Capitolul 23**

4.6K 197 13
                                    

        

           

      

                                                              Capitolul 23

-Din punctul de vedere al lui Eve-

În loc să îmi răspundă buzele lui se strivesc de ale mele într-un sărut plin de dorinţă,imediat buzele mele încep să le maseze pe ale lui timid.

Mâinile lui îşi fac drum spre fundul meu şi ale mele la ceafa lui,începe să îmi maseze fundul iar eu ceafa.

Amândoi gemem în sărut şi mă ridică iar eu îmi înfăşor picioarele în jurul taliei lui.

Merge în spate până ce mă lipeşte cu spatele de uşă apoi învârte cheia în uşă,încuind-o.Mâinile lui se plimbau pe coapsele mele iar degetele de la  o mână se jucau cu părul de la baza gâtului şi cealaltă îi masa ceafa.

Mă deslipeşte de uşă şi merge spre pat,unde mă  pune pe margine şi el vine lângă mine trăgându-mă spre el şi ridicându-mi rochia peste cap aruncând-o prin cameră.La fel fac şi eu cu tricoul.

Amândoi ne deschidem ochii şi el îmi cerceta corpul cu veneraţie şi mormăia ceva despre mine spunând că sunt pură sau ceva de genul,dar nu a mai spus nimc pentru  că mi-am unit din nou buzele cu el.

Mâinile lui îmi desfac  sutienul mai repde decât o fac în unele zile.Mă întind şi el vine peste mine stând în genunchi îmi părăseşte gura şi începe să îmi sărute gâtul sugând pielea,probabil găsindu-mi punctul sensibil

Un gemăt înfundat îmi iese pe gură şi îl simt cum zâmbeşte pe pielea mea,mi-a găsit punctul îmi muşcă locul apoi trece cu limba ca mai apoi să îl sărute.Sigur maine acolo o să fie un semn.

Ochii mei se închid iar el coboară cu săruturile de pe gât pe pieptul meu,îmi sărută zona dintre sâni apoi fiecare sân în parte ca mai apoi să îmi strângă cu dinţii fiecare sfârc,care acum era întărit.

Cu grijă îl simt cum îmi dă jos chiloţii şi simt cum mi se pune un nod în stomac.

-L-Liam.....ai ş-ştii tu? Mă bâlbâi şi îmi deschid ochii ca să îl găsesc cu ochii căprui strălucind.Era aşa frumos.

-Nu îţi face griji,nu o să ţi-o trag,vreau să facem altceva. Spune şi apoi îşi continuă joaca cu chiloţii mei pe care îi aruncă prin cameră alături de celelalte haine. -Dacă te incomodează ceva  să spui,bine? Spune iar eu scutur din cap că am înţeles. -Voi începe uşor. Scutur din nou din cap.

Un mic ţipăt iese printre buzele mele semi deschise atunci când un deget al lui intră în mine.

Un val de senzaţii necunoscute şi plăcute mă loveşte,dar acest val este amestecat cu o mică jenă,chiar durere pe care aleg să o ignor şi mă las pradă plăcerii care trecea pe şira spinării mele cu fiecare cerculeţ pe care îl făcea degetul lui pe clitorisul meu.

Alte gemete îmi ies pe gură atunci când viteza degetului se măreşte şi prind cearceafurile albe se sub mine.Scrânjesc din dinţi când cel de-al doi-lea deget intră în mine,iar plăcerea creşte din ce ce în ce mai mult  cu fiecare cerculeţ care este creeat de degete.

Simt cum o plăcere mă invadează imediat,o plăcere pe care nu am mai experimentat-o până acum,una care mă loveşte cu putere şi mă face să tremur precum o gelatină.Închid ochii şi o las să mă lovească.

Forever [Liam Payne//Vampire FanFic]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum