11//MIN Marcus

542 20 2
                                    


Julia POV:

Det er dagen efter Marcus snakkede med mig, hvilket vil sige at vi skal i skole i dag. Når men jeg sidder faktisk bare i min seng og skriver med Sofie. Vi skriver om at hun skal komme over til mig så vi kan snakke om hvad der skete i går, jeg vil fortælle de andre det over i skolen. Jeg gør mig hurtigt klar inden Sofie kommer, så jeg tager bare hurtigt noget tøj på og lægger lidt makeup, bare noget naturligt makeup.

Efter 30 min kommer Sofie og jeg fortælle hende alt, samtidig med vi spiser morgenmad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Efter 30 min kommer Sofie og jeg fortælle hende alt, samtidig med vi spiser morgenmad. Vi spiser hurtig færdig fordi klokken er 7:45 og vi skal møde kl. 8:00. Det tager heldigvis kun 10 min at gå der hen. Ude på vejen møder vi Marcus, Martinus og Julius, men vi går bare forbi dem. Vi skriver hurtigt inde på mig, Sofie, Martinus og Julius' gruppe hvad der sker

JS=Julius, S=Sofie, T=Martinus, J=Julia

S: Julia har fortalt alt hvad der skete i går!

T: Er det derfor i bare gik forbi os?

J: Ja undskyld! Men jeg kan ikke klare at være sammen med Marcus lige nu

JS: Søs jeg forstår dig godt! Marcus var knust da han kom hjem i går!

J: Var han?

T: Ja han gik bare forbi mig og gik ind på sit værelse og begyndte at høre højt musik så man ikke kunne høre ham græde og så spiste han ikke aftensmad eller morgenmad!

J: Det er min skyld! Det er min skyld det hele!!

S: Nej det er det ikke! Det er Marcus'! det var ham der valgte at ikke at have noget med dig og gøre og tog så i stedet dine veninder

T: Lad nu vær med at sig det Julia! Du ved godt det ikke er din skyld!

J: Ja ja! Vi ses over i klassen

T: ses

JS: ses

S: ses

Mig og Sofie går bare ved siden af hinanden i stilhed, der er ingen af os som siger noget. Da vi endelig kommer over til skolen, går vi bare ind i klassen og sætter os ned. Vi har fået nye pladser så jeg sidder ved siden af Marcus. Jeg har ikke lyst men jeg bliver nød til det! Vores lærer kommer ind i klassen og vi sætter os ned. "Godt så i dag skal vi arbejde i grupper! De er allerede lavet! Martinus og Sofie L, Julius og Johannes, Yasmin og Amanda, Claudia og Sofie M, Maiken og Emma, Nikolai og Christian, Marcus og Julia!", da hun siger Marcus fryser jeg! Jeg sidder ved siden af ham og nu skal jeg også arbejde sammen med ham. Jeg vender mig om og ser Martinus og Sofie sidde der og de kan godt se jeg ikke vil arbejde sammen med ham. "Skal vi gå ud på gangen?" jeg ryger ud af mine egne tanker og nikker bare kort. " Marcus... Undskyld men jeg kan altså ikke", "Jeg kan heller ikke! Undskyld! Kom vi går ind og siger at du er blevet syg og skal hjem", "Okay". Vi går ind i klasse og siger det til vores lære. Hun nikker og siger at det er okay jeg gå hjem, så jeg tager hurtigt min taske og siger farvel til Sofie og Martinus og så går jeg hjem. Lige da jeg er gået ud af døren er der en som råber mit navn og af refleks vender jeg mig om og ser Marcus stå der, med tårene løbe om kap ned af hans kinder. For at være hel ærlig har jeg bare lyst til at løbe over og kramme ham, men det gør jeg ikke.

M=Marcus, J=Julia

M: Julia vent!

J: Hvorfor?

M: Fordi jeg elsker dig!

J: Marcus stop dig selv!

M: Jeg kan ikke! Jeg savner dig for meget! Jeg var helt knust i går da jeg kom hjem!

J: Marcus du knuste mit hjerte og jeg vil ikke have at det kommer til at ske igen!

M: Julia det kommer ikke til at ske igen! Jeg lover det!

J: Marcus gå nu bare!

M: Jeg går ikke fra mit liv kærlighed igen! Lige som hun sagde i går! Jeg er bare gået fra hende vold mange gange uden at vide hvordan hun har det! Julia jeg forlader dig ikke! Jeg har virkelig meget lyst til at løbe over og kramme ham men jeg gør det ikke.

J: Mit livs kærlighed er berømt! Du kan få den pige du har lyst til! Jeg synes bare du skal glemme alt om mig Marcus!

M: Julia! Stop nu! Du ved godt at jeg kun elsker dig! Jeg kan kun li dig! Du er mit et og alt! Mit livs kærlighed! Julia ik forlad mig!

J: Marcus je... jeg ved ikke hvad jeg skal sige! Jeg siger ikke mere jeg løber bare over og krammer ham. Det er det eneste jeg har brug for lige nu. Marcus følger mig og bliver hjemme sammen med mig og så får vi snakket om alt det er sket og så viser jeg ham alle de tegninger jeg har tegnet imens vi har været væk fra hinanden. Jeg har savnet det her! Nu har jeg endelig MIN Marcus tilbage.



Jaaaa! det snakker sammen igen!

Ord:843

Voldtaget af sin egen far FT Marcus & Martinus[Slut]Where stories live. Discover now