19: do not go

5.6K 648 185
                                    

İyi okumalar~

Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın!

Avuç içleri kaşınıyor, ensesinde terler birikiyordu. Gözlerine inatla ve sabırla bakan kırmızı irislere karşı hücrelerinde fazladan cesaret üretiyordu. Derin bir nefes alıp geniş dört çekerin arka koltuğunda aralarına mesafe koyup sırtını cama yasladı.

"Beni," dedi ve karşısında öfkeden deliye dönmüş vampir krala sıkkın sıkkın baktı. "Taehyung öptü."

"Ne?" diye bir nida kaçtı, Yoongi'nin aralanan dudaklarından.

"Saçmalama Jimin," dedi ve kafasını iki yana sallayarak siyah saçlarından yükselen karahindiba kokusu arabaya doldu. "onu ellerimle öldürdüm ben."

"Be-ben de öyle düşünmüştüm," diye mırıldandı ve gözlerini korkarak adamdan kaçırdı. "ama kendini büyü sayesinde klonlamış ve kurtulmuş işte."

"Orospu çocuğu."

Yoongi'nin titreyen ellerinden ve boğazından yükselen hırıltıya göre bu gece sakin geçmeyecekti. Jimin ürkek bakışlarını onun yüzüne dikmiş, tırnaklarıyla oynayarak onun tepkilerini izliyordu.

"Kendisinden kaç tane kopyaladıysa," dedi Yoongi ve kan kırmızısı gözlerini Jimin'inkilerle birleştirirken tısladı. "hepsini bulup teker teker geberteceğim."

"Yoongi," dedi Jimin, çünkü onun sinirlenmesini veya kızıp kendisine zarar gelmesini istemiyordu. İnsan vücudu ve naif ruhuyla Seul'u elinin altında toplayan vampir Yoongi'yi korumak istiyordu. Çünkü bu hastalığın adı; aşktı ve asla azımsanamazdı.

"Uğraşma," diye devam etti. "onunla kapışmak ikimizi de çok yoracak."

"İkimizi?" dedi sorarcasına Yoongi, şuan tamamen savaş odaklı düşünüyor ve aklına duygusal hiçbir kavram yetişemiyordu. "Sen nereden dahil oluyorsun?"

"O," dedi Jimin ve gri, deri koltukta kayarak Yoongi'nin dizlerinin kendi dizlerine değmesini sağladı.

"Benden vazgeçmeyeceğini söyledi."

Yoongi'nin gözleri karardı ve yumruklarını sıkarak öne doğru atıldı.

"Onun ben---"

Jimin hızla savunmaya geçerken kollarını adamın boynuna sardı ve alınlarının çarpışmasını sağladı.

"Şş," dedi fısıltıyla. "yapma, Yoongi."

"Uzaklaş, Jimin!" diye bağırdı Yoongi ama göz temasları bir kıyamet gerçekleştiriyordu. Volkanik bir patlama, lavlarını kucağına alıp çevreye dağıtıyordu.

"Bırak beni, lanet olası!"

Jimin, onun kan kokusunu içine çekti ve gözlerini kapayarak içinde biriken hüznü ve stresi tek adımda yuttu. Bir sonraki hareketi için elinde olması gerekenden daha çok sebebi vardı. Ellerini Yoongi'nin ensesinden yanaklarına doğru çıkardı ve burunlarını birbirine sürterek kızgınlıktan yanmakta olan adamın verdiği nefesleri, tanrı hediyesiymiş gibi kabullendi.

Sonra, dudaklarını birleştirdi.

Kutsal bir kapışma saniye saniye zamanın koyu karanlığında sürüp giderken kırmızı dudaklar, soluk pembelere dokundu ve Jimin, Yoongi'nin tüm kötü enerjisini emmek istercesine o ıslak tene tutundu. Dilini, onun diliyle kavuştururken ağzından inlemeler kaçıyor ve kalçasına yerleşen sert ellere sahip çıkamıyordu. Sonunda sırt üstü düştü ve arabanın içi nefes seslerinden dolayı buhar dolmaya başladı. Aniden dudağı ısırıldığında bacaklarını Yoongi'nin beline sarmak zorunda kaldı ve bri anlığına ayrıldıklarında el çabukluğu ile onun deri ceketini ve siyah tişörtünü çıkarmıştı. Tekrar öpüşmeye devam edecekken Yoongi izin vermedi ve üzerindeki ince beyaz gömlek paramparça oldu.

bite me 'till i die :: yoonminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin