liam

28 8 6
                                    

(Επειδή είμαι σίγουρη πως το προηγούμενο κεφάλαιο θα χαθεί στις ειδοποιήσεις σας, όσοι δεν το είδατε πηγαίνετε να το διαβάσετε είναι για τον Clifford.)

Τα υπόλοιπα θα τα ανεβάσω αύριο γιατί είναι αργά τώρα όμως θα μιλήσω για τον Liam τώρα γιατί είναι πιο σύντομο από τα άλλα.

Αν θυμάστε ο Liam είχε συνεργαστεί για μια φιλανθρωπία με την RED ενάντια στο AIDS και ο νικητής του διαγωνισμού θα κέρδιζε ένα ραντεβού μαζί του στο στούντιο και για να φάνε.

Και χαρήκαμε γιατί, να μια ευκαιρία για κάποια/κάποιον φαν να γνωρίσει τον Liam ΚΑΙ να καταπολεμηθούν τα AIDS συγχρόνως.

Welp.

Ο νικητής ήταν ο Jethro Tait.

O JETHRO TAIT.

Όσοι δεν ξέρετε ποιος ακριβώς είναι ο Jethro Tait:

Όσοι δεν ξέρετε ποιος ακριβώς είναι ο Jethro Tait:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ακριβώς.

Ο Jethro Tait είναι ο άνθρωπος που κέρδισε το ραντεβού με τον Liam ενώ τον έχει ήδη γνωρίσει. Περιμένετε, είναι επίσης μέρος ενός συγκροτήματος όχι έχει περισσότερο το συγκρότημά τους κέρδισε το TXF South Africa όΧΙ ΕΧΕΙ ΚΙ άΛλΟ το συγκρότημά τους άνοιξε μία συναυλία των 1D στο 2014 και τώρα είναι μαζί με τον Bieber στο tour του...

Οπότε αυτό ήταν στημένο και αυτός ο τύπος θα πάει σε όλα τα περιοδικά μετά από αυτό και θα πει πως ρώτησε τον Liam για το μωρό του και θα φέρει προσοχή στο μωρό και στο συγκρότημά του τέλεια.

Και Liam και Chiam μπλογκ αρχίζουν να τον ακολουθούν. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να φέρει προσοχή στο συγκρότημά του. Θα έχουμε σίγουρα βίντεο με τη "τόσο συναρπαστική εμπειρία του."

Αυτό κάνει την φιλανθρωπία να φαίνεται τόσο λιγότερο σπουδαία tbh γιατί δεν μπορεί κάποιος/κάποια φαν να κερδίσει κάτι τέτοιο επιτέλους;

Οπότε περιμένουμε για πρόμο του συγκροτήματος του Tait και νέα για το μωρό how great.

xx.

🌸 1D stunts & beards updates (book #2) 🌸Where stories live. Discover now