Díl čtvrtý

445 53 13
                                    

Wonho's pov.

Po snídani jsme uklidili ze stolu, šli spáchat ranní hygienu do koupelny Minhyuka. Samozřejmě začala hádka o tom, kdo půjde do koupelny jako první. Tu ukončil Changkyun se slovy, že jde s Kihyunem první, ať se nám to líbí nebo ne. Jen jsem tiše rezignoval a sedl si na uklizenou pohovku. Po ranní hygieně jsme se rozhodli pustit nějaký film. Shodli jsme se na hororu, tak jsme udělali popcorn a donesli colu. Celkem rychle jsme se s Hyungwonem a Changkyunem spřátelili. Jsou strašně fajn a Kyun je stejný pako jako my. Jen Wonie je pořád nervózní, ale věřím, že se to brzo změní.
Celý zbytek dne jsme strávili sledováním filmů a hádkami o to, kterou pizzu si objednáme.
Večer jsme se rozloučili a odešli do svých domovů. Moc se mi nechtělo, protože to u Minhyuka bylo super a navíc jsem chtěl ještě o něco lépe poznat Hyungwona. Ale mamka se bude zase vyptávat, kde jsem byl. S těmito myšlenkami jsem dorazil domů.
"Ahoj mami," zařval jsem na celý dům. "Ahoj zlato." odpověděla. "Mami, stalo se něco? Poslední dobou jsi nějaká smutná." Sledoval jsem její obličej, jak se v něm mění emoce. Povzdechla si a řekla: "Víš zlato, dostala jsem pracovní nabídku na dva roky v Americe. Vím, že tu máš spoustu přátel, a proto jsem přemýšlela nad tím, že bys tu zůstal, ale nevím, jak k tomu přistoupíš." "Mami to je super. Do Ameriky jsi vždycky chtěla jet a se mnou si nemusíš dělat starosti, je mi už osmnáct a dokážu se o sebe postarat." usmál jsem se a vtiskl ji polibek na tvář. Jen se usmála a objala mě. "A kdy odjíždíš?" "V pondělí." "To už pozítří?" "Ano už pozítří. A teď už běž spinkat. Dobrou noc." řekla a já odešel do pokoje, kde jsem sebou hned flákl do postele. Dva roky je dlouhá doba, ale já to zvládnu. S klukama zvládneme všechno.

Third person's pov.

Mezitím, co se Wonho dozvěděl, že jeho mamka odjíždí do Ameriky, Hyungwon přišel domů, dal si sprchu a šel spát, stejně tak i pět ostatních chlapců.

-----------------------------------------------------------
Ehm, další díl je tu, trochu kratší, ale je to tak schválně, protože už mám v plánu, jak napíšu pár příštích dílů. Tenhle díl byl tak trochu o ničem, ALE příští díl už bude lepší. To přísahám😀

Děkuju moc za přečtení a votes😍

Btw. Taky se vám někdy stalo, že jste si běželi závod na 800m a po prvních 10m vám někdo šlápl na nohu a tím vám vyzul botu, tudíž jste museli 790m odběhnout poloboso??😂😂😂mě jo...dneska😂
Beta: PikachuMaan

#Ramyon

ALWAYS ?!? ✔Where stories live. Discover now