6//"Jeg vil aldrig miste dig"

675 19 3
                                    

                  Deres "date" ude på Julia terrasse^^

Julia POV:

Jeg tog min computer og Marcus gik ned i køkkenet efter noget slik og nogle chips og noget at drikker. Da han kom op igen så han rigtig sød ud. Vi var først lidt uenige om hvilken film vi skulle se og til sidst blev vi enige om at vi bare skulle se en serie. Vi så Riverdale, jeg havde set den før men jeg ville godt se den igen. Vi sådan at min computer lå i midten og så lå vi på hver side af det, jeg ville ønske at vi havde lagt os på en anden måde, men sådan skulle det ikke lige være i dag. Da vi havde set det færdigt, skulle vi lige arbejde lidt på en fremlæggelse og vi var i gruppe sammen, så vi valgte bare at blive liggende, nok også fordi vi var dovne. Men vi skulle lave en fremlæggelse i engelsk og vi vidste ikke helt hvad vi skulle skrive om, så vi lå bare og snakkede om hvad vi kunne skrive om. Da vi havde snakket om det i ca. 45 min, fik jeg en besked fra Julius. "Hvad skriver i om i engelsk?", "Det ved vi ikke... hvad skriver i om?" og med 'i' mener jeg ham og Martinus. "Du ved godt at vi skal skrive om noget der betyder rigtig meget for os ik?", "øhmmm det gør vi nu! Tak Julius", "Du er dum nogle gange! Men jeg elsker dig stadig", "Ja ja! Elsker også dig". Mens jeg havde skrevet med Julius tog marcus min computer og begyndte at skrive på vores opgave, som om han havde set hvad Julius havde skrevet. Jeg kunne ikke se hvad Marcus skrev, så jeg valgte at gå ind og hente mine ting jeg bruger til at tegne med. Da jeg kom ud igen sidder Marcus sjovt nok stadig og skriver på vores opgave og jeg vil bare gerne vide hvad han skrev så jeg lagde mine ting på min madras og spurgte ham hvad han skrev om.

M=Marcus, J=Julia

J: Hvad skriver du om?

M: Vi skulle skrive om noget der betyder rigtig meget for os

J: Jaer! Fortæl!

M: Jeg skriver om vores venskab og hvad det snart bliver til, håber jeg

J: Hvorfor er du sød! Men husk 'et par år'!"

M: Jeg skal nok huske det! Men husk 'jeg vil aldrig miste dig'!"

J: Jeg vil heller aldrig miste dig!

Vi skriver på vores opgave i lidt tid, før min onkel kommer op og siger at han skal til Ungarn til en eller anden sag om min far, så jeg skal sove hos familien Gunnarsen i den næste uge. Det har jeg det fint med, fordi så kan jeg også få snakke med Julius om nogle ting han ikke ved. F.eks. det med min far. Da Marcus havde skrevet det færdigt lagde han min computer ind på mit værelse igen og kom ud med nogle tæpper. Han lagde tæpperne på min madras og lagde sig selv lige bag ved mig, sådan at jeg kunne mærke hans ånde i min nakke. Han lagde også en ham omkring mig, og jeg ved ikke helt hvorfor men jeg føler mig tryk når jeg er sammen med ham! Jeg har vel ikke følelser for ham vel? Okay jeg bliver nød til at snakke med Julius i morgen! Vi sagde ikke rigtig noget vi lå bare og kiggede op på stjerne. Lige pludselig sagde Marcus noget. "Ved du hvilken stjerne der er min ynglings?", "Nej Marcus det gør jeg ikke!", "Det er du Julia! Du er min stjerne" Jeg lå bare og smilte for mig selv. "Julia?", "Ja hvad er der Marcus?", "Jeg elsker dig!" hviskede han stille men højt nok til jeg kunne høre det. "Og jeg elsker dig!" Jaer okay jeg var ved at få følelser for ham! Vi lå bare og kiggede op på himlen og før jeg vidste det sov jeg.


Heyyy! Undskyld det svinger mellem nutid og datid, men det er skrevet over flere dage og så er jeg virkelig træt så undskyld! Men der kommer nok to mere ud i dag, altså kun hvis jeg kan komme på en ide til hvad jeg skal skrive!

Ord:643

Voldtaget af sin egen far FT Marcus & Martinus[Slut]On viuen les histories. Descobreix ara