Díl devátý

405 52 5
                                    

Hyungwon's pov.

Seděl jsem pořád na posteli, ale nikdo nešel. Pokusil jsem se postavit. Opřel jsem se o postel a postavil se na nohy. Naštěstí to šlo a já se vrávoravým krokem vydal ke dveřím.
Pomalu jsem šel do obýváku. Všichni seděli na gauči, Shownu brečel, Kihyun a Kyu ho utěšovali, Jooheon sledoval nepřítomně podlahu a Wonho vypadal dost zaraženě. Minhyuk chyběl. Zajímalo by mě, kde je a co se stalo. "Ahoj kluci, co se děje?" Wonho se nepřítomně zvedl, došel ke mně, vzal si mě do náruče a odnesl na gauč. Kluci se na nás dívali, ale nic neříkali. "Odpovíte mi prosím?" zeptal jsem se. Kihyun se ujal slova: "Víš, když se Minhyuk dozvěděl, jak na tom jsi, rozhodl se tě pomstít, ale nikomu o tom neřekl. Šel za Krisem, ale ukázalo se, že Kris je silnější...." odmlčel se. "Co se sakra stalo!!" vyjekl jsem. "On...Minhyuk je v nemocnici. Rozhodli jsme se vám to říct a pak se tam vrátit. Kyunovi je už dobře, tak už tam může jít taky." Vyvalil jsem na něj oči. Minhyuk je v nemocnici? Kvůli mě? To už je druhý člověk, kterému bylo ublíženo kvůli mně! Druhý! Začaly mi téct slzy. Wonho mě hladil po zádech, ale já se odtáhl. "Kluci, měli byste jít." řekl jsem jim. "Bude to pro vás bezpečnější, když nebudete mít v přátelích někoho,jako jsem já." už jsem brečel naplno, ale svá slova jsem myslel vážně. Všichni se na mě nechápavě dívali. "Wonie, ale to není tvoje chyba." řekl Kyu. "Je a vy to víte, nechci, aby vám ublížil. Musíte jít. Doufám, že bude Minhyuk v pořádku." s námahou jsem se zvedl a pokynul jim, aby odešli. Všichni se zvedli a pomalu odcházeli. Nechápavě kroutili hlavami." Hyungwonie, doufám, že víš, že jsme tvoji přátelé, ať se děje co se děje? Ju?" řekl Kihyun. "Neměli byste se se mnou přátelit, je to pro vás nebezpečné." smutně jsem se usmál a otevřel vchodové dveře. Všichni se rozloučili a pomalu odcházeli. Všimnul jsem si Wonha. Brečel. To se nemělo stát. Ale je to jen pro jejich dobro. Doufám, že to pochopí.
Jen co jsem zavřel dveře, zády jsem se po nich svezl na zem a brečel. Tohle je špatně. Nikdy jsem je neměl potkat, akorát jim ublížím.

Wonho's pov.

Nechápu to. Proč nás vyhodil? Bojí se o nás? Proč. Tekly mi slzy po tvářích. Jooheon mě objal kolem ramen. "Wonho, to bude fajn. Oni se z toho dostanou, jak Minhyuk, tak Hyungwon. Uvidíš." usmál se na mě. Přikývl jsem, ale slzy se mi po tvářích kutálely pořád.
Mířili jsme do nemocnice za Hyukem. Zajímalo by mě, co se stalo.

-------v nemocnici-----------

Minhyuk ležel v posteli a na jeho tváři byly vidět velké modřiny.
"Minhyuku!" vykřikl Shownu a běžel k němu. Opatrně ho objal a začal plakat znovu. "Pšt, Shownu neplač. Jsem v pořádku." uklidňoval ho Hyuk s jemným úsměvem.
My ostatní jsme k němu přistoupili a já se zeptal: "Brácho, co jsi blbnul? Proč si neřekl někomu, ať jde s tebou?" "Pche, ani nepozdraví a už mě sekýruje," zasmál se, "nechtěl jsem, aby šel někdo se mnou. Myslel jsem si, že je slabší, ale asi jsem ho podcenil." zazubil se a ukázal na modřiny na obličeji. "No trochu." ušklíbl jsem se. "A proč jsi v nemocnici? Kvůli modřinám?" zeptal se Kihyun. "Kvůli modřinám ne. Trochu jsem po těch ranách zkolaboval, nechápu, jak to mohl Wonie vydržet, kde vůbec je?" Když zmínil Wonieho, znovu jsem se rozbrečel. Jak nás mohl takhle vyhodit? Všichni vypadali dost smutně, nakonec se slova ujal Jooheon: "Po tom, co jsme mu oznámili, že jsi v nemocnici, se rozbrečel a vyhodil nás, že prý je to pro naše dobro, když se s ním dál už nebudeme bavit." Rozvzlykal jsem se ještě víc při vzpomínce, jak jsme od sebe seděli sotva pár milimetrů. Jooheon mě konejšivě objal kolem ramen a Minhyuk se na nás nechápavě koukal. "Cože to udělal! To si dělá srandu ne? Tak to vidím, že si to všechno dává za vinu. To je špatný." řekl Hyuk a hladil Shownua ve vlasech. "Myslím, že se z toho Wonie jen tak nedostane. To samé se stalo loni a on se na několik týdnů uzavřel do sebe, ale nakonec jsme to spolu zvládli. Teď to bude ale těžší. Je nás víc, o které se Wonie bojí. Bude to sakra těžké." zamumlal Changkyun. To mě donutilo rozbrečet se úplně snad nejvíc, co to jde. Skoro jsem jej získal a mám ho zase ztratit? No, tak to ne!

----------------------------------------------------------
Ehm, další díl!!
Moc se omlouvám😅
Děkuju za přečtení a votes.

Beta: PikachuMaan

#Ramyon

ALWAYS ?!? ✔Where stories live. Discover now