9//Far i fængsel

541 18 2
                                    

                 

Julia POV:

1 måned senere

Der er nu gået en måned, mig og Marcus snakker ikke sammen mere. Han har også fået en kæreste eller det tror alle! Han er hende utro med hendes bedste veninde. Jeg ved fordi Martinus og Julius fortalte det mig og så kan jeg jo også se det. Sofie, Martinus' kæreste er også flyttet her op. Hun er blevet min bedste veninde og vi er sammen næsten hver dag. Jeg er også stoppet med at ryge, det gjorde jeg for 3 uger siden, men jeg cutter stadig. Når men lige nu har vi engelsk og vi skal lave en gruppeopgave. Jeg er sammen med Martinus, Julius og Sofie, det er mega hyggeligt og vi har det bare altid sjovt sammen. Vores lille firekløver. Men jeg følger faktisk ikke rigtig med, jeg sidder bare og stiger på Marcus og hans 'kæreste'. Det gør ondt og se ham med en anden, men alle siger jeg skal komme videre, selv Johannes siger det. Når ja jeg er blevet virkelig gode venner med Johannes efter jeg fandt ud af at hans søster er Julius' kæreste. Men jeg savner Marcus, men han savner jo tydeligvis ikke mig. Så måske jeg bare skulle glemme ham? Men mit problem er bare at jeg ikke kan glemme ham, jeg tænker på ham hele tiden og så hjælper det heller ikke at jeg ser ham hver dag og at jeg også spiller fodbold med ham. I vil sikkert også godt vide hvad der sker med mig og min far og alt det der. Jaer han er flyttet til Mosjøen og så er han blevet vores matematiklærer. Men han tager mig tit ud i matematiktimerne og voldtager mig, og så er der ikke så mange i klasse som ved det, kun Sofie, Martinus, Julius, Johannes og Marcus. Sofie sætter sig foran mig, så jeg ikke kan se Marcus mere og så jeg ryger ud af mine egne tanker.

S=Sofie, T=Martinus, JS=Julis, JH=Johannes, J=Julia, M=Marcus, TO=Tobias

S: Du kan altså ikke bare stirre på ham sådan! Jeg ved godt du savner ham, men han er kommet videre og det skal du altså også!

J: Undskyld! Jeg kan ikke gøre noget ved det! Siger jeg og er på kanten til at græde.

JH: Vi ved det Julia! Men det er en måned siden! En hel måned siden!

T: Julia... vi tager jo snart på Tour og kommer til at være væk et stykke tid! Så kan du prøve at glemme ham

J: Men hvad så når i kommer hjem? Hvad skal jeg så gøre?

T: Det havde jeg ikke tænkt over...

JS: Tinus! Brug hjerne!

T: Jaer okay! Undskyld!

M: Hvad så snakker i om mig? For det lyder det som.

T: skrid nu bare over til din "kæreste"! Og laver gåseøjne ved 'kæreste'.

M: Savner lille Julia mig? Og er hun ikke stor nok til at forsvare sig selv?

J: MARCUS NU SKRIDER DU BARE VÆK HER FRA! SKRID RIGTIG LANGT VÆK! OG SÅ KAN DU JO VÆRE DIN SÅ KALDTE "KÆRESTE" MERE UTRO END DU ALLEREDE ER!!! OG BARE LIGE SÅ DU VED DET! SÅ HAR JEG FAKTSIK EN BROR SOM ELSKER MIG OG SOM IKKE BARE ER EN IDIOT!

M: Hvad med din far? Voldtager han dig stadig!

JS+JH: Det kommer ikke dig ved Marcus!

J: HOLD KÆFT! JA HAN VOLDTAGER MIG STADIG OG HAR DU ET PROBLEM MED DET? SÅ SIG DET! MEN DET ER DA RET GODT GÅET AF HAM AT DU IKKE HAR OPDAGET AT HAN ER VORES MATEMATIKLÆRER! MEN DU ER JO OGSÅ PISSE LIGE GLAD MED ANDRE END DIG SELV! DU TÆNKER IKKE ENGANG PÅ HVORDAN DIN BROR HAR DET ELLER HVORDAN DINE FORÆLDRE HAR DET ELLER HVORDAN DIN SØSTER HAR DET! NEJ DET ER JO KUN MARCUS HELE TIDEN! Jeg er pisse ligeglad med at hele min klasse ved at min far voldtager mig

M: Godt for dig! For det har du sgu brug for! Din onkel er nok også pisse ligeglad med at din far voldtager dig!

TO: Nej det er jeg faktisk ikke! Hendes far er kommet i fængsel og det er kun fordi Martinus hjalp mig! Johannes, Julius, Sofie og Martinus var ude og spille fodbold i haven og så hun blev voldtaget og ringet til politiet og mig, så nu er han anhold!

Min onkel går ud af klassen og ind kommer en eller anden jeg har set før og det er jeg sikker på. "Unger i skal sætte jer ned! Vi har matematik og ikke snakke time!", okay hvem er det? Jeg kigger over på Julius og jeg kan godt se på at han også har set ham før. Jeg rækker hånden op og bliver hurtigt taget. "Undskyld men hvad hedder du?", "Jeg hedder Jonas og jeg er jeres nye matematiklærer eftersom jeres gamle er i fængsel!", jeg kigger hurtigt over på Julius og jeg nikker til ham som om at han godt må række hånden op. Han gør det næsten med det samme og bliver hurtigt taget. "Undskyld men hvad hedder din mor? Og hvis du har nogle søskende hvad hedder de?", "Min mor er død, hun døde for 11 år siden, da jeg var 9 år. Og jeg har to søskende, de er tvillinger og hedder Julius og Julia, Julia flyttede til Ungarn med vores far og Julius blev boende i Trofors og jeg flyttede til USA hjem til vores anden onkel", "Undskyld jeg afbryder men ved du hvor Julia og Julius er lige nu?" siger jeg bare for sjov, jeg vil gerne se han ansigt når han finder ud af at han skal have sine søskende. "Nej faktisk ikke rigtig! Men jeg håber da at de har det okay og at der ikke er sket dem noget", "Øhmmm må jeg godt lige sige noget? Jeg kender Julius og Julia og hej Jonas lang tid siden! Men Julius og Julia befinder sig faktisk i det her klasselokale", "Hej Martinus og ja det er lang tid siden! Men hvorfor siger det ikke noget?", "Fordi Julia har været meget ked af det og har næsten ikke snakket med nogle! Hun kom op og skændes en og så har de ikke snakke i en måned. Men vi har savnet dig Jonas! Alt for meget!", "Jeg har også savnet jer! Og Julia hvem kom du op og skændes med? Martinus?", "Nej Marcus! Han er den største fuckboy der findes!", "Jeg skal nok snakke med Marcus senere! Nu skal vi faktisk lave noget!". Timen gik ret hurtig og lige er vi faktisk på vej hjem fra skole, vi skal hjem til mig. Og med 'vi' mener jeg Sofie, Martinus, Johannes, Julius og Clara som er Julius' kæreste og Johannes' søster. Vi kommer hjem til mig og snakker i flere timer og bliver enige om at de alle sammen skal sove hjemme hos mig. Jeg tror klokken bliver 2:30-3:00 før vi sover.


Heyyy! jeg har haft meget travlt her for tiden og har ikke haft tid til at skrive! Men jeg lover i næste uge er jeg på rette spor igen<3

Ord:1126

Voldtaget af sin egen far FT Marcus & Martinus[Slut]Where stories live. Discover now