Díl třináctý

373 44 9
                                    

Wonho's pov.

Po škole jsme se všichni, kromě Hyungwona, sešli u Minhyuka. Minhyuk se Shownuem se chovali nějak jinak. Bůh ví, co se tady stalo. Třeba se spolu doopravdy vyspali. Hmm, jak to asi vypadalo? Kdo byl dole?
"Wonho! Vnímáš?" vytrhl mě z přemýšlení hlas Jooheona. "Co? Jo. Vnímám." zalhal jsem. Nemám nejmenší tušení, o čem mluvili. "Jasně. Kecáš." ušklíbl se. "Tak znovu. Mám plán, jak získat zpátky Hyungwona, ale musíte mi s tím pomoct. Všichni!" mluvil tak nahlas, že ho museli slyšet i u sousedů. "No, posloucháme." promluvil Hyuk za všechny. "Takže, budeme se muset chovat, jako by nám na něm nezáleželo a jako bychom o něj nestáli. Chápu, že v tvým případě to bude těžký Wonho, ale mohlo by nám to pomoct." hlasitě jsem vydechl. "Ok, ale kdy to chceš zrealizovat?" "Dobrá otázka." zasmál se vítězně Heon. "Příští týden v pátek bude školní večírek. Je jasné, že na něm Kris bude a pravděpodobně si jej nenechá ujít ani Hyungwon. Takže, téměř dokonalý plán." dodal.
Upřímně? Moc se mi to nezdálo. Vždyť by to šlo mnohem lehčeji. Stačilo by uvědomit ředitele a ten by svého synka zkrotil. A nebo možná ne. Asi na něj chudák nestačí.
"Tak hoši," promluvil Changkyun směrem k Minhyukovi a Shownuovi, "nechcete nám něco říct?" usmál se podezíravě. Shownu zčervenal a Minhyuk ho objal kolem ramen. Já to věděl!! Oni spolu určitě spali! "No....my... teď jsme spolu." vyplázl na nás Minhyuk jazyk a víc si přitáhl Shownua k sobě. Široce jsem se usmál. Alespoň někdo má štěstí, když ne já. "GRATULUJEM!!!" zařvali jsme sborově a začali je ze srandy mlátit.
Zbytek dne jsme oslavovali náš nový pár. Byl jsem za ně šťastný, ale někde uvnitř mě stále zžíral pocit, že náš plán pro "záchranu" přátelství s Woniem nevyjde a že už se s ním neuvidím. Nehorázně mi chyběl, i když to nebyla zas tak dlouhá doba od našeho posledního setkání. Co mě asi mrzelo nejvíc bylo to, že mě tak seřval.

Hyungwon's pov.

Od rána jsem nic nedělal. Nebylo mi úplně dobře, tak jsem jednoduše zůstal doma. Břicho mě pořád bolelo, ale bolest nosu ustupovala. Chtěl jsem vidět Wonha a za všechno se mu omluvit. Ale věděl jsem, že by to nešlo. Akorát bych mu znovu ublížil. Ostatně, jako vždy. Nic jiného neumím. Rozbrečel jsem se. Zase. Ten pocit beznaděje. Musím se sebou něco dělat.
Sebral jsem si věci na spaní a šel si dát sprchu. Zahlédl jsem na poličce žiletku. Loni mi pomohla. Teda aspoň myslím.
Pomalu jsem se pro ni natahoval, ale na poslední chvíli jsem ucuknul. Možná by bylo lepší všechno skončit. Kris by už neměl důvod ubližovat mým blízkým. Loni to odnesl Kyu a letos znovu, ale tentokrát i Minhyuk. Myslím, že by jim bylo líp, kdyby mě neznali. Nakonec jsem nad tím jen mávl rukou a vlezl do sprchového koutu a nechal ze sebe kapky vody smýt všechen ten hnus.

Po sprše jsem se oblékl do věcí na spaní a šel si lehnout. Nahmatlal jsem si tu ohavně smrdící mastičku na břicho a chystal se ke spánku. Než jsem stihl usnout, zavibroval mi mobil. Otráveně jsem po něm sáhl a odemkl jej. Bliklo ma mě: Jedna nadcházející událost.
Co to je? Rozklikl jsem to. Aha, tak už vím. Příští týden v pátek bude ten večírek. Každý rok je to docela sranda. Uvidím, jak mi bude. Mohl bych se tam nějak nenápadně omluvit klukům. Doufám, že moje omluvy přijmou.

--------Thursday before school party-----

Wonho's pov.

Zítra je školní večírek! Hyungwon teprve včera přišel poprvé do školy od toho incidentu s Minhyukem. Byla by to docela dobrá zpráva, kdyby se nám obloukem nevyhýbal. Nicméně nám to aspoň pomohlo v plánu. Docela se toho bojím. Už chci být s Woniem. Nejradši bych ho teď chytil za ruku a na růžovým jednorožci bychom odjeli do země žužu. Bohužel žádní jednorožci nejsou a je tu Kris. No uvidíme, jak se to zítra vyvine.

Hyungwon's pov.

Zítra je večírek. Nakonec jsem se rozhodl na něj jít. Snad toho nebudu litovat. Uvidíme.

-----------------------------------------------------------
Ehm, další díl je tu. Trošku o ničem, ale máte se na co těšit. Už mám velké plány na příští díly. 😂

Děkuji za votes a přečtení (už přes 200 😱) 😍😍

Beta: PikachuMaan

#Ramyon

ALWAYS ?!? ✔Where stories live. Discover now