Κεφάλαιο 6ο

112 9 0
                                    


[Flashback]

Παύλου POV

Είναι Κυριακή. Μεθύριο ανοίγουν τα σχολεία. Αύριο έχουν συνέδριο άρα δεν θα πάμε! Πήγαμε σε ένα μπαράκι εγώ και η Μελίνα με κάτι παλιούς μας φίλους που έχουν έρθει εδώ για λίγες μέρες. Έχει μεθύσει. Έχει μεθύσει πολύ.

Μα γιατί πίνει;  Αφού ξέρει ότι δεν το αντέχει. Και πρώτος από όλους το ξέρω εγώ καλύτερα από εκείνη αφού τόσες φορές την έχω κουβαλήσει μέχρι το σπίτι μου γιατί είναι μεθυσμένη. Κρίμα είναι να την δουν έτσι κι γονείς της και να την βάλουν καμιά τιμωρία. Δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο εξαιτίας μου. Την λατρεύω μωρέ την χαζούλα μου. Την πήγα στο σπίτι μου όπως κάνω σε κάθε τέτοια περίπτωση πάντα. Την ανέβασε στο δωμάτιό μου. Την είχα αγκαλιά (σε στυλ ο γαμπρός την νύφη) και την ακούμπησα απαλά στο κρεβάτι μου.

Ναι κάθε φορά που μεθάει κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι μου γιατί βλέπει εφιάλτες τις περισσότερες φορές και όταν σηκώνεται το πρωί ζαλίζεται υπερβολικά πολύ και φοβάμαι μην μου πέσει πουθενά και χτυπήσει. Την βάζω στην μέσα πλευρά προς τον τοίχο για να είμαι εγώ από την έξω πλευρά μην πέσει γιατί το κρεβάτι μου δεν είναι τεράστιο.

Πήγα προς την ντουλάπα μου να βρω κάτι να της φορέσω. Δεν γίνεται να κοιμηθεί με το φόρεμα.  Εξάλλου τόσες φορές την έχω δει χωρίς ρούχα. Ντύνεται ακόμα και μπροστά μου δεν έχω θέμα αλλά ούτε και εκείνη. Πάω ψάχνω όμως τίποτα πουθενά. Ωχ η μάνα μου δεν θα έβαλε πλυντήριο και όλα της τα ρούχα ήταν άπλυτα. Τέλος πάντων δεν πειράζει ας κοιμηθεί με τα εσώρουχα. Ζέστη κάνει ακόμα είναι Σεπτέμβριος.

Της ξεκουμπώνω πολύ προσεκτικά το φόρεμά της. Φοράει τα δαντελωτά της κόκκινα εσώρουχα. Τι όμορφη που είναι όταν κοιμάται. Τόσο γλυκιά, τόσο αθώα! Είναι ένας μικρό αγγελάκι μωρέ! Όπα Παύλο ξεκόλλα! Η Μελίνα είναι σαν αδερφή σου και έχεις κοπέλα. Μόνο που η Χρύσα δεν...δεν ξέρω.

Τώρα τελευταία έχω σταματήσει να νιώθω ότι ένιωθα για εκείνη. Αλλά θα κάνω μια προσπάθεια τώρα που ξεκινάνε πάλι τα σχολεία. Ξαπλώνω δίπλα της, την σκεπάζω με το σεντόνι και την παίρνω στην αγκαλιά μου. Αρχίζω να της χαϊδεύω τα καστανά μαλλιά της! Τις σκέψεις μου διακόπτει ένα μουγκρητό!

"Παυλοοο..."είναι μεθυσμένη

" Πες μου καρδιά μου!"της λέω συνεχίζοντας να της χαϊδεύω τα μαλλιά της

Σηκώνει λίγο το κεφάλι της και με κοιτάει έντονα στα μάτια! "Παύλο σε θέλω...σε θέλω πολύ πολύ πολύ!"

Τι είπε μόλις τώρα; "Έλα Μελίνα μου είσαι μεθυσμένη δεν εννοείς αυτά που λες αυτή τη στιγμή! Κοιμήσου τώρα!"

"Όχι Παύλο το εννοώ!"μου λέει κάπως σοβαρά και έρχεται από πάνω μου

"Μελίνα μου σε παρακαλώ δεν θέλω να κάνεις κάτι που αύριο δεν θα το θυμάσαι καν και θα το μετανιώνεις όλη σου τη ζωή!"εντάξει ναι ήμουν λιγάκι υπερβολικός

Εκείνη δεν με ακούει. Ανεβαίνει πάνω μου και περιεργάζεται τους κοιλιακούς μου. Ε τι; Δεν κοιμάμαι με μπλούζα. Έχει ζεστή είπαμε. Ανεβαίνει πιο πάνω και πλησιάζει το πρόσωπό μου. Εγώ θέλω να την σπρώξω από πάνω μου αλλά από την άλλη νιώθω κάτι πολύ περίεργο μέσα μου.

-------------------------------------------------

Χελοου λοβς μου! Πώς σας φαίνονται οι εξελίξεις;

Just best friends? {Wattys2017}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα