8//"Hvor er hun?"

603 19 9
                                    


2 uger senere

Julia POV:

Jeg har ligget i min seng i 2 uger og grædt! Jeg ved at Marcus har været i skole fordi jeg har set ham gå til og fra skole sammen med Julius og Martinus. Nogle dage kommer han hjem med min bedste veninde Yasmin, andre dage kommer han hjem med Maiken eller Emma eller Amanda! Jeg ser ham rå snave dem hver dag. Jeg kan ikke klare det mere. Jeg er også begyndt at ryge igen (I SKAL IKKE GØRE DET I VIRKELIGHEDEN! LOV MIG DET!) og så cutter jeg hver dag, nogle gange op til 5 gange om dagen. Martinus og Julius har været her over næsten hver dag i de her 2 uger. Min onkel siger jeg skal tage i skole, men jeg kan ikke klare at se ham sammen med en anden pige. Det kan jeg ikke klare! Men Martinus, Julius og min onkel har fået mig overtalt til at jeg SKAL i skole i morgen.

Næste dag

Jeg er lige vågnet, og jeg skal i skole i dag. Når men jeg gør min daglige rutine, går ud og tisser og vasker hænder, går ind og tager tøj på og lægger makeup.

Julia's OOTD^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Julia's OOTD^^

Bagefter går jeg ned og tager noget morgenmad og laver min madpakke og så går jeg op og laver mig hår som består af en Half up, Half Down knold. Jeg tager min skoletaske og pakke den hurtigt og så er jeg af sted i skole. Jeg bliver kørt hvilket er meget dejligt. Da jeg kommer op på min skole, går jeg bare ind i klasse og sætter mig på min plads og tager min computer frem og begynder at skrive på en opgave vi har får til om et par dage. Timen starter og jeg sidder bagerst som altid, men vores lærer lægger mærke til mig og smiler bare hurtigt til mig. Timerne går rigtig hurtig og lige nu har spisefrikvarter. Jeg sidder bare for mig selv og kigger på Marcus og hans nye så kaldte 'kæreste'. Martinus og Julius kommer over til mig og sætter sig så jeg ikke kan kigge på ham mere.

T=Martinus, JS=Julius, J=Julia

T: Du kan ikke bare stiger på ham sådan Julia!

J: Undskyld! Men det gør bare virkelig ondt at se ham sammen med en anden.

JS: Vi ved det godt! Onkel har fortalt alt!

J: Også det med jeg ryger? Hvisker jeg så det kun er dem som kan høre det

JS+T: Jep! Siger det i kor

J: Fedt! Fuck mit liv! Men jeg gider faktisk ikke at sidde i denne her lorte klasse mere! Og foresten så flytter jeg! Farvel! Siger jeg og tager mine ting og halv løber ud af klassen.

Da jeg kommer ud og væk fra skolen sætter jeg mig på en bænk og ryger. Da jeg er færdig går jeg hjem og lægger mig i min seng. Efter et par timer bliver jeg ringet op af Martinus.

Tinus=Martinus, Juls=Julia

Tinus: Hallo hvor er du?

Juls: Der hjemme! Hvorfor?

Tinus: Fordi Marcus har været tæt på at tage sit eget liv!

Juls: Og? Kan hans kæreste ikke komme?

Tinus: Nej! Han vil have at du kommer!!!! 'Hvor er hun Tinus?' høre jeg en sige i baggrunden. Det lyder som Marcus men jeg er lige glad

Juls: Jeg gider ham ikke! han må godt tage sit eget liv!

Tinus: Det mener du ikke! Det ved jeg!

Juls: Fint hvor er i?

Tinus: Hjemme!

Juls: Okay er der om 2!

Jeg ligger på og går stille ned og tager sko på og går over til dem. Det er Julius som åbner døren og han stiller jeg bare til side og siger at han er oppe på sit værelse. Jeg går der op og ser at der ligger 10 æsker med piller og en køkkenkniv.

M=Marcus, T=Martinus, J=Julia, JS=Julius

J: MARCUS HVAD FUCK HAR DU TÆNKT PÅ?

M: Jeg tænke på dig! Jeg vil havedig tilbage!!!

T: Vent du ville dræbe dig selv får at få hende tilbage?

M: Nej eller jo! Jeg ved det ikke! Jeg har dummet mig og det ved jeg godt!!!

JS: Ja du har virkelig dummet dig! Siger han og hiver op i min trøje så man kan se alle med ar.

M: Har du gjort det på grund af mig?

J: JA! DU VAR SAMMEN MED MINE BEDSTE VENINDER! DU HAVDE SEX MED MINE BEDSTE VENINDER! JEG SÅ DET HELE!!!!

T: Vent havde du sex med hendes bedste veninder?

M: Ja! Jeg ville glemme hende og så havde jeg sex med hendes bedste veninder...

T: Fuck du er en idiot! Ved du hvad Marcus? Jeg gider sgu ikke at være din bror længere!

JS: Marcus du skal ikke snakke til mig mere! Jeg bor hjemme hos min onkel sammen med Martinus og Julia! Så kan du jo bare have sex med hendes veninder hver dag!!!

M: Hallo vent!!! Jeg kan forklare!

JS: Nej det kan du ikke! Farvel Marcus!

T: Marcus jeg troede du var en god bror! Men nej det var du ikke! Farvel!

J: Ja jeg har sagt farvel! Så ved du hvad? Du må godt dræbe dig selv! Jeg gider dig ikke mere!!!!

Mere siger vi ikke, vi går bare hjem til mig og fortæller min onkel det hele. Han forstår det godt og siger det er okay det bor her i et stykke tid. Vi ligger os op i min seng og falder ret hurtigt i søvn. Eller de gør jeg gør ikke, jeg står ude på min altan og ryger og kigger over i Marcus' vindue som står åben så man kan høre han har sex igen. Da jeg har ryget færdig går jeg ind i seng og falder ret hurtigt i søvn.


Uhhhh så kom dramaet! ahah jeg ved det er sent men jeg vil gerne lige have de her 2 ud'1 

Ord:956

Voldtaget af sin egen far FT Marcus & Martinus[Slut]Where stories live. Discover now