ΚΕΦΑΛΑΙΟ 31

173 18 0
                                    

Ο Βαγγέλης στην αρχή χαιρέτησε τις νικήτριες του διαγωνισμού , έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες κάθισε και μίλησέ τουλάχιστον μια ώρα. Τα κορίτσια ήρθαν έκαναν και εμένα μια αγκαλιά και βγάλαμε και μαζί φωτογραφίες. Δεν τον έχω ξανά δει τόσο χαρούμενο... Όσο περίεργο και να φαίνεται σε κάποιους που δεν το ζουν, οι vkators του δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη για να συνεχίσει... Μετά από καμία ώρα που είχαν φύγει όλα τα κορίτσια μιλούσε με τη μάνατζερ του για τη δουλειά. Τον ενημέρωσαν για τα καινούρια τραγούδια και τις συναυλίες που έρχονται. Τα μάτια του έλαμπαν από ευτυχία και χαρά για αυτό που κάνει... Όμως τώρα ήρθε η ώρα για την δικιά μου έκπληξη... Εδώ και 30 λεπτά έχω φύγει από δίπλα του και δεν το κατάλαβε. Είμαι πίσω με την υπόλοιπη ομάδα χορού και του ετοιμάσαμε ένα τραγούδι και μια χορογραφία για να τον Καλώς ορισουμε. Εκεί που δεν το περιμενε κλείνουν τα φώτα και εμφανιζόμαστε σιγά σιγά όλοι στο κέντρο του μαγαζιού ... Ξεκινάει η μουσική και αρχίζουμε να χορεύουμε ενώ από πίσω τραγουδούν κάποιοι φίλοι του από την εταιρία! Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλύτερο Αποτι νόμιζα. Μόλις τελειώσαμε μας χειροκρότησαν και με πλησίασε. Ζήτησα ένα μικρόφωνο για να πω κάτι...

Φ- Λοιπόν , αυτήν εδώ την έκπληξη την ετοίμαζα την τελευταία εβδομάδα. Μου ζήτησες να επανερθεις στην προηγούμενη ζωή σου και δεν βρήκα καλύτερο τρόπο απ'το να μαζευτείς με τα σημαντικότερα για εσένα άτομα... Όμως θέλω και εγώ να σου κάνω μια έκπληξη και να σου ζητήσω να με συνοδεψεις στο χορό που ακολουθεί.

Χωρίς να πει κάτι με πήρε από τη μέση ενώ εγώ έδωσα το μικρόφωνο και προχωρήσαμε στο κέντρο του μαγαζιού. Το κομμάτι ήταν τάνγκο το οποίο του είχα μάθει εγώ η ίδια πως να χορεύει. Με έπιασε κτητικα από τη μέση και με το άλλο χέρι μου έπιανε το δεξί χέρι... Ξεκινήσαμε να χορεύουμε χωρίς να αφήσουμε το βλέμμα μας να χωρίσει ούτε δευτερόλεπτο. Δεν τον είχα ξανά δει να χορεύει έτσι έκανε τα πιο δύσκολα σηκωματα που του είχα δείξει ... Σε μια απότομη κίνηση με ανέβασε πάνω του και πλέον ανεπνεε κοντά στο αυτί μου... Χωρίς να σταματήσουμε να χορεύουμε.

Β- Μωρό μου πραγματικά Ευχαριστώ για όλα... Να ξέρεις ότι Μόλις πάμε σπίτι αυτά τα ωραία ρουχαλακια θα εξαφανιστούν.

Χωρίς να του απαντήσω έκανα μια απότομη κίνηση και έφυγα από κοντά του κάνοντας μόνη μου μια φιγούρα ... Μετά από 1 λεπτό η μουσική τελείωσε με εμας τους δύο αγκαλιά να κοιτιομαστε στα μάτια τα οποία πετούσαν σπίθες από το πάθος που υπήρχε... Η βραδιά κύλησε κανονικά μέχρι που πήρε ο Βαγγέλης το μικρόφωνο.

Β- λοιπον, δεν ξέρω τι να πρώτο πω. Πραγματικά Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για αυτή την έκπληξη και όλους εσάς που είστε εδώ μαζί μου. Σήμερα επιβεβαιώθηκε αυτό που πίστευα τόσα χρόνια ότι για να είσαι ευτυχισμένος αρκεί να έχεις δίπλα σου άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν αληθινά ! Αλλά πάνω απ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στη Φαίη. Εγώ ήμουν αυτός που έλεγα σε όλους ακολούθα και κυνηγά τα όνειρα σου και μην ακούς κανέναν και τίποτα. Όμως εγώ ήμουν αυτός που μόλις έμαθα ότι την ζήτησαν στη Θεσσαλονίκη θύμωσα και δεν την άφησα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και τώρα εδώ μπροστά σε όλους σας θέλω Φαίη να σου ζητήσω να το σκεφτείς και να πας Θεσσαλονίκη άμα θες δεν θα σε αποτρεψω. Ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο χορός για εσένα όπως ξέρω πόσο σημαντική είσαι και εσύ για εμένα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να σε κρατήσω εδώ κοντά μου χωρίς να ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένη. Αυτά είχα εγώ να πω Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά και από αύριο επανερχόμαστε... Έχουμε να ετοιμάσουμε πολλά τραγούδια , συναυλίες , video clip , παράσταση ... Αφήστε είναι πολλά άλλα αφού θα είμαστε όλοι μαζί θα είναι υπέροχα.

Όσο μιλούσε καθόμουν και τον κοιτούσα . όταν ξεκίνησε να λέει για εμάς δεν μπορούσα πια να κρατηθω και ξεκίνησα να κλαίω. Μόλις τελείωσε πήγα κοντά του και τον πήρα μια σφιχτή αγκαλιά.

Φ- Σε ευχαριστώ μωρό μου αλήθεια Ευχαριστώ αλλά δεν σκοπεύω να πάω πουθενά. Η ευτυχία μου είναι εδώ μαζί σου και πουθενά αλλού. Έτσι και αλλιώς και εδώ στην Αθήνα έχει πάρα πολλά μέρη που μπορώ να δουλέψω. Ίσως με πάρουν και σε μεγάλες διοργανώσεις ποτέ δεν ξέρεις... Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα φύγω .. Πότε δεν σκόπευα έτσι και αλλιώς απλά ήθελα να το συζητήσουμε. Αλλά πάει αυτό τελείωσε ήρθε η ώρα να κάνουμε μια καινούρια αρχή μαζί ...

Με έσφιξε περισσότερο πάνω του και ένωσε τα χείλη μας. Εκείνη τη στιγμή όλα έσβησαν ήμασταν μόνο εγώ και αυτός κανένας άλλος γύρω μας ήταν η στιγμή μας... Μετά από πολύ καιρό είμασταν ξανά μαζί και δεν θα τον άφηνα να μου φύγει ξανά για κανέναν λόγο. Από αύριο ξεκινάει μια νέα ζωή η οποία δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά σκοπεύω όσο κρατήσει να τη ζήσω με όλη μου την καρδιά!


HEY.. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΗ ΚΕΦΆΛΑΙΑ...

ΕΝΑ ΠΡΆΓΜΑ ΘΈΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ... ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΉ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΏΘΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΑ ⭐⭐ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ❤

Ένα σώμα Μια φωνήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα