Κανονες συμπεριφορας στο πρωτο ραντεβου!!

378 14 1
                                    

Γεια σας παιδακια παλι εδω με καινουριο Part και αυτο ειναι το "Κανονες συμπεριφορας στο πρωτο ραντεβου" ολοι μας και ολες μας εχουμε βγει ραντεβου ΑΛΛΑ σαν το πρωτο ραντεβου δεν εχει. Το πρωτο ραντεβου ειναι τοσο σημαντικο για μια γυναικα οσο και για εναν αντρα  ανχωνεται, δεν ξερει τι να φορεσει, πως να βαφτει, ενω για το αντρα ειναι τι θα της πει, πως θα τις συμπεριφερθει και φυσικα τι θα φορεσει.

Το προβλημα ειναι ομως οτι δεν ξερουμε πως να συμπεριφερθουμε στο πρωτο μας ραντεβου..δεν ξερουμε πως πρεπει να ειμαστε για να αρεσουμε στον αλλον απεναντι μας.

Π.χ δεν ξερουμε τι αρεσει σε ενα αγορι ή το αγορι δεν ξερει τι θελουμε εμεις απο αυτον.

Για αυτο και εγω σημερα θα σας δωσο συμβουλες πως να ειστε στο πρωτο σας ραντεβου αυτο παει και σε αγορια και σε κοριτσια!!

⚪Για τα αγορια

#1  Το να είναι στην ώρα του είναι πολύ σημαντικό γιατί σημαίνει πως του αρέσεις πραγματικά, καθώς επέλεξε να σου δείξει πως είναι συνεπής και τυπικός στις υποχρεώσεις του, παρόλο που πιθανότατα ξέρει ότι θα χρειαστεί να σε περιμένει έξω από την πόρτα σου για τουλάχιστον δέκα λεπτά (αφού δεν μπορούσες μέχρι τελευταία στιγμή να διαλέξεις τα παπούτσια που θες να φορέσεις).

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συνέπειά του στα ραντεβού θα ισχύσει μόνο στα πρώτα τέσσερα/ πέντε ραντεβού. Μην αναμένετε να συμβαίνει συνεχώς)

#2 Εάν έχει αυτοκίνητο πρέπει να έρθει να σας πάρει από το σπίτι σας. Ειδάλλως μια άλλη εναλλακτική είναι το να δώσετε ραντεβού σε ένα μέρος και να βρεθείτε εκεί.

#3 Το τρίτο θέμα έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Κατά την γνώμη μου, ο άντρας δεν θα πρέπει να σε αφήσει να πληρώσεις στο πρώτο ραντεβού. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και υποχρεωμένος να το κάνει και στα υπόλοιπα ραντεβού (το έχω ακούσει και αυτό), εκτός και αν είναι εκατομμυριούχος ή πρίγκιπας κάποιας μικρής χώρας… (βέβαια ακόμα και τότε, καλό είναι να δείξετε πως είσαστε ανεξάρτητες και να κάνετε έστω την κίνηση.)

#4 Το τι θα φοράει είναι επίσης πολύ σημαντικό. Μια καθαρή, περιποιημένη εμφάνιση δείχνει με τον τρόπο του ένδειξη σεβασμού και μια προσπάθεια να γίνει αρεστός. (Μην νομίζετε… και οι άντρες αγχώνονται με το τι θα φορέσουν στο πρώτο ραντεβού). Η κολόνια είναι επίσης μια πολύ σημαντική  λεπτομέρεια που κάνει όμως την διαφορά.

Tips for you❤Where stories live. Discover now