1• Nevine usne

509 15 1
                                    

Jimin P.O.V.

Ostani jak,Ji! Uvek se smej!"

To su bile reči moje mame da me oraspoloži i da me natera da se osecam jakim. Uvek sam to imao u umu,ali pomisao na odlazak u školu me uvek naterao da se osecam slabim i tužnim.

Volim da učm,ali prosto prezirem školu,ughh skola. To je mesto gde mogu videti mnogo osoba koje osuđuju i maltretiraju me. Stvarno mrzim maltretiranje,a još više to što... neki učenici vole da mi to rade.

Zašto? Zato što sam drugačiji.


Zategnuo sam šaku o mojim grudima dok sam se približavao ulazu škole,velike reči Magnifico High School su bili iznad ulaznih vrata i izdahnuo sam, jedva čekam da diplomiram.

Sećam se kad me je mama prvi put ovde dovela,rekla je sve će biti uredu,naravno poverpvao sam joj,i to me je nasmejalo dok sam se upisivao. Nosio sam svetlo plav upasani polosmeđe khaki pantalone i crne svečane cipele. Moja zlatno smeđa kos je bila malo zabačena na levu stranu.

Dok sam dopunjavao upis,već sam dobijao ružne komentare o tome sta sam nosio od četvrtaka (srednje škole), ali iskulirao sam ih,jer sam mislio da ću ovo došiveti samo jednom i da će ih smoriti osuđivanje mog stila oblašenja,ali ne, odkad je škola počela,nije bio nijedan dan,a da nisam dobijao ružna imena i bolne reči od njih.

Baš kao danas,nosio sam dugački polo sa kravatom i crnim khaki pantalonama. To je moja moda i volim je,jer manje pokazuje moju kožu.

Izdahnuo sam jako kad sam počeo da hodam hodnikom,mnogo uvredljivih očiju pragtično cepajući moju ljudskost,tako da mislim da je bolje da spustim glavu pre nego što prohodam kroz hodnik,jer znam šta sledi.

"Loše jutro,pederu."

"Prude princ je ovde ponovo,ugh"

"Ćao nevine štreberu"

"Sladak je,ali kladim se da mu je kurac mali i da je zato konzervativan."

Rekao sam vam da sam drugačiji,bas sam popularan za one koje ne mogu gledati svoja posla.

Prud princ,tako su me uglavno zvali siledžije,zato što jednom na čau biologije,profesorica nam pokazao celo golo muško telo,na tabli i to me odmah uplašilo,tresao sam se dok nam je nastavnik predavao stručnim imenima o muškom reproduktivnom sistemu,celi razred je uživao,zabavljali su se i nisu mogli da prestanu da pričaju o onoj srvarčici koju su nazivali kurcem,znoj mi prolazio niz čelo i ja sam bio napet,devojka koja je pre sedela pored mene je to primetia i proderala se celom razredu.

"Ljudi gledajte! Trese se i pravi grimase jer je kurac na tabli! Koji prude!"

Svi su se smejali,postalo je sve glasnije u mojim ušima,jedva sam disao dok sam primao njihove uvredljive reči namenjene meni,počeli su još više da se smeju a ja da plačem. To me sve jako povređivalo,nisam dovoljno jak za ovakvu pažnju. podigao sam glavu da pogledam u profesoricu,pokušavala je da ih smiri,ali nije bila dovojno stroga nije bila dovoljno gruba,dugo joj trebalo da ih smiri.

To se desilo prošle godine,ta devojka više nije sedela pored mene,ali dala mi je ime koje se proširilo po celoj školi,prude princ.

Ah više ne želim da se toga prisećam.

Izdahnuo sam i nastavio sam da hodam gledajući u moje crne cipele,nadajući se da će se vreme ubrzati i da već mogu ii već kući.

To je razlog zašto mrzim da ne idem u školu,pre nego što kročim la ulaznim vratima već ću dobiti uvredljive reči namenjeno meni od ostalih učenika. Zamalo sam prešo u drugu školu,da nije bilo naprednog učenika koji je prešao u ovu školu pre mesec dana,zbog nekog čudnog razloga smo kojim slučajem upoznali jedno drugog lad je seo pored mene na školskom okupljanju,da nemam s kim da budem,jer niko ne želi da sedne pored mene,njihov razlog jekao što sam rekao ja sam prud princ i imam takozvanu gejbolu.Kad smo postali drugari pronašao sam neke sličnosti:volimo da pevamo,čitamo,muzika,matematika i ambicuju u životu.

Inače ime mu je Min Yoongi.

Nije visok,ali je viši od mene,ima plavu kosu,sa kožom poput mleka,ima osmeh da kad se smeje vide mu se desni koji mi se jako sviđa,čuva me,maltretiranje se smanjilo odkad smo postali drugari mislim da je zato što je intiman,aiš i jako je mio i sladak! Mislim da ga simpa-

"Jao!" vratio sam se u realnost kada sam udario čelo o zid-čekaj to nije zid! To su grudi od muškarca i skvičio sam malo zato što sam zapeo,ali on me je uhvatio. Bio sam pred njegovon adamovom jabučicom i prgutao sam čvorić u mom grlu zbog izložene kože njegovog vrata na om vidiku, prislon sam ruku na mojim grudima osetivši njegove ruke oko mog struka.

Naše duše su bile blizu jedno drugog. Primetio sam njegov miris,miris mentola i naježio sam se niz moje kičme. Oklevajući sampogledao gore i o je u tom trenutku glefao dole u mene i celi svet je stao,moja kože je osetila retku jezu,moj um ne može da se fokusira u ovm trenutku i to je zato što su se naše usne spojile.

Bilo je mnogo dranja od učenika oko nas,ali sve je bilo mutno,sve je bilo sporo zbog nežnih para usniju na mojima. Usekundama ošamućenosti trpnuo sam tri pt i realnost me udarila,mi smo se ljubili!

Izdahnuo sam i oklevajući sam ga gurnuo ga sa sebe i obrisao sam usne praveći grimase,hteo sam da mu se izvinim,ali pitao sam se za Boga zašto se ne pomera,idalje me gledao,oči si mu sijaliko dijamanti i bio je kao raj,što mi je činolo jako neugodni.

Ali o moj Bože,moj prvi poljubac!

"Ti gej kučko posle što si ukrao poljubac od Jungkook Opa još imaš muda i da ga gurneš?!"

Čuo samiza sebe i pogledao oko sebe,svi gledaju u mene. Sve devojke su izgledale ko da če me napadnuti,njihove oči su me gledale sa besnom vatrom.

U tom trnutku,ynao sam da sam u nevolji.

rčao sam za svoj život dok mi je srce ne kontrolisano prebrzo kucalo,čuo sam njihove glasove kako se deru loše reči,što me činilo poznatijim novim učenicima koji su se tek upisali u školi.

Šjee,lepotan sportista škole i ja smo delili poljubac! Ovo je neprihvatljivo! Nikad nisam planirao svoj prvi poljubac u tako mladnim godinama! Zaboga imam sam sedamnaest godina!

Isplakao sam srce dok sam trčao ka mojoj učionici. Zaboga! Prezirem ovo! Ovo ne može biti! Sanjao sam o tome kako ču moj prvi poljubac dati svom mužu (ako usmem da ga nađem) i ponosno bi mu rek'o da je jedini ko me poljubio u mom celom životu.

Ali sada je sve to uništeno! Zbog kapitena košarkaškog tima! Jeon Jungkook.

Prudova TajnaWhere stories live. Discover now