thank you from my heart ♡

5K 314 93
                                    

Teşekkür kelimesini çok sık kullandığım için kendimi asla kötü hissetmiyorum ve bunun kendi mizacımda bir samimiyet ve bir minnet belirtisi olduğunu düşünüyorum. Umarım, siz de benim gibi düşünüyorsunuzdur. Bu yüzden kelimelerime ayırdığınız vakitlere her zaman minnettar olduğumu tekrar söylemek istiyorum.

Hiçbiriniz okumak zorunda olmadığınız halde benim tek başıma, bir odanın köşesinde sabahlara kadar karanlıkta birkaç melodi ve şarkı eşliğinde bazen ağlayarak bazen sırf paylaşım arası açılmasın diye ilham gelmemesine rağmen kendimi zorlayarak yazdığım satırlara hayat veren insanlarsınız. Tüm bu hikaye benim aklımın odalarından birinde yaşanırken sizin kalplerinize konuk oldu ve bunun gerçekleşmesi, kalem tutan her elin mutlu olması gibi beni de çok güzel hissettiriyor.

Daha derin ve uzun yazmaya çalıştığım için batırdığım, saçmaladığım elbette çoğu bölüm var ama hepsini hatasıyla, doğrusuyla kabullendim ve bu hikayeden vazgeçmedim. Tanrıya şükür, sizlerde okumaya devam ettiniz. Beni yazmaya teşvik ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Hiçbiriniz ile iki kelam etmemiş olsak da en çok bu harflerin arasındaki minik tozlarda buluştuğumuzu düşünüyorum. Yine de mesaj kapım size hep açık. Ne olursa olsun, kelimelerim kalbinize dokunuyorsa size yardımcı olabilmek için elimden geleni yaparım.

Beni yazması gereken biri gibi hissettirdiğiniz için çok teşekkürler.

Bu sizin için, kendim için yazdığım otuz bölümün karşılığında verdiğiniz en büyük hediye. Beklediğiniz, hayal kurduğunuz, yorum yapıp oy verdiğiniz her parça için ayrıca teşekkür ederim.

Benim kendimi sevmeme, bilmeden de olsa yardım ettiğiniz için de çok sağolun.

Son olarak, kendime inanmamı ve başarı için savaşmamı söyleyen yedi muhteşem adam sayesinde yazdığım bu hikaye için onlara da bir teşekkür borçluyum.

Yüce Bangtan, hep benimle kal.

Sizler de, benimle kalın.

Yeni bir yoonmin hikayesi paylaşırsam bu hikayede güncelleme yapacağım, o yüzden kütüphanenizden çıkarmamanızı diliyorum!

Kendinize çok iyi bakın, sizi seviyorum♡

bite me 'till i die :: yoonminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin