louis (still with sony?) etc.

32 9 2
                                    

-- Νομίζω πως το ξέρετε μέχρι τώρα αλλά ο Louis υπέγραψε ξανά με την Sony/RCA. Κοιτάξτε, ξέρω πως του έχουν κάνει τη ζωή κόλαση, ότι τον έχουν κάνει να φαίνεται τόσο άσχημα, όμως τον εμπιστεύομαι και πιστεύω πως ξέρει τι κάνει.

Ο Louis είναι πολύ έξυπνος και είμαι 100% σίγουρη πως έχει ένα πανέξυπνο σχέδιο. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και η θετική πλευρά είναι πως μοιράζεται την ίδια εταιρία με τόσους ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Την Britney Spears, τον Zayn, τους Kings of Leon, τον Mark Ronson, τον Martin Garrix και άλλους. Και οι MUNA έχουν υπογράψει με την RCA.

Άλλο ένα θετικό είναι πως δεν ξέρουμε ποιο είναι το management του ακόμα. Επίσης ο Simon έχει τώρα 20% της εταιρίας, που είναι βασικά ψίχουλα. Δεν έχει μεγάλες αποφάσεις. Οι τηλεοπτικές σειρές του απέτυχαν και θέλει να φανεί καλός ξανά με όλα αυτά τα άρθρα που λένε πως ο Louis είναι ο κολλητός του γιατί υπέγραψαν μαζί.

Φιλική υπενθύμιση:

Ο Louis μισεί τον Simon

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ο Louis μισεί τον Simon. Αυτός πάλεψε για να χάσει τους 1D.

Οπότε είμαι σίγουρη πως έχει ένα σχέδιο για να τους καταστρέψει και ελπίζω να έχει όλο το πρόμο που αξίζει και να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο για λίγο καιρό, όπως ο Zayn που υπέγραψε για ένα ακόμα άλμπουμ.

Μία άλλη πιθανότητα: όλοι ξέρουμε πως ο Simon και η Syco βρίσκεται πίσω από το babygate. Δεν του αρέσει να φαίνεται άσχημος και κακός. Είναι εγωιστής και θέλει καλή φήμη. Οπότε, ίσως θέλουν να δείξουν πως "Α, εμείς δεν είχαμε καμιά σχέση με την λάθος πατρότητα και είμαστε οι κολλητοί του Louis και μας αγαπάει και είμαστε θλιμμένοι που δεν είναι ο πατέρας." Ειλικρινά, θα πιστέψω ό,τι θέλουν, αρκεί να τελειώσει. Αν και πάντα θα ξέρω πως ο Simon είναι μαλάκας και πως όλοι οι συνεργάτες του αξίζουν να καούν στην κόλαση.

Ο Michael Jackson ήταν με την Sony και τον πίεζαν για χρόνια, όμως όταν επιτέλους ξέσπασε τον έβγαλαν τρελό.

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
🌸 1D stunts & beards updates (book #2) 🌸Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα