Díl jedenáctý

387 47 4
                                    

Wonho's pov.

Ráno jsem se probudil a i přes bolest hlavy jsem se rozhodl, že půjdu do školy. Došel jsem do obýváku a tam se rozvaloval Jooheon přes celou pohovku. Opatrně jsem ho probudil a šel ze sebe udělat člověka.
Když jsem se vrátil do obýváku, Jooheon něco kuchtil v kuchyni. Došel jsem tedy za ním. "Jooheone, co děláš?" zeptal jsem se ho. "Snídani. Míchaná vajíčka." pronesl s úsměvem. Sedl jsem si tedy ke stolu a čekal až to dodělá.
Po tom, co nandal na talíře a donesl je na stůl, jsme tiše jedli.
Po jídle jsme se vydali nejdřív k němu pro jeho věci do školy a pak rovnou do školy. Po cestě mi zavibroval mobil.

@hulkshownu
-omluv mě prosím z vyučování. Počkám až Hyuka pustí z nemocnice a potom půjdu s ním domů, abych se o něj postaral.

Musel jsem se usmát. To, že Shownu k Minhyukovi něco cítí, vím už dlouho, ale vypadá to už dost vážně.

@ramyonlover:
-jasný, dobře se o něj postarej a hlavně ať ho po té péči moc nebolí zadek ;)

@hulkshownu:
-pabo

"Kdo psal?" zeptal se Jooheon. "Shownu, nepřijde do školy, bude s Minhyukem." "Aha." Usmál se a pak jsme došli ke škole.
Hned jsem spatřil Changkyuna s Kihyunem. Nevypadali moc šťastně. Přišli jsme k nim. "Ahoj kluci." ozval se Kyun. "Hoj." odpověděli jsme oba. "Hyungwon nepřišel?" zeptal se Jooheon. "Ne, neotevíral, když jsme zvonili. Doufám, že se mu nic nestalo." povzdechl si Kihyun. "Shownu nepřijde. Je s Minhyukem." zamumlal jsem ještě, než jsme rozešli do svých tříd. Byl jsem tak mimo, že jsem si nevšiml, že Jooheon s Kihyunem někam zmizeli.

Jooheon's pov.

Měl jsem obrovský vztek na Hyungwona. Jednak ublížil mému nejbližšímu člověku, což je Wonho, a dokonce na něj ječel a navíc dneska nepřišel do školy? Musel jsem to Kihyunovi říct. Když jsme šli do třídy, zatáhl jsem ho i s Changkyunem, který šel ještě chvíli za námi, na záchod. "Co děláš Jooheone?" zeptal se podrážděně Kihyun. "Teď mě poslouchejte. Myslím, že Hyungwonovi přeskočilo. Úplně seřval Wonha, když mu šel pomoct. Je to asi cvok. Měli bychom si na něj dávat pozor." Nevěřícně na mě zírali. Ano trochu jsem to vyšperkoval, ale to je Hyungwonova chyba. Po chvíli Changkyun promluvil: "Kámo, ty už to neber. Proč by na něj Wonie řval? On by nikdy nic takového neudělal." "Ale udělal to, proč si myslíte, že je Wonho dneska tak mimo? Večer jsem za ním musel jít, jak byl z toho zničený. Chápete to?" Oba dva překvapeně zamrkali. "To hned neznamená, že je cvok," bránil ho Kyun dál. "Zlato, ale není to vážně divné?" zeptal se ho Kihyun. "Hyunie, už i ty? Hyungwon na něj pravděpodobně zařval, protože se o něj bojí kvůli Krisovi." V tom mě něco napadlo. "Hoši mám plán. Ale ten plán můžeme zrealizovat až na nějaký párty a až v plném počtu. Ukážeme Krisovi, že nám na Hyungwonovi nezáleží a on nás potom nechá." "Ale mě na něm třeba záleží!" namítal Kyun. "No jasný, mě taky, ale když to dobře zahrajeme, tak ani Hyungwon nepozná, že je to jen plán na ochranu našeho přátelství!" vypískl jsem nadšeně. Kyun odpověděl: "Fajn, ale jestli mu to ublíží, tak budeš mít problém jak se mnou, tak s Wonhem." "No neboj" mrkl jsem na něj.

-----------------------------------------------------------
Ehm....další díl!!
Asi poslední dneska, už tak jich vyšlo víc než dost😂
Nicméně, strašně moc děkuji za komentáře, votes a přečtení. Je až neuvěřitelné, kolik má tahle povídka přečtení. Strašně moc děkuju.

Beta: PikachuMaan

#Ramyon

ALWAYS ?!? ✔Where stories live. Discover now