12• Vu

134 6 3
                                    



Jungkook pov

Gledao sam Jimina kako mi daje poslednji razočarani pogled odlazeći s časa. Svi su zbunjeni i šokirani,nisu bili sigurni o čemu prvi da pričaju između trača o nama da smo zajedno i glupi ja što mu nisam znao ime.

Zašto? Zašto sam toliko samouveren da mogu da ga uhvatim da bude sa mnom a da ne znam ništa o njemu,samo pucketom prstiju kad ono on je zapravo izazov.

Trebao sam znati bolje i više pre nego što sam napravio korak,previše uživam u njegovom imenu Prude princ,da sam zaboravio da ima pravo ime. Razumem ga,da sam u njegovim cipelama i ja bih se iznervirao i razočarao na njega kad bi nekoga koga ja volim da mi ne zna ime,a pogotovo neko ko se igra sa mnom.

Šta? Da li sam rek'o nekog koga volim?!

Ne,ne volim tog Pruda! Previše sam lep za njega,ne zaslužuje da dobije najveću ribu u moru! Ja sam školski srcolomac i baš me briga koga slomim!

Ali zašto sam ja taj ko je slomljen posle kad sam ga razočarao?

Zašto sam tako frustriran razmišljajući o njemu i hteo da trzim za njim?

„Možeš li mi reći o čemu je rwč između vas dvoje,Jungkook?"

Ressoa kučka mi prekinula razmišljanje tako da sam je pogledao. „Nije tvoja briga kučko jedna."

„Gledaj tvoja prljava usta gospodine Jeon!" Proderala se ko da sam pokazao veliko ne poštovanje prema njoj.

„Ti si ta koja ima prljava usta gutaču sperme! Znam da na kraju dana si idalje kučka koja želi moj kurac u njena usta!" I ja sam joj se u facu i ostatak razreda je praso u smeh.

Ućutkala je razred i ponovo me pogledala sa crvenim obrazima,„To je to! Kaznena nastava za tebe i tvog partnera!"

Podigao sam obrvu i ponovo sam krenuo da je ucenjujem sa skandal,ali me udarilo,imaću slobodnog vremena sa Pru-ovaj Jiminom! Dobro da je pomerila kazeni dan umesto danas jer Jimin nije ovde,„Konačno mi se sviđa nešto što si ikada rekla."

Zinula je i obrve su joj se snuždile još više od blama,ko da hoće da me ubije ali ne može jer se napalila na mene.

Prevrnuo sam joj oči i okrenuo se,ignorisao sam poglede razreda i otišao ka mom društvu. Naravno Sungjae je imao kiseli osmeh kao i ostali prisutni. Pie je sedela između Seokjina i Taehyunga sa pogledom u njenim očima,tako je blizu da me napadne.

Rekao sam Seokjinu da se pomeri s mesta da bih mogao da sednem pored Pie i njega,tako da se izvinuo partneru da se i on pomeri. Klimavi sam seo i teško izdahnuo i pokrio lice rukom dok svaki sekund koji prolazi je frustrirajući.

„Igra je gotova Jungkook. Odustani sad. Samo prihvati da ne mogu svi ljudi da te vol-"

„Umukni! Da odustajem sad. Vi ste pobedili opkladu,jeste srećni sada?" Prekinuo sam ga i uhvatio sam se za vilicu jer me odjednom zabole odkako sam se izrežio na čmara. Zaboravio sam da se nisam u potpunosti oporavio,takođe i moje srce.

„Šta? Kako mislite opklada? Da niste vi-?" Pie je upitala zbunjeno,ali Taehyung joj odma pokrio usta da ne bi zavrsila rečenicu.

Gestovao sam Taehyungu da je uredu,te je Pie silno sklonila njegovu ruku s njenih ustiju i udarila ju je. Taehyung ju je pogledao te je i ona uzvratila,izgledaju ko sranja gledajući besno jedno u drugo.

Šje iva devojka je tako hrabra da udari jednog od lepotana i atletičara. Trebalo bi da pazi kako se ponaša,jer i Taehyung ima puno fanova isto.

„Da Pie,sve je bila opklada." Prosto sam joj rek'o,a ona je digla glavu k meni.

Prudova TajnaWhere stories live. Discover now