5//Første skoledag

745 23 8
                                    

Det er sådan de krammer da Julia bryder sammen^^

Marcus POV:

Jeg vågner af en eller anden alarm som ringer, jeg kan se at de er Julias telefon som ringer. Klokken er 5:45 og vi skal starte i skole i dag, jeg glæder mig ikke men jeg skal gå i sammen klasse som Julia. Når ja tænker sikkert, hvorfor er det ikke din telefon som ringer? Det er fordi jeg har sovet hjemme hos hende igen! Jeg er virkelig træt af Martinus og Julius! Jeg tror i alt i ferien har jeg sovet hjemme hos Julia 75% af tiden, det er meget dejligt jeg kan sove her hjemme. Men jeg vælger at stå op og gå i bad og eftersom hun har sit eget bad går jeg bare derud. Når ja så jeg har også fået et klædeskab hjemme hos hende, eftersom jeg sover her hjemme så meget. Da jeg er færdig i badet, går jeg ind til Julia igen og ser hun stadig sover, jeg vælger at vække hende med små kys på kinden og halsen. Hun vågner altid af det! Da hun er halv vågen hiver hun fat i mig så vi ligger nede i sengen begge to, men jeg siger til hende at vi skal i skole og jeg skal nok lave mad til hende, hun siger tak og sætter sig op og kigger på sin telefon. Da jeg kommer op til hende med maden, ligner det hun græder jeg kan ikke helt se det fordi hun holder min telefon op foran sit ansigt.

Marcus=M, Julia=J

M: Hvad sker der smukke?

J: Hvem er hende her pigen? Og viser mig et billede af mig og min ekskæreste Luna.

M: Det er min eks, hvorfor?

J: Hvorfor har hun så lige sendt det her til dig? Og viser mig et til billede af hende i kun undertøj og på billedet står der 'Jeg er klar til dig, hvorfor kommer du?'

M: Hun vil kun have mig tilbage! Jeg kan ikke li hende mere, jeg kan li en et anden!

J: Hvem er det?

M: Dig! Hvem ellers skulle det være?

J: Ikke mig! Men jeg skal ikke have en kæreste lige nu! Måske om et par år.

M: Vent et par år? Er du seriøs?

J: Ja jeg er! Og hvis du vil have mig må du vente.

M: Jeg vil vente så længe på at du bliver min!

J: Okay! Men skal vi ikke snart i skole?

Jeg kigger på klokken og ser den er 7:15. Vi tager tøj på og Julia ligger lidt makeup og så tager vi bare sko på og så er det ud af døren.

Julias OOTD^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Julias OOTD^^

Julias OOTD^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Voldtaget af sin egen far FT Marcus & Martinus[Slut]Where stories live. Discover now