11•Vrelo mesto

129 9 0
                                    



Jimin Pov

Bio sam zaprepašćen goedajući ga,ponižen shvativši sa sopstvenim čulima,da sve što mi je pokazivao je sve to bilo maskirano za njegove prave namere.

Momenat kad mi spomenuo ime na času sa nesvesnim i zbunjenim očima,prvo sam bio šokiran,pitajući se zašto ne zna moje ime kada bukvalno pokušava da usvoji? I onda mi sinulo,on je samo ciljao,a ja sam njegova meta.

Znao sam,ali zašto ja?

Razočaranje mi se spuštalo po celom telu,ali zašto sam ja razočaran? Da li bi trebalo da me bude briga što me ne zna? Nikoga bije,i navikao sam na to,da me zovu Prude princ umesto mog pravog imena.

Što me rastužuje i razočarava? To je zbog formiranog očekivanja u mom umu? Da li je zato što je bio blizu rušenja mog zida i puštanje da mi uzme nadajuće srce?

Zašto? Zašto se nadam za nekog ko je bećar i kreten?

Vow, nisam shvatio da sam mu sve ovo vreme nesvesno davao šansu da me osvoji,polako puštajući da me dotakne i polako prihvatajući da me zove slatkim imenima.

I nisam shvatio da sve ovo vreme,posle svih tih slatkih reči i gestova,nije mi znao ime.

Drago mi je da sam saznao ranije,pre nego što sam mu se predao i prozvao se budalom.

Izgleda ko da je bez daha,tražeći efektivne i ubedljive reči za njegovu grešku.

Gospđ.Ressoa je prokašljala da nam privuče pažnju,jer naše iritante oči ne mogu da skrenu pogled jedno s drugog,naravno da ne možemo,jer nam trebaju odgovori,pogotovo meni.

„A,u čemu je problem Jeon Jungkooki Park Jimin?" Gospđ. Ressoa je upitala,ali jedino gledajući u Jungkooka.

Jungkook me idalje gledao odgovarujići joj „Ništa,šta sad?"

Gospđ. Ressoa se samo cimnuila na mestu i proglasila „Svi molim vas sednice sa vašim partnerom."

Kao i očekivano,rečiće nam da sednemo sa našim partnerom. Što mi daje osećaj mešavine mržnje i neugodnosti

I sad sam shvatio da stoji predamnom,sa nepoznatim izrazom. Napućenim usnama i glavom dole i njegove oči pokazujući rat između sažaljenja i izvinjenja i malo neodoljive požude.

Da li misli da me može sad prevariti? Da osećam se izdano,ali on je taj ko je poražen.

Izdahnuo sam prevrtajući očima njemu. Sa ljutim izrazom,okrenuo sam se i ignorisao njegovo postojanje. Većina razreda gleda mene i Jungkooka kao da se dešava neka vrste drame dok ostali pokušavaju da saznaju o partneru,jedan od njih je Pie,izgledala je uznemireni kad je Taehyung dohodak di njenog mesta u upitao je da li je ona Sen Pie,njegov par.

Seo sam pored Pie,i osećam da Jungkook ne odlazi niđe od mene,naravno jer mi je partner. Hteo sam da popričam sa Sen Pie,ali Taehyung nije prestajao da je moli da sedne pored njegovog mesta,što pretpostavljam da je Jungkookovo mesto. Zvuči kao plan.

Pie mi dala pogked dok je uzimala njenu hemijsku i svesku,već govoreći da mora da ide i ostavi me sa ovim kredenom koji stoji kao budala predamnom.

Klimnuo sam Pie u dao joj zahvalan osmeh,dugovao sam joj,ona je zapravo ta koja me ohrabrivala da ustanem malopre i osramotim Jungkooka pred celim razredom,jer nije znao moje ime. Znam da je loše,ali osećam peckanje besa u sebi kad je razgledao okolo da sazna ko je Park Jimin.

Pie i Taehyung su otišli,ali Taehyung je dao poslednji pogled Jungkooku sa kiselim osmehom,likovao se kao da je Jungkook sada gubitnik ko je preživeo brodolom. Jungkook je pogledao Taehyung,protrljao he pod nos sa svojim kažiprstom dok se formirajući pogled na njegovim očima povećavao. Taehyung je odmah skrenuo pogled i odvukao Pie sa njim,ali Pie je udarila Taehyunga u međunožije sa njenom sveskom i rekla mu da se ne kači s njom. Kako bih voleo da sam hrabar isto kao Pie.

Prudova TajnaWhere stories live. Discover now