ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13

235 17 4
                                    



Το πρωί του Σαββάτου έφτασε! Σηκωθήκαμε, φάγαμε μαζί πρωινό και φύγαμε για την πρόβα. Όσο και αν προσπαθούσα να αποβάλω από την μνήμη μου ότι ο Βαγγέλης θα γνώριζε την Μαρία δεν τα κατάφερνα. Ήμουν πολύ αγχωμένη και παρόλο που είχα ένα ψεύτικο χαμόγελο νομίζω ότι φαινόταν και μπορούσε να το καταλάβει.

VANGELI'S POV

Τρώμε πρωινό και απλά κοιτιόμαστε. Παρόλο που χαμογελούσε ήταν πολύ αγχωμένη που σήμερα θα γνώριζα την Μαρία. Την ξέρω πολύ καλά μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι σκεφτόταν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί φοβάται τόσο. Αφού την διαβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω να κοιτάξω άλλη. Της δείχνω καθημερινά πως νιώθω γι'αυτήν. Δεν έχω ξανά νιώσει έτσι για κοπέλα και δεν θα αντέξω να την χάσω. Αλλά από την άλλη μου το είπε πολλές φορές, δεν φοβάται εμένα , μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά την Μαρία!!! Τι μπορεί να μου κάνει πια αυτή ενώ εγώ δεν θα θέλω? Μέσα από τις σκέψεις μου με βγάζει η Φαίη.

Φ- Άντε Βαγγέλη! Πάμε στην πρόβα? Θα αργήσουμε, και ειδικά σήμερα δεν θέλω. Γιατί θέλω να προλάβω να ετοιμαστώ με την ησυχία μου πριν έρθει η Μαρία.

Β- Αγάπη μου ηρέμησε! Τι είπαμε? Δεν θα ασχοληθείς καθόλου με τη Μαρία! Θα πάμε, θα της πει ο δάσκαλος σας σε ποια κομμάτια θα χορέψει και ποιο τραγούδι θα χορέψουμε μαζί και τέλος! Όσο για μένα δεν χρειάζεται να φοβάσαι. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

Φ- Ουφφ... Οκ δεν αγχώνομαι. Όλα καλά.

Β- Άντε πάμε.

Σηκωθήκαμε από το τραπέζι, πήρε τα πράγματά της και ξεκινήσαμε για την πρόβα. Μετά από λίγο φτάσαμε, μπήκαμε μέσα, αλλάξαμε και τώρα κατευθυνόμαστε μαζί προς την αίθουσα. Μπορούσα να καταλάβω την ανασφάλειά της οπότε αποφάσισα να την πιάσω από την μέση και να μπούμε έτσι μέσα. Δεν απομακρύνθηκε! Συνήθως δεν της άρεσε γιατί δεν ήθελε ούτε εκείνη αλλά ούτε και γω να δίνουμε δικαιώματα. Όμως αυτή τη φορά έμεινε κολλημένη στην αγκαλιά μου και μπήκαμε στην αίθουσα. Αμέσως είδα το βλέμμα της να ενώνεται με το βλέμμα μια άλλης κοπέλας στην αίθουσα. Δεν μου πήρε πολύ ώρα να καταλάβω ότι αυτή είναι η Μαρία. Προχωρήσαμε μέσα στην αίθουσα και είδα την Μαρία να έρχεται προς το μέρος μου.

Μ- Καλημέρα Φαίη μου! Καλημέρα και σε σένα όμορφε!

Ένιωσα τη Φαίη να σφίγγεται στην αγκαλιά μου. Την χάιδεψα στη μέση για να καταλάβει ότι όλα είναι καλά.

Ένα σώμα Μια φωνήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα