbatul asta chiar e dotat!! Cred ca starneste invidia in randul celorlalti barbati. Fizicul lui este mult prea irezistibil. Dar asta poate fi pusa pe lista lucrurilor pe care eu le stiu despre Eric, iar celelalte fete nu. Am ajuns in bucatarie si m-am uitat in frigider, mancare gatita zero. Se pare ca va trebui sa gatesc in seara asta. Am gasit un saculet cu cartofi din care am scos zece si am inceput sa-i curat. In seara asta vom avea piure!! Stiati ca aceasta leguma este foarte greu de curatat?? Fara gluma, imi va trebui trei ore numai ca sa termin de curatat.

-         Ce faci? Ma intreba Eric aparand din spatele meu.

-         Curat cartofi. Meniul din seara asta este piure cu garnitura de pui.

-         Iti dai seama ca ai aruncat mai mult de jumatate de cartof atunci cand l-ai curatat, nu? In ritmul asta nu va ajunge nici macar pentru o portie. Da-te la o parte, curat eu!

Hello Mr. TeacherUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum