10 tips για να έχεις πάντα super τέλεια μαλλιά!

203 14 0
                                    

Είναι το βάσανο σου κάθε πρωί, πώς θα τα φτιάξεις και… αν σταθούνε. Τις «κακές» μέρες απλά καταφεύγεις στην αλογοουρά. Αλλά ούτε καν εκείνη δεν λέει να μείνει στην θέση της. Αν φροντίσεις να εντάξεις μερικά μικρά tips στην ρουτίνα σου, όλη αυτή η διαδικασία θα γίνει πιο εύκολη.

Το ξέρεις ότι τα μαλλιά σου είναι το βασικό σου «αξεσουάρ» μπορεί να αλλάξει το ύφος της εμφάνισης σου απλά αλλάζοντας το χτένισμα. Οπότε δεν γίνεται να συμβιβαστείς γιατί σήμερα μπορεί να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου, θες να έχεις… μέτρια μαλλιά; Χμμμ δεν νομιζω!! Για αυτο πανε να δουμε τα 10 Tips!!

Ψέκασε τα τσιμπιδάκια σου.

Εκνευρίζεσαι κ εσύ όταν τα τσιμπιδάκια σου γλιστράνε και φεύγουν από την θέση τους; Αυτό που θα ήταν ένα διακριτικό κράτημα τώρα είναι ατημέλητο και ερασιτεχνικό

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Εκνευρίζεσαι κ εσύ όταν τα τσιμπιδάκια σου γλιστράνε και φεύγουν από την θέση τους; Αυτό που θα ήταν ένα διακριτικό κράτημα τώρα είναι ατημέλητο και ερασιτεχνικό. Κράτα τις φουρκέτες στην θέση του ψεκάζοντας λίγη λακ πριν τις τοποθετήσεις.

Πάρε μεταξωτές μαξιλαροθήκες.

Αν μαζί με σένα ξυπνάει και η ζούγκλα, πρέπει να σκεφτείς τι φταίει. Οι περισσότερες από εμάς κοιμόμαστε σε βαμβακερές μαξιλαροθήκες και αυτό όσο περίεργο και αν σου φαίνεται επηρεάζει – αρνητικά – τα μαλλιά μας. Τα «αναστατώνει», προκαλεί ψαλίδα και τους κλέβει την φυσική τους υγρασία. Πάρε μεταξωτές μαξιλαροθήκες και κοιμήσου σαν πριγκίπισσα.

Κάνε μασάζ.

Tips for you❤Where stories live. Discover now