harry styles out now (song commentary)

25 6 3
                                    

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ.

ΟΥΑΟΥ.

Ο Υ Α Ο Υ.

-- Το Meet Me in the Hallway με κάνει να νιώθω πως είμαι μαστουρωμένη και μου αρέσει.

-- To Carolina είναι ΚΔΝΔΝΔΚΚΔ SHE'S A GOOD GIRLLL SHE FEELS SO GOOD. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ. ΤΟ CAROLINA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕ GRANDMA.

-- Το Two Ghosts είναι Larry af και θέλω να το αφιερώσω σε κάποιον αλλά δεν έχω κανέναν οπότε το αφιερώνω σε εσάς. TRYING TO REMEMBER HOW IT FEELS TO HAVE A HEARTBEAT ΟΚΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.

-- TO ONLY ANGEL ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ. ΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ. ΟΥ ΟΥ. COULDN'T TAKE YOU HOME TO MOTHER IN A SKIRT THAT SHORT.

-- ΤΟ KIWI ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΝΔΚΡΚΚΕΡ I'M HAVING YOUR BABY IT'S NONE OF YOUR BUSINESS ΤΙ ΣΚΑΤΑ.

-- Woman lalalalalalalala. Επίσης υπήρχε μια πάπια στο στούντιο όταν το ηχογραφούσαν #confirmed. Πέρα απ'την πλάκα, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

-- Το From the Dining Table είναι όντως λυπηρό και καλά που ήταν το τελευταίο τραγούδι γιατί δεν έχω όρεξη να αντιδράσω σε τίποτα άλλο. Θέλω ένα Kiwi.

Φυσικά αυτά ήταν τα τραγούδια που δεν είχα ακούσει.

Συμπεραίνουμε: 1) Το Meet Me in the Hallway είναι ο παράδεισος, 2) Το Carolina ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, 3) To Two Ghosts είναι Larry af, 4) Το Only Angel με κάνει να θέλω να φορέσω μια κοντή φούστα και να γίνω ο διάβολος, 5) Το Kiwi ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ, 6) Το Woman από τον Harry Styles ft. Daffy Duck είναι ο ύμνος μου και 7) Το From the Dining Table με κατέστρεψε.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας;

xx.

🌸 1D stunts & beards updates (book #2) 🌸Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα