9•Izgubiti se

123 11 2
                                    


Jungkook Pov

Ižašo sam iz klinike noseći ovog tvrdoglavog pruda na mojim leđima pošto ne može da stoji.

Posle kad mi je dao bezbedan odgovor pre nekoliko minuta,počeo je da paniči i spominje da kasni na muzičko. Kad sam ustao sa sedenja na njegovim krilima pre skoro sat vremena,počeo je da me pere kako su mu utrnule noge zbog mene.

Pokušao sam moje najbolje da se ponašam nežno sat vremena prema njenu,ali idalje mi daje taj usran stav,čak me i odbio kad sam mu ponudio da ću ga nositi,umesto prihvatanja moje ponude dao mi je zgađen izraz koji jako jebeno prezirem,a ipak pokušavam idalje da ga očaram mojim lažnim drakim osmehom i slatkim usta im rečima samo da bi prihvatio moj gest.

Ali posle svega moja dela udvaranja prema njemu,ali idalje mi drago,jer mi daje odgovor da stvarno imam nadu.

„Nisam siguran da li si ozbiljan, tako da ne mogu da odgovorim sada."je rek'o posle kad sam ga pitao šta trebam da uradim da ga imam.

Bio sam malo iznervira,ali u isto vreme se osećam pun nade. Barem me nije odbio,to znači da mu se sviđam,ne? On je samo u fazi poricanja,naravno da mu se sviđam.

Kad je konačno skočio na moja leđa,opet me prao o zašto sam ka uplašio malo pre ako sve što sam hteo je da mi samo da prvu pomoć. Ha! On je stvarno mislio da je to stvarno bila moja namera? Vov, rek'o sam mu da "je srećan što sam u bolu" to podjednako znači da ga nisam mogo jebat. Dođavola on je mentalno,duhovno i fizički nevin.

Nikad nisam u životu pomislio da će neko moći da se zgadi zbog mene i kaže da mu se ne sviđam. Ozbiljno ovaj Prude je tako nemoguć i najporičniji peder na koga sam naišao u životu.

Dođavola,ne mogu da dočekam da ga jebem,moram da pobedim opkladu što pre moguće. Ne mogu dočekati da im proglasim da niko (odnosi se na devojke,pedere i bi) u ovoj školi ne može da im se ne sviđam!

Dok ga nosim,zanima me zašto ne stavlja ruke oko mog vrata i zašto je napet kad sam je oklevajući stavio njegove grudi o moja leđa.

„Molim te stavi ruke oko mene." Zahtevao sam gledajući ga s ramena.

„Ne,pomisliće da smo u vezi. " šapnuo je i usporio sam kada je njegov dah mirisa jagode nežno udario moj obraz. O bože,mislim da mogu da svršim samo mirišući njegov dah,jako dobro miriše.

Kikoćao sam mu se i izmumlao " O,ali stvar u tome je što je to već bilo u njihovim glavama."

Nije odgovorio na to što sam rek'o,jer je istina,već je bilo prošireno da smo u vezi i počelo je kad je Prude udario moju facu u bibljoteci (BIBLIOTECI),bili su iznenađeni kada nisam uzvratio tako da su proširili da sam opičen prudovim dupetom i počeli su da smišljaju neke glupe teorije o nama pošto uvek jurim za prudom.

Međutim,zategnuo je njegovo držanje na mojim ramenima,mislim da je zato što kad smo ušli u hodnik,puno hormonalnih i ogovarajućih učenika je bilo na vidiku.

„Mislim da mogu da hodam sada." Rek'o je u žurbi i sklonio je ruke s mojih ramena,čekajući da ga spustim.

Ali naravno ja to nisam uradio,umesto toga sam nas malo poskoćio i zategnuo moje držanje nad njegovim butinama. Počeo je da mi tapka i tapka leđa ali ja sam ga samo ignorisao,pošto su već mislili da smo u vezi,zašto to i ne pokažemo,ovako i onako ćemo uskoro biti u vezi.

Mi smo petnaest centimetara udaljeni od njih,ali su već počeli da nam davaju poglede i šaputali jednim drugima. Neki su pokazivali prstima u nas kao da je nadrealno da me vide da nosim štrebera na mojim leđima i neki su davali prudu intenzivne ljubomorne poglede kao da žele da nas iscepaju jednog od drugog.

Prudova TajnaWhere stories live. Discover now