3.Ještě horší..

4.1K 250 9
                                    

Šla jsem pomalým tempem do školy. V uších jsem měla vražené sluchátka takže jsem skoro nic neslyšela. Aby jsme měli jasno moc kamarádů jsem neměla. No skoro žádný protože skoro všechny holky poslouchali 1D nebo JB a ten zbytek něco jako pop čili Lady Gaga,Taylor Swift a koukali na romantický filmy. To nebyl zrovna můj šálek čaje,já milovala horory. 

Koukla jsem se na hodinky a bylo za deset minut osm. To znamenalo že jsem měla ještě deset minut,takže bych relativně mohla stihnout ještě cígo. Zašla jsem za školu a vytáhla z tašky krabičku cigaret Camel. Jednu jsem vyndala,vložila já do úst a zapálila.tohohle pocitu se nikdy nenabažím. Ten pocit když si jí vložíš do úst a poprvé potáhneš, prostě k nezaplacení.Klidně jsem si pokuřovala. Zrovna mi začala hrát písnička od Sleeping With Sirens - Iris. Milovala jsem Kellinovo hlas, byl úžasnej,on celej byl úžasnej. Aspoň jednou bych ho chtěla potkat. Sáhla jsem po mobilu a koukla se na hodiny bylo za tři minuty osm takže byl čas abych se odšourala do školy. Hodila sem dokouřenou cigaretu na zem a zašlápla jsem jí. Ještě aby to tu tak začalo hořet. Došla jsem do školy přesně na čas protože zrovna zvonilo.Vešla jsem do učebny a učitelka mi hned vynadala že jdu pozdě. Neměla jsem chuť se s ní hádat tak jsem radši zaplula do lavice a dala si sluchátka do uší. Začala hrát písnička Die For You. Poslouchala jsem a přitom si kreslila.Najednou mi někdo poklepal na rameno. Zvedla jsem oči a viděla rozzuřenou učitelku. Vyndala jsem si sluchátka a položila tužku.

"Co si jako myslíš že děláš Juliet?"zeptala se mě ta stará škatule.

"No řekla bych že maluju?"nadzvedla jsem obočí.

"Přestaň být drzá,víš že už si s tím měla problémy.Takže mi teď dej ten přehrávač a já nebudu volat domů ani to nikde neřeknu"začala se mnou smlouvat.

"A to jako proč?Chcete zase volat domů?Bože kvůli takový sračce! Nepřijde vám to blbý?!"řekla jsem a třída vybuchla smíchy.Nejspíš jsem měla sakra štěstí protože zrovna zvonilo. Vyběhla jsem ze třídy a šla na záchody. Bylo tam pár holek tak sem zalezla do kabinky a zamkla se.Slyšela jsem jak někdo otevřel dveře a vešel dovnitř.

"Bože slyšeli jste tu Juliet?Nebo jak se jmenuje.Taková málá ubohá emařka?"prohlásila jedna holka.

"Jo slyšeli,bylo to pěkně trapný" odvětila druhá.To už se mi rozpumpovala krev v žilách a vypálila jsem z kabinky.

"Co si o sobě kurva myslíte vy pipky poslouchající homoklády?"vyjela jsem na ně.

"Že jsme mnohem lepší než ty! Ty malá chudinko.Radši si dej sluchátka do uší a pusť si ty svoje tragédy co neumí zpívat a vypadají jak holky"řekla ta blonďatá mrcha.To už sem byla maximálně vytočená.

Wild Child [BVB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat