12//"Vil du være min? For altid?"

620 20 3
                                    


Marcus POV:

Jeg vågner af en virkelig irriterende lyd, eller faktisk bare min alarm. Julia ligger helt stille i mine arme og sover. OMG jeg har savnet det her! Men vi kommer jo nok kun til at blive bedste venner og ikke mere, endnu. Hun skal sgu nok blive min en dag, eller jeg håber hun vil være min når jeg spørg hende over i skolen i dag, men hjælp fra alle vores venner. Det her kommer til at lyde overdrevet, men jeg kommer til at "frie" til hende. Ej joke! Eller jeg kommer faktisk til at gøre det! Martinus har ringen og så ved jeg at hun tager "fint" tøj på i dag, hvilket jeg sådan ca. også gør. OMG jeg glæder mig! Jeg håber hun siger ja, fordi hvis hun siger nej er 3 måneders planlægning ødelagt. Nårh ja vi har brugt 3 måneder til at planlægge det hele tænker i sikker? Nej vi startede med at snakke om det i 1 måned og så da vi var af sted på turné snakke de andre med vores lærer og vi købte ringen. Så var har ca. brugt 2 ½ måned, måske lidt mere. Julia er lige vågnet for ca. 1 min siden så vi ligger bare og snakker indtil hun er helt vågen. Efter 20 min står hun op og begynder at gøre sig klar.

Julia POV:

Jeg vågner af at jeg føler der en som ligger og kigger på mig og rigtigt nok ligger Marcus og kigger på mig. Jeg ligger stadig i hans arm, der hvor jeg føler mig tryk. Sofie sagde jeg skulle tage noget "fint" tøj på i dag, jeg ved ikke hvorfor men jeg gør som hun siger.

Julia's OOTD^^

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Julia's OOTD^^

Marcus's OOTD^^

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Marcus's OOTD^^

Mig og Marcus ligger og snakker lidt før jeg rejser mig op og begynder at lægge makeup. Det tager ca. 25 min og så er jeg færdig med det, Marcus er vist gået ned for at lave morgenmad så jeg kan godt skifte inde på mit værelse. Da jeg har skiftet færdigt går jeg ned i køkkenet hvor jeg ser der er pænt dækket op og lavet virkelig lækker morgenmad, det her er noget nyt. Hvad er Marcus ude på? Når men han kommer ind og ser virkelig lækker ud! Ej stop dig selv Julia! Han har været en idiot over for dig! Men han sagde undskyld i går og sagde sandheden. Og du har tilgivet ham. OMG! Når men jeg sætter mig ned og begynder at spise, det er virkelig hyggeligt det her. Jeg håber jeg bliver gift med en som Marcus eller måske bare Marcus. Ja jeg vil giftes med Marcus! Fuck vent jeg har stadig følelser for ham? Jeg er jo lige kommet over ham! Jeg må ikke have følelser for ham! Når men vi har spist færdigt og min onkel kører os i skole i hans sorte Tesla. Jeg elsker min onkel har så mange biler, men han er også stinkende rig så for rigtig mange ting af ham. Når men lige nu er vi på vej i skole, der er lidt akavet mellem os og så forstår jeg heller ikke hvorfor Julius og Martinus ikke skulle køre med, men det må de selv om. Vi holder nu ude foran skolen og Marcus sagde hurtigt farvel til min onkel og så blev jeg i bilen. "Og du er sikker på du stadig ikke har følelser for ham?", "Ja jeg har følelser for ham! Men det er forkert! Jeg må ikke have følelser for ham!", "Det må du godt! Din far er i fængsel, din bror har snakket med ham og så har du fået din store bror igen!", "Ved du hvor Jonas bor? Fordi kan han ikke flytte hjem? Hjem til dig, mig og Julius?", "Jonas flytter hjem om en uge og det gør Julius også", "Okay tak onkel du er den bedste!", "ja ja! Smut nu i skole før du kommer for sent!", Ja ja farvel!". Jeg tager hurtigt min taske og så løber jeg ind til min klasse. Da jeg står udenfor bliver jeg virkelig nervøs, jeg ved ikke hvorfor, men det gør jeg altså bare. Jeg åbner stille og roligt døren og håber på jeg ikke for skæld ud af lærerne, heldigvis er det bare Jonas, han skælder mig aldrig ud så jeg sætter mig bare ned på min plads og tager min computer frem. Jeg følger ikke rigtig med, jeg sidder bare og kigger på nogle virkelig pæne sko jeg skal købe i aften, hvis jeg får tid. Lige pludselig rejser Marcus sig op og går op til tavlen, og eftersom Sofie sidder ved siden af mig spørg jeg hvad der sker.

J=Julia, M=Marcus, T=Martinus, S=Sofie, JS=Julius, JO=Jonas, JH=Johannes

J: "Sofie hvad sker det?"

S: "Vent og se!"

J: "Nej hallo fortæl mig det!"

S: "Nej! Men kig op på tavlen."

Jeg vender mit hoved og kigger lige ind i to øjne som er det smukkeste øjne der findes på hele jorden.

M: "Julia jeg ved godt du tænker 'hvad fuck sker der! Og hvorfor ved hele klassen det men ikke mig?!' ja! Men der er noget jeg først gerne vil fortælle dig og bagefter spørge dig om." Jeg vender øjne af ham. "Men først og fremmset vil jeg gerne sige at du er den smukkeste, sødeste, sjoveste og mest omsorgsfulde person jeg nogle siden har mødt! Jeg kan tydeligt huske den dag hvor du kom hjem og skulle spise hos mig sammen med din onkel for første gang. Du troede din bror, altså Julius, var død, men han sad lige ved siden af dig! Jeg fandt også ud af at min bedste veninde, som jeg kun var bedste veninder med i 4 år, stadig levede. Jeg er så lykkelig for at du er flyttet tilbage og jeg er så taknemmelig for at din onkel vil passe på og være der som en far for dig. Julia du betyder virkelig meget for mig og jeg ved godt jeg dummede mig for et par måneder siden! Sådan virkelig meget dummede jeg mig og det må du virkelig undskyld! Men du ved hvor meget jeg elsker dig og hvor meget jeg kan li dig! Man kan godt se at jeg blev forelsket i dig først gang jeg så dig. Men lige en ting! Undskyld Jonas og Julius hvis i ikke kommer til at kunne opleve jeres søster finde hendes livskærlighed, men han står sgu lige her" og så bryder hele klassen ud i grin og jeg sidder bare og græder. Glædeståre! "hahah ja det var virkelig sjovt! Ej men i ved godt hvad der kommer til at ske nu! Så Julia vil du lige komme her op?" jeg nikker kort og går op til ham. "Julia jeg har sagt til at jeg vil tilbringe resten af mit liv med dig og jeg har tænkt over det her ritigt længe så..." han går ned på den ene knæ! Åhhh nej! Mener han det? "Julia vil du gøre mig til den lykkeligste 15 årige og gifte dig med mig om 5 år?" Jeg er i chok! Hvad skal jeg sige! Okay Julia ik løb væk!

J: "Øhmmm... Nej!" hans ansigt gik fra at være fkn glad til at være mega trist.

M: "når okay. Men det var et forsøg hver"

J: "Du ved godt jeg joker!!! Ja self vil jeg gifte mig med dig om 5 år! Hvad fuck havde du ellers troede? Jeg ville finde en ny fyr? Hell no! Min fyr står lige foran mig!"

M: "mener du det?"

JO+JS: "Ja dude det gør hun! Hun joker altid! Med alt og alle!"

T: "GI HENDE NU DEN RING PÅ!"

M: "Ja ja rolig nu!"

Han gir mig ringen på og jeg smiler i hele ansigtet! Jeg er ikke kun kærester med mit livskærlighed! Nej jeg er også forlovede med ham! OMG! Alle i klassen råber tillykke og kommer med alle mulige gaver! Like wtf! Jeg har en rig onkel! Jeg får mange ting. Vi får alle sammen tideligere fri og min onkel kommer og henter mig, Marcus, Julius og Jonas og så kører vi bare hjem. Da vi sidder og spiser aftensmad begynder min onkel og snakke om alt muligt, som jeg ikke gider at snakke om. Han kommer lige pludselig ind på at cutte og alt det der og der ved jeg hvad klokken har slået.

JO=Jonas, M=Marcus, TO=Tobias, J=Julia, JS=Julius

TO: "Julia jeg ved du bliver rigtig sur på mig lige om lidt"

J: "Hvorfor skulle jeg blive det?"

TO: "Jeg læste din dagbog i går..."

J: "Du hvad? Hvorfor fuck gjorde du det? Det er MIT privat liv! Det står ting ingen skal vide!!!"

TO: "Er sikker på du ikke skal gå til en psykolog?"

J: "Undskyld men nej det skal jeg ikke! Jeg klarede mig da fint da min far voldtog mig, jeg klare mig fint nu hvor jeg cutter! Jeg klare mig!"

JS: "Undskyld søs men onkel har ret..."

J: "Ik en skid han har! Han kender mig ikke! Ingen kender mig!"

M: "Hey smukke rolig nu!"

J: "Jeg er helt rolig! Kan i ikke se det? Og så må i godt læse min dagbog om 2 måneder!"

JO: "Søs! Rolig! Vi passer på dig og du skal ikke gøre noget dumt!"

J: "Nej nej! Jeg skal nok lade hver!"

Jeg løber op på mit værelse og tager min dagbog frem. Jeg skriver noget som først Marcus må læse når han modtager en besked fra mig om 2 måneder og nu tænker i sikker. Hvad sker der om 2 måneder? Ja det kunne i godt li at vide! Men i må vente og se.


Heyyy! Lang tid siden! jeg har bare haft rigtig travlt! Meeeen! jeg har tænkt over noget og det er at der også kommer en 2'er! Jeg ved bare ikke hvor mange kapitler der kommer af den her mere fordi det er sådan ca slutning på den her bog snart! Men jeg får hjælp af min bedste veninde til at bestemme hvor mange kapitler der kommer endnu! 

Ord:1604

Voldtaget af sin egen far FT Marcus & Martinus[Slut]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora