Capitolul 37

3K 163 11
                                    

        

           

      

                                                              Capitolul 37

-Din perspectiva lui Eve-

(când Liam și Allegra erau în fața casei lui Harry)

Harry ridică capul în sus puțin și își încrețește puțin nasul și trage acer în piept de parcă ar adulmeca ceva în acer și imediat ochii lui devin mai închiși și privirea lui cade de pe tavan pe mine.

-Avem musafiri neașteptați și neinvitați. Mormăie și vine către mine.Mă apucă de braț și mă trage la el ținându-mă strâns -Să nu îndrăznești să ieși de aici. Mormăie și mă strânge mai rău de braț scoțând de la mine câteva scâncete de durere.

-Harry pentru numele lui -

-Liniște curvă. Spune și îmi apucă maxilarul cu putere.

Mă zgâlțâie ușor apoi îmi dă drumul eu căzând pe podeaua rece .El iese trântind ușa în urma sa.

Îi aud pașii greoi cum se îndepărtează din ce în ce mai mult și o usă deschizându-se,cel mai probabil ușa principală....

-Eve? Vocea lui Allegra se aude în capul meu imediat....este aici.

-Alle?Unde ești? O fericire ciudată mă cuprinde și în același timp o panică.

-În fața casei,ești bine?

-Alle,scoate-mă mai repede aici,s-

Totul devine negru din nou în capul meu,pașii lui Harry din nou se aud ca un ecou,care devine din ce în ce mai aproape de mine.

-Eau prietenii tău,te căutau. Chicotește sinistru.

-Știi că tot o să mă găsească,nu? Râd amar în fața lui.Iar rânjetul lui pică pentru o secundă dar revine la loc.

-Eh,scumpa mea Eve.....lyne.Casa e sub puterea unor vrăji,nimeni nu te poate găsi aici....nici măcar mama ta.....iar tu nu poți ieși de aici. Oftează fericit  -Acum du-te să te speli,duhnești la propriu.Apoi să mănânci ceva,nu am nevoie de tine bolnavă. Mormăie apo se întoarce cu spatele la mine,cel mai probabil vrând să plece.

--FlashBack----

-Din punctul de vedere al lui Harry-

-Selene,o să scape într-o clipită.Ești nebună?Spun mai enervat ca niciodată,oricât de bună ar fi ea în pat amândoi știm câ nu o voi putea ține în frâu pe puștoaica aia

-O haide,Styles.Nu poți ține o fată în frâu cu șarmul tău?Încep să mă îndoiesc de tine. Se plimbă pe lângă mine,degetele ei de maxilarul meu.

-Selene,o vor găsi ceilalți.Nu uita cât de puternică este Madeline,și mai ales că fiica ei o moștenește.Am o vagă impresie că ele două sunt defapt invincibile.

-Să.Nici.Nu.Pomenești.De.Așa.Ceva. Spune Selene printre dinți ei încleștați.

-Atunci.FĂ CEVA! Țip.

Selene ridică brațele în aer și închide ochii pentru,pare că încearcă să se concentreze apoi îi deschide coboară brațele jos și merge direct spre ușă.O urmez îndeaproape și stă în fața casei,din nou cu brațele deschise ,ridicate deasupra capului.

Forever [Liam Payne//Vampire FanFic]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum