Backyard.

3.9K 77 8
                                    

Amy's synsvinkel:
Justin havde nok den største have ever! Så jeg havde fundet et spot hvor jeg bare kunne tænke det hele igennem en gang i mellem. Line havde lært mig mange ting om livet, også selvom hun var det travleste menneske jeg har mødt. Hun havde lært mig at livet bare var et spil, det galt egentlig bare om at komme hel skindet igennem. Det lyder måske ikke så fornuftigt for nogle mennesker, men noget sagde mig at hun vidste at jeg kunne forstå mening med det. Hun havde jo faktisk ret. Livet var jo på en måde et spil, det galt om at overleve. Jeg havde måske oplevet flere nedture end andre mennesker, men tro mig, jeg kender også mennesker der har det værre end mig. Jeg havde faktisk meldt mig ind i en forening der hjælper unge med problemer, for eksempel hvis de har forældre der har et misbrug, eller at de bliver mobbet.

@AmyGreen92: See me on Ellen Degeneres tomorrow, gonna be fun! xx

Flere mennesker havde tagget mig i deres tweets omkring Justin, nogle var hate mens andre var pænt søde.

@Melanie672: @AmyGreen92 u go giiiirl!

Havde hun skrevet og så havde hun tilføjet at billede af mig på ryggen af Justin hvor han havde nærmest mast mine ben indtil kroppen og vi smilte begge stort. Helt klart en af mine yndlings billeder. Han er uden tvivl et af de bedste mennesker jeg nogensinde har mødt og så vil jeg skide på hvad alle midierne siger. Jeg kunne mærke nogle arme ligge sig rundt om min mave. Det var faktisk først nu jeg opdagede at Justin sad bag mig. ''Hvad laver du?'' spurgte han. ''Ikke det store, havde bare lige brug for at tænke det hele igennem'' svarede jeg. ''Og så ville jeg bare give jer fred til at snakke'' tilføjede jeg. Jeg kunne mærke han trak på smilebåndet. ''Vi snakkede egentlig bare om Confiedent videoen'' sagde han. ''Og en masse andet'' tilføjede jeg. Han grinte lidt. ''Hvad skal jeg sige, det er Fredo og jeg vi snakker om her'' sagde han og trak på skulderne. Min telefon gav en kort lyd og jeg kunne se at Alfredo havde nævnt mig i et tweet.

@AlfredoFlores: @AmyGreen92 @justinbieber The cutest best friends ever ;)

Han havde lagt et billede ud af Justin og jeg der sad i haven, han havde sikkert lige taget det. Justin sukkede kort. ''Typisk'' mumlede han. Jeg smillede kort.

@AmyGreen92: @AlfredoFlores and we are proud of it loooooooser ;D

Jeg kunne mærke at Justin lagde sig ned bag mig og nogle sekunder efter kom der også et tweet fra ham.

@justinbieber: Before anyone freaks out, me and Amy are only best friends, so take a chill pill.

Jeg retweetede han tweet, men kom så på en idé.

AmyGreen92: RT "@justinbieber: Before anyone freaks out, me and Amy are only best friends, so take a chill pill" cute bestfriends**

Nogle sekunder efter kom der en lille grine lyd fra Justin. ''Sorry'' sagde han. ''Jamen altså, det var da ikke mig der begik den store fejl at glemme det'' svarede jeg fornærmet tilbage. ''Nå men jeg ville egentlig bare sige at jeg har nogle få ting jeg lige skal have klaret, så du bliver nød til at være alene hjemme et par timer'' sagde han. ''Jamen klokken er 21'' spurgte jeg undrende. ''Jeg ved det, men jeg er snart hjemme'' sagde han og kyssede min kind. Han rejste sig og gik op mod havedøren. ''HUSK AT LÅSE HOVEDEDØREN'' råbte jeg efter ham. ''OKAY'' råbte han tilbage og tog et sidste skrid ind til Fredo. Jeg sukkede dybt. Hvad skulle jeg nu lave i Justins hus de næste 2 timer? Da jeg hørte porten blive åbnet og lidt efter lukket igen, rejste jeg mig op. Drengene var nok snart færdig med deres koncert så kunne det være de ville snakke på Skype med mig.

Amy: Hey, Uhm? Ja, jeg ved ikke hvad klokken er der hvor i er, men jeg skal Skype med jer, bum basta!

Jeg sendte beskeden til Nialler og gik ind i huset, jeg startede min MacBook, og tjekkede diverse ting da min mobil vibrerede.

Niall: Yup, kan du vente en halv time, vi er midt i en koncert?

Amy: Selvfølgelig, filmer lige et cover imens <3

Jeg nakkede Justins gode kamera og satte det til. Jeg satte mig i sofaen og fandt en guitar. Jeg tændte kameraet. ''Hej'' sagde jeg og vinkede akavet til kameraet. ''Eftersom jeg ikke har udgivet noget nyt i evigheder, kan jeg fortælle jeg at vi er igang med et nyt album, og det har vi været længe, men indtil da må i leves med et cover af en anden sang'' sagde jeg og pladserede mine finger rigtigt på guitaren. Jeg begyndte at spille Tell Me A Lie, tro mig, jeg havde altid elsket den sang. Jeg startede med at synge Liam's del og før jeg vidste af det var sangen færdig. jeg smillede til kameraet. ''Håber i har det godt Amynators, husk at se Ellen Degeneres i morgen! Elsker jer'' sagde jeg og lavede luft kys. Jeg stoppede kameraet og gik hen til min Mac, jeg overførte videoen og slettede den fra Justins kamera. Nu skulle den bare redigeres, men først min Skype date.

♬Best friends, you are my fucking best friends.
Yo honestly, this is the best night ever♬

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ohh, jeg elsker når nogle af jer sender mig en ekstrem sød besked i privat, og selvfølgelig også i kommentaren, det er virkelig sådan nogle mennesker der giver mig lyst til at fortsætte! Tusind taaaaaak <3
-CamillaAndersen3

Do you remember {1D}Where stories live. Discover now